Vene sanatoase, formula cu suc de fructe cu B6, B12, Vit C, extract de cacao Mareste

Formula pt Circulație sanguină, Vene SANATOASE + B6, B12, extract de cacao

1 Review(s)

HR200146

Nou

Circulația sanguină și venele sănătoase sunt esențiale pentru sănătate. Haus Rabenhorst este o companie cu tradiție din Germania care combină sucuri de fructe vitaminizante cu extracte de plante și vitamine pentru a crea formule sănătoase. Fur GESUNDE GEFASSE = Tratament pentru VENE SĂNĂTOASE. Suc de fructe cu Vitamina C, complex de vitamine B și extract de cacao, formulă care susține buna ciculație venoasă, capilarele fine și previne apariția sau agravarea varicelor.

Mai multe detalii

19,20 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Suc suplimentat cu vitamine pentru a susține sistemul imunitar. Vitamina C contribuie la formarea normală colagenului pentru o bună funcționare a vaselor de sânge. Vitaminele B6, B12 și acidul folic contribuie la metabolizarea normală a homocisteinei.

Ingrediente: suc de struguri albi, suc de mere, suc de portocale, sirop de guave, extract de cacao, Vitamina C, Vitamina B6, Vitamine B12, acid folic.

*=procentul valorilor de referință ale nutrienților [NRV].

O porție zilnică de 150 ml acoperă cantitatea de referință de vitamine de 200% și conține 125 mg de extract de cacao.

Vă recomandăm o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. Înainte de a deschide, agitați sticla. Închideți întotdeauna sticla deschisă și păstrați-o în frigider. A se consuma de preferință în 5 zile de la deschidere.

Conținut: 0,75 l. Producător: Haus Rabenhorst, Germania.

Informații despre sistemul cardio-vascular

Un accident vascular cerebral (AVC) are loc atunci când creierul nu mai este aprovizionat corespunzător cu sânge, celulele rămân fără oxigen, iar asta duce la moartea lor și la o încetare a funcționării creierului. Există două tipuri principale de AVC: ischemic și hemoragic. Accidentele ischemice sunt mai răspândite și apar când curgerea normală a sângelui către sau în interiorul creierului este blocată.
Acest blocaj poate avea loc dintr-o varietate de motive. Se poate forma un cheag de sânge în una dintre cele patru artere care transportă sângele la creier (arterele carotide stângă și dreaptă, precum și arterele vertebrobazilare) sau în arterele mai mici și capilarele din creier. Alternativ, un cheag de sânge, o globulă de grăsime sau o bulă de aer prezentă într-un vas de sânge dintr-o altă parte a corpului pot fi transportate la creier. Accidentele hemoragice au loc când o arteră deteriorată sau slăbită plesnește și se produce o hemoragie cerebrală. Vasele de sânge deteriorate pot fi situate în creier (hemoragie intracerebrală) sau pe suprafața creierului (hemoragie subarahnoidă).
Accidentele vascular cerebrale sunt a treia cauză de mortalitate. În vreme ce la bărbați probabilitatea de a suferi un AVC este mai mare, la femei, probabilitatea decesului în urma unui AVC este mai mare. Factorii cunoscuți includ vârsta, tensiunea arterială ridicată, colesterolul ridicat și fumatul, așa că, dacă ai o combinație a acestor factori, riscul de AVC este foarte mare. Dar vestea bună este că riscul general poate fi redus prin modificări simple ale obișnuințelor alimentare și de stil de viață.

Vitamine care susțin metilarea 

Metilarea este un proces biochimic care se produce în creier și organism și, pentru a avea loc în mod corespunzător, are nevoie de vitaminele B și de alte nutrimente.
Pe lângă faptul că indică o metilare necorespunzătoare, nivelul ridicat al homocisteinei din sânge deteriorează arterele. O metilare slabă este asociată cu un risc crescut de boli cardiace și de AVC, precum și de deces la persoane anterior sănătoase. Combinația de vitamine B împreună cu tri-metil-glicina (TMG) și N-acetil-cisteina (NAC) va încuraja un proces de metilare sănătos. Poți să-ți evaluezi nivelul metilării prin măsurarea nivelului de homocisteină, întrucât aceasta va crește dacă metilarea este deficitară. Consultă un medic sau cumpără-ți o trusă de analiză pentru acasă. Riscul de AVC crește când nivelul de homocisteină este de 10 mcmol/l.
Scăderea homocisteinei este foarte importantă pentru scăderea riscului de AVC. Un nutriment esențial pentru scăderea nivelului de homocisteină este acidul folic. Potrivit unei analize recente a tuturor experimentelor clinice, publicată în revista Lancet, numai administrarea de acid folic timp de trei ani a scăzut riscul de AVC cu aproape o treime.

Totuși, doar cu acid folic nu este suficient, deoarece poate să mascheze o lipsă de vitamina B12 care este foarte răspândită la persoanele vârstnice, ca urmare a scăderii capacității organismului de a absorbi nutrimentele. Prin urmare, este recomandat acest suc combinat pentru normalizarea homocisteinei, care conține acid folic, vitaminele B12 și B6.

Nota 
2020-10-08

Tratament circulație

Mă chinui de când sunt mică să normalizez circulația sanguină. Acest produs mă ajută foarte mult. Mi-a fost recomandat de medic. Mulțumesc.

    Scrie-ti parerea! !

    Scrieti o recenzie

    Formula pt Circulație sanguină, Vene SANATOASE + B6, B12, extract de cacao

    Formula pt Circulație sanguină, Vene SANATOASE + B6, B12, extract de cacao