Nou Articulatii sanatoase 30 plicuri curcumina și magneziu ARTICURCUMIN FORTE Mareste

Articulatii sanatoase 30 plicuri curcumina și magneziu ARTICURCUMIN FORTE

PB20207

Nou

Articulațiile au nevoie de ingrediente cu biodisponibilitate, respectiv curcumina plus mangan, msm, siliciu organic (bambus), condroitină, glucozamină și vitamina C. Dieteticos INTERSA a patentat acest produs cu curcumină în plicurile solubile ușor de consumat, cu de 40 de ori mai multă biodisponibilitate față de un extract convențional de curcuma.

Mai multe detalii

122,30 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Beneficii supliment: articulații sănătoase, dureri reduse.

 • Supliment alimentar cu îndulcitor.
 • Curcumină plicurile solubile, cu de 40 de ori mai multă biodisponibilitate față de un extract convențional de curcuma.
 • Mangan, msm, siliciu organic (bambus), condroitină, glucozamină și vit. C
 • Manganul contribuie la menținerea oaselor normale și la formarea normală a țesutului conjunctiv. Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a oaselor și a cartilajului.
 • Fără gluten
 • Fără zahăr

Ingrediente/plic: maltodextrină de porumb (agent de aglomerare); extract de rădăcină de curcuma (Curcuma longa L.), Cavacurmin® ** [15% curcuminoide puternic biodisponibile] - 400 mg (curcumina 60 mg); sulfat de glucozamină - 200 mg; aromă naturală de portocale; vitamina C - 100 mg (NRV 125% *); sulfat de condroitină - 100 mg; metil sulfonil metan (MSM) - 100 mg; pulbere de rășină de bambus [(Poaceae bambusa Willd.), 30% silicon] - 45 mg (15 mg silicon); glicozide steviol (îndulcitor); mangan (gluconat) - 1 mg (50% NRV *). Conține derivați de crustacee.
* NRV: valoarea de referință a nutrienților.
** Fiecare plic de Articurcumin Forte furnizează 400 mg cavacurmin, a cărei absorbție este echivalentă cu curcumina asimilată de la 2400 mg de extract convențional la 95% curcuminoizi.

Mod de utilizare: 1 plic pe zi. Diluați 1 plic într-un pahar cu apă, suc sau iaurt, amestecați și luați.

Atenție: acest produs este un supliment alimentar.
Nu depășiți doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu trebuie utilizate ca înlocuitor pentru o dietă variată și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Depozitare: păstrați departe de lumină, căldură și umiditate.

Curcumin pentru sportivi. Beneficii. Tratament dureri musculare.

Febra musculară sau apariția tardivă a durerilor musculare este un fenomen comun printre sportivi, mai ales în cazul celor care s-au apucat de o formă nouă de antrenament de exemplu, antrenament de forță, adăugat la cel săptămânal de ciclism, sau celor care s-au antrenat până la epuizare sau au participat la o competiție. Durerile sunt resimțite de obicei la 24-72 de ore după antrenament. Asta se datorează microtraumatismelor, adică unei afectări mecanice mici a mușchilor antrenați, ceea ce duce la inflamație și stres oxidativ. Stresul oxidativ este termenul folosit pentru a descrie eroziunea proteinelor, membranelor și
genelor de către radicalii liberi. Studiile au arătat că, deși exercițiile fizice sunt bune pentru noi, ele fac să crească și nivelul de radicali liberi din organism.
De regulă, dacă repeți de suficiente ori o secvență de exerciții, organismul se va obișnui cu ea, iar durerile dispar. Totuși, știm și că, pentru îmbunătățirea performanțelor, mușchii trebuie suprasolicitați continuu, astfel că febra musculară este inevitabilă din când în când.
S-au efectuat multe cercetări în acest domeniu în vederea reducerii inflamației și a stresului oxidativ, cele mai bune rezultate înregistrându-se prin folosirea de antioxidanți puternici precum:

 • Curcumin;
 • Metil sulfonil metan (MSM);
 • Siliciu organic;
 • Condroitină, glucozamină;
 • Polifenoli pentru o reducere semnificativă a markerilor de inflamații la sportivii de rezistență după un antrenament epuizant;
 • Vitamina C.


Cantitate: 30 plicuri, greutate netă: 66 g
Producător: Dieteticos INTERSA, S.A. SPANIA.

Scrieti o recenzie

Articulatii sanatoase 30 plicuri curcumina și magneziu ARTICURCUMIN FORTE

Articulatii sanatoase 30 plicuri curcumina și magneziu ARTICURCUMIN FORTE