Curcumin 360 Forte 60 capsule Cavacurmin Mareste

Curcumin 360 Forte 60 capsule Cavacurmin

PB20208

Nou

Curcumin este una dintre substanțele valoroase pentru tratamentul natural antiinflamator. Curcumin intră în compoziția turmericului și acționeaza cu succes în multe afecțiuni ce au la bază procesul inflamator, prin capacitatea sa de a opri evoluția inflamațiilor chiar la nivel molecular.

Mai multe detalii

124,70 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Capsule cu curcuma și piper negru pentru o cură naturistă de 60 de zile. Biodisponibilitate curcuma pentru eficiența tratamentului antiinflamator.

CURCUMIN - 360 FORTE, 60 CAPSULE CAVACURMIN DIETETICOS INTERSA

 • Supliment alimentar;
 • Capsule cu curcumă și piper negru (95% piperină), pentru bunăstarea generală;
 • Proces patentat care multiplică absorbția principiilor active cu 40;
 • Curcumină capsule solubile, cu de 40 de ori mai multă biodisponibilitate față de un extract convențional de curcuma de 95% în curcuminoizi.
 • Fără gluten;
 • Fără soia;
 • Potrivit pentru vegani.

Ingrediente: cavacurmin - 300 mg [extract de rădăcină de curcuma (curcuma longa L.), 15% curcumină]; fosfat de calciu dibasic (agent de aglomerare); stearat de magneziu (agent antiaglomerant); extract de piper negru - 5 mg (piper nigrum carlos L.), piperină 95%.

Conținut   per capsulă

Cavacurmin  (curcumina încapsulată biodisponibilitate ridicată x 40)  ** 300 mg  (45 mg)

Extract piper negru   (95% piperină)   (4,75 mg)

** Fiecare capsulă de curcumin 360 forte furnizează 300 mg cavacurmin, a cărei absorbție este echivalentă cu curcumina asimilată de la 1800 mg de extract convențional la 95% curcuminoizi.

Mod de utilizare: luați 1 pastilă pe zi.

Atenție: acest produs este un supliment alimentar.
Nu depășiți doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu trebuie utilizate ca înlocuitor pentru o dietă variată și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

BENEFICII PENTRU SĂNĂTATE CURCUMIN

 • Sprijina organismul in lupta impotriva inflamatiilor cronice. Substanta bioactivă curcumin combate inflamatia la nivel molecular.
 • Efectul antioxidant remarcabil al curcuminului îl recomanda ca fiind un redutabil agent anti-îmbătrânire și rejuvenare, dar și ca vital sprijin al bunei funcționări a sistemului cradio-vascular. Datorita structurii sale chimice, este deosebit de eficient in neutralizarea radicalilor liberi ce determina procesul de imbatranire si imbolnavire. Curcuminul sustine organismul in producerea propriilor enzime anti-oxidante.
 • Curcumin poate bloca procesele degenerative de la nivelul creierului. Mai mult decât atât, curcumin este un adjuvant valoros in afectiunile ce ataca cartilajele si sustine cu succes sanatatea sistemului nervos.
 • Curcumin este considerat a avea efecte terapeutice remarcabile in preintampinarea afectiunilor cardiace, metabolice, degenerative și în repararea afectiunilor tumorale. Are rol de protectie si interventie activă pentru că amelioreaza prejudiciile aduse de stresul oxidativ ADN-ului prin incetinirea diviziunii celulare anormale.

Depozitare: păstrați departe de lumină, căldură și umiditate.
Cantitate: 60 capsule, greutate netă: 40.68 g
Producător: Dieteticos INTERSA, S.A.

Scrieti o recenzie

Curcumin 360 Forte 60 capsule Cavacurmin

Curcumin 360 Forte 60 capsule Cavacurmin