Nou Gel articular regenerator cu SILICIU Orgono Mareste

Gel articular cu SILICIU organic pentru sportivi regenerator 150ml

SEL-OT

Nou

Gel articular regenerator cu SILICIU Orgono 150 ml. Gel cu siliciu organic G5 pentru aplicare externă la sportivi. Acționeaza la originea problemei. Foarte eficient și cu un spectru larg de utilizări, adecvat pentru utilizare în caz de lipsă de flexibilitate, elasticitate, mobilitate, rezistență etc. Ameliorează în mod natural posibile leziuni sportive. În multe cazuri, aportul oral poate fi completat pentru a obține rezultate mai rapide.

Mai multe detalii

142,00 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Produs natural cu siliciu organic pentru aplicare locală recomandat pentru toate tipurile de probleme legate de sport, inclusiv pentru suprasolicitarea tendonului și articulațiilor.

NSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE: Aplicați Orgono Gel pe zonele afectate între 3-4 ori pe zi sau mai mult dacă este necesar, într-un masaj ușor sau lăsând produsul să acționeze după aplicarea unui strat subțire.

RECOMANDARE: În problemele localizate, aplicați cu generozitate gel și apoi acoperiți cu folie transparentă pentru a preveni evaporarea și pentru a promova absorbția optimă prin acțiune prelungită. Pentru un confort mai mare, este de preferat să efectuați acest proces peste noapte.

INGREDIENTE: Apă, hidroxietilceluloză, metilsilanol (siliciu organic), Citrus Grandis, glicerină, silice. Gel hipoalergenic.

PREZENTARE: tub de 150 ml.

Scrieti o recenzie

Gel articular cu SILICIU organic pentru sportivi regenerator 150ml

Gel articular cu SILICIU organic pentru sportivi regenerator 150ml