NECTAR cu Magneziu, B1, B2, B6, B12, acid folic, Niacină, Pantotenat, Biotină Mareste

NECTAR cu Magneziu, B1, B2, B6, B12, acid folic, Niacină, Pantotenat, Biotină

HR200140

Nou

Tratament natural de 5 zile pentru energie și vitalitate nervi și mușchi, anti cârcei. Suc de fructe cu Magneziu pentru susținerea sistemului nervos și o bună funcționare a mușchilor. Pentru o bună susținere a nervilor și mușchilor, sucul de fructe este suplimentat cu vitamine,  magneziu și minerale importante. Aceasta contribuie la o funcționare normală a mușchilor. 

Mai multe detalii

19,80 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Magneziul și vitaminele B1, B2, B6, B12, biotina și niacina contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos. Tratament naturist anti cârcei, remediu natural cu suc vitaminizat.

Ingrediente: struguri albi, nectar de caise (17%), nectar de banane, citrat de Magneziu, Vitaminele B1, B2, B6, B12, acid folic, Niacină, Pantotenat, Biotină.

O porție zilnică de 150 ml acoperă cantitatea de referință de Magneziu de 25% și conținut de Vitamine de 150%.

Vă recomandăm o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

Înainte de a deschide, agitați sticla. Închideți întotdeauna sticla deschisă și păstrați-o în frigider. A se consuma de preferință în 5 zile de la deschidere.

Conținut: 0,75 l. Producător: Haus Rabenhorst, Germania

Crește cantitatea de magneziu, mineralul calmant

Magneziul este un nutriment important care te ajută să te relaxezi. În general, este deficitar la oameni și stresul cronic îl secătuiește. Magneziul îți relaxează nu doar mintea, ci și mușchii, iar simptomele de deficiență includ dureri musculare, crampe și spasme, precum și anxietate și insomnie. Nivelurile scăzute se regăsesc adesea la oamenii anxioși, iar luarea de suplimente poate fi adesea de folos. Semințele și alunele sunt bogate în magneziu, ca și legumele și fructele, dar mai ales legumele cu frunze verde-închis, ca varza kale sau spanacul. Dacă ești deosebit de anxios și nu poți dormi, bea suc cu magneziu seara, cu două ore înainte de culcare.

Scrieti o recenzie

NECTAR cu Magneziu, B1, B2, B6, B12, acid folic, Niacină, Pantotenat, Biotină

NECTAR cu Magneziu, B1, B2, B6, B12, acid folic, Niacină, Pantotenat, Biotină