Apa cu aur GOLD WATER D'ORA 750 ML Mareste

Apa cu aur GOLD WATER D'ORA 750 ML

PRN08969

Nou

Apa specială cu aur coloidal GOLD WATER D'ORA este disponibilă prin comenzi online, are proprietăți terapeutice valoroase și aduce beneficii sănătății prin acțiunea de revitalizare, efecte antibacteriene în mod natural și puritate. Măsurătorile de la ICIA CLUJ NAPOCA au stabilit o cantitate de aur coloidal de 4,0 micrograme/l, respectiv 34,0 micrograme/l de argint coloidal (Analiza Nr. 110429796).

Mai multe detalii

14,40 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Încearcă și tu apa plată de calitate superioară microbiologic. 

Proprietăți și beneficii valoroase pentru sănătate:

 • De proveniență pură, oligominerală;
 • Îmbuteliată direct la izvor;
 • Puternic alcalină, pH=8,28;
 • Conține aur și argint coloidal.

EFECTELE BENEFICE APEI CU AUR COLOIDAL:

 • Stimulează forța vitală a organismului
 • În prezența sa, conductivitatea dintre terminațiile nervoase și suprafața creierului este crescută
 • Are efect echilibrant și armonizant la nivelul tuturor nivelurilor de organizare a corpului, a minții și a spiritului
 • Este benefică pentru buna funcționare a organelor, a țesuturilor, a celulelor organismului prin accelerarea procesului de regenerare a acestora
 • Contribuie eficient la purificarea de toxine a organismului
 • Apa cu aur coloidal nu este toxică, nu are efecte secundare.

Păreri și opinii despre apa plată cu aur coloidal:

 ”Această apă este un antibiotic natural, este antioxidantă și are proprietăți curative, așa cum nu întâlnești nicăieri în altă parte. Este o apă rară, deosebită, pentru că ”are puterea de a te energiza”.   (Vasile Serețean, expert hidro-geolog, după studierea timp de ani a zile a acestei ape).

”În peste 8 ani de experiență, am constatat efecte deosebite privind proprietățile antibiotice ale acestei ape, pentru orice tip de infecție bacteriană, virală sau fungică. De asemenea face minuni și în tratamentul cancerului, ca însoțitor la tratamentul clasic al unor tipuri de tumori cerebrale, pulmonare, hepatice, etc.  Aurul coloidal acționează pe multiplicarea celulelor, normalizându-le. Chiar cu un cancer în stadiu avansat de evoluție, îi îmbunătățește pacientului condițiile de viață. Tumorile tratate în paralel cu această apă au fost mult diminuate și evoluția lor a fost scurtată spre însănătoșirea bolnavilor…  Poate fi folosită și ca elixir: câte 3 lingurițe de 3 ori pe zi, înainte de mâncare,” (Cornel Merlaș, medic primar chirurg, specializat și în anestezie, ecografie și fitoterapie.) 

FAPTE și CALITĂȚI

 • Este îmbuteliată direct la sursă: După ce parcurge un drum lung prin inima muntelui - timp în care se structurează și se încarcă cu mineralele și aurul din straturile străbătute - apa este captată la ieșirea din stâncă și este îmbuteliată direct acolo, în stația de captare în care există un recipient de inox. Spre deosebire de acest fapt, foarte multe ape minerale, chiar cele mai cunoscute, parcurg prin țevi, adesea de plastic, un drum artificial, adesea de mai mulți kilometri, până ajung la stația de îmbuteliere. Aceste ape își pierd, prin transferul prin tuburile de plastic, structurarea originală, și deja de la îmbuteliere nu mai reprezintă apa originală așa cum o oferă izvorul.
 • Este arteziană, adică un izvor care tâșnește natural din stânca muntelui. Spre deosebire, multe ape îmbuteliate provin din puțuri forate, iar apa este împinsă cu pompe electrice spre stația de îmbuteliere
 • Este plată și tot ceea ce conține provine natural din straturile geologice pe care le străbate în drumul ei spre izvor. Nu este nimic extras din această apă, și nu există nimic adăugat la ea, nici măcar dioxid de carbon. Această apă îți transferă energia muntelui și bând din ea, ai senzația de a sorbi, ca din căușul palmei, direct apa din izvor.
 • Este îmbuteliată manual. Deoarece stația de captare a izvorului este situată direct pe versantul muntelui, nu există posibilitatea construirii unei unități mari de îmbuteliere, decât dacă apa ar fi transportată la distanță, prin tuburi. Ori, acest lucru nu se dorește, pentru motivul că dorim ca acestei ape unice să i se păstreze caracterul natural intact, astfel încât consumatorul să primească în sticlă cea mai bună versiune a apei, nemodificată structural.
 • Este îmbuteliată în sticlă. Sticla este cel mai curat, sigur, igienic și antiseptic mod de a îmbutelia apa, fără să împrumute apei nimic din compoziția ambalajului, păstrând-o intactă. Spre deosebire, PET-urile cedează în apă microparticule de plastic. Există țări în care apa potabilă este interzis a fi comercializată în recipiente de plastic. Sticlele sunt ambalate și transportate în cutii de carton. În carton sticlele sunt păstrate intacte, ferite de lumină, și de asemenea ferite de ambalarea în folii de plastic. Atât sticla cât și cartonul sunt materiale reciclabile, nepoluante pentru mediu.

Datele enunțate mai sus au fost adunate din literatura consultată precum și din cercetările efectuate de către dr. Merlaș Cornel în decursul perioadei 2008-2012, utilizând sursa de apă a izvorului natural Bucovan din Munții Rodnei, județul Bistrița Năsăud, în a cărei compoziție a fost detectată prezența aurului coloidal de către instituții de mare prestigiu din țară și din străinătate. Cercetările au fost efectuate cu sistemele NLS-Metraton-4025/4027, cu facilitatea pe care o oferă aceste sisteme de a verifica în timp real, în cursul examinării pacienților, influența pe care o are acesta asupra organismului.

Scrieti o recenzie

Apa cu aur GOLD WATER D'ORA 750 ML

Apa cu aur GOLD WATER D'ORA 750 ML