Orgono G7 cu Siliciu pentru sportivi, crema recuperatoare Mareste

Orgono G7 cu Siliciu pentru sportivi, crema recuperatoare

SEL-ORC

Nou

Crema recuperatoare după sport Orgono G7 este bazată pe siliciu organic pentru sportivi. Folosirea este recomandată pentru relaxarea muschilor și articulațiilor, după efort fizic sau antrenament intens. Orgono G7, crema pentru recuperare dupa sport, 200 ml Silicium.

Mai multe detalii

165,80 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Recuperare musculară după sport
Silicium + extract din plante + Legactiv™

Contribuie la oxigenarea și recuperarea muschilor. Oferă o senzație de ușurare imediată. Îmbunătățește circulația sângelui.

Mod de utilizare: aplicați cu un masaj circular pe întreaga suprafață musculară afectată, până este absorbită în totalitate. Aplicați înainte și după antrenament. Nu aplicați pe răni deschise.

Ingrediente: apă, glicerină, stearat SE, acid stearic, ulei din coajă de lămâie, oleat de decil, miristat de izopropil, silantriol, unt din boabe de cacao, ulei din germini de grâu, ulei din semințe de susan, ulei de mentă, extract din rădăcină de ghimpe pădureț, extract din coajă de lămâie, extract din spinuță, extract din alge marine brune, extract din semințe de castan sălbatic, ceară albă, mentol, palmitat de ascorbil, acetat de tocoferil, Trietanolamină, Carbomer, EDTA disodic, Etilhexilglicerină, acid benzoic, acid dehidroacetic, Fenoxietanol, sorbat de potasiu, benzoat de sodiu, Limonene, Linalool, Citral, Geraniol.

Termen de valabilitate: 12 luni de la deschidere.
Conținut: 200 ml
Producător: Silicium Espana Laboratorios S.L. Spania

Scrieti o recenzie

Orgono G7 cu Siliciu pentru sportivi, crema recuperatoare

Orgono G7 cu Siliciu pentru sportivi, crema recuperatoare