Castane sălbatice extract pentru circulație sanguină Mareste

Castane sălbatice extract pentru o bună circulație sanguină

1 Review(s)

PB10598

Nou

EXTRACT BIO DE CASTANE SALBATICE, 50 ML PHYTO-BIOPÔLE Spania. Extractul de castan sălbatic (Aesculus hippocastanum din Fam. Hippocastanaceae) este util pentru sănătatea sistemului circulator: susţine starea de sănătate a venelor (varice, hemoroizi, stază şi congestie venoasă) şi a capilarelor (fragilitate capilară). Este vasoprotector (flebotonic) și decongestionant venos, cu acțiune vasoprotectoare asupra capilarelor.

Mai multe detalii

48,00 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Preparatele pe bază de castan sălbatic sunt folosite de mii de ani în tratamentul diverselor afecțiuni având efecte benefice în afecțiuni vasculare, afecțiuni ale picioarelor (varice, flebite, ulcer varicos), insuficiență venoasă și limfatică, hemoroizi, hematoame, vânătăi, luxații, afecțiuni ale stomacului, afecțiuni cardiace, afecțiuni reumatice, întărirea sistemului imunitar.

Extract proaspăt din plante ecologice. Supliment alimentar. Vegan. Produs fito-tradițional.

Extractul de castan sălbatic protejează capilarele fine, tratament pentru varice.

Castanul sălbatic (Aesculus hippocastanum din Fam. Hippocastanaceae) are și denumiri populare: aghistin, castan de cai, castan de India, castanul-calului, castanul-porcului, ghistin.

Ingrediente: extract hidroalcoolic (1:10) din semințe de castane sălbatice BIO proaspete (Aesculus hippocastanum L. 0,84% escin). BIO = din culturi certificate ecologic.

Mod de utilizare: 15 picături, diluate în 1/2 pahar de apă, de 2-3 ori pe zi. Agitați bine sticluța înainte de utilizare. 15 picături sunt echivalente a 0,50 ml.

Aport     15 picături           45 picături

Escin      5,88 mg             17,64 mg

Alc. 50% Vol.

PROPRIETĂȚI:

• Antiedematos;
• Venotonic;
• Antiinflamator venos.

Beneficii pentru sănătate

Acţiune farmacologică: datorită prezenţei saponozidelor, în special a escinei şi D-catecolului, extractele de castan au acţiune flebotonică moderată. Escina are acţiune antiinflamatoare diminuând fragilitatea capilarelor, are proprietăţi antiedematoase, fotoprotectoare, hemostatice. Este protector capilar, reducător al fragilităţii capilare, vasoconstrictor. De asemenea extractul bio de castan sălbatic reduce procesele dureroase şi inflamatorii, protejează vasele de sânge şi stimulează circulaţia sangvină.  

Produsele farmaceutice pe bază de extract de castan sălbatic sunt utilizate în terapia varicelor, hemoroizilor, flebitelor, tromboflebitelor, sindromului Reynaud, insuficienţei venoase cronice, a edemelor postoperatorii, a bolilor cu fragilitate vasculară crescută şi cu tendinţă hemoragică. Asigură ameliorarea funcțiilor circulatorii alterate în zonele de dilatație vasculară, permițând un flux sanguin îmbunătățit la nivelul vaselor venoase congestionate.

Semințele castanului sălbatic conţin substanţe active care protejează pielea de soare, activează circulaţia sângelui în picioare şi comprimă vasele de sânge dilatate (varice), cărora le întăreşte pereţii. În plus împiedică formarea trombozelor, acţionează împotriva umflăturilor şi a reţinerilor de apă.

Remediul pe bază de extract de semințe de castan sălbatic este foarte eficient în cazurile de accident vascular cerebral, ajutând la refacerea integrităţii venoase.

În plus, aceste îmbunătățește respirația prin acțiune vasoprotectoare asupra tonusului capilarelor pentru diminuarea stazei bronsica. Permite decongestionarea și reactivarea circulației sanguine pulmonare.

Administrare extract de castan sălbatic:

Mod de utilizare: 15 picături, diluate în 1/2 pahar de apă, de 2-3 ori pe zi. Agitați bine sticluța înainte de utilizare. 15 picături sunt echivalente a 0,50 ml.

Afecțiuni ale sănătății în care tratamentul cu extract de castan sălbatic poate fi util:

 • Adenom de prostată. Extractul de castan sălbatic are principii active antiinflamatoare puternice care acţionează asupra prostatei.
 • Afecţiuni venoase;
 • Capilare sparte, aspect de pânză de păianjen pe picioare sau spate;
 • Echimoze;
 • Edeme în picioare li încheieturi;
 • Emfizem pulmonar și insuficiență respiratorie;
 • Boli varicoase;
 • Degerături;
 • Diaree;
 • Flebită chiar şi obliterate;
 • Gută;
 • Hematoame;
 • Hemoroizi;
 • Metroragie și menoragie înainte și în timpul menopauzei;
 • Nevralgii;
 • Picioare obosite și umflate;
 • Reţineri de apă;
 • Reumatism;
 • Rozacee;
 • Tromboflebită;
 • Tromboză;
 • Tulburări circulatorii la menopauză;
 • Tulburări de capilaritate (fragilitate capilară);
 • Vânătăi.

Condiții de păstrare: păstrați protejat de umiditate, căldură și lumină.

Datorită originii naturale a extractului utilizat, acesta poate prezenta particule în suspensie care nu afectează calitatea produsului.

Avertisment: Acest produs este un supliment alimentar și nu trebuie utilizat ca înlocuitor al unei diete echilibrate. Este important să urmați o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. Respectați doza stabilită în modul de utilizare. Nu lăsați produsul la îndemâna copiilor.

Conținut: 50 ml (Sticlă cu picurător).

CUM sunt obținute extractele din plante proaspete, muguri și uleiuri esențiale care compun produsele din linia Phyto-Biopôle

Conceptul liniei Phyto-Biopole se bazează pe utilizarea ”plantelor tradiționale”, considerând aceasta ca un ”întreg coeziv”, ceea ce însemnă că PLANTA, RĂDĂCINA, SEMINȚELE, FRUCTELE SAU MUGURII întotdeauna ÎN FORMA LOR PROASPĂTĂ sunt folosite pentru a obține principala substanță fito-activă din care sunt fabricate; dar, de asemenea, sucurile și fluidele care intră în compoziție. De aceea, în diferitele extracte, folosim întotdeauna planta în forma ei vitală cea mai bună: PROASPĂTĂ, VIE. Sucul din plante, semințe, muguri, etc. conținute în extract și substanțele fito-active, au proprietăți unice și acționează împreună în procesul de vindecare pentru a obține un obiectiv comun. EXTRACTELE DIN PLANTE proaspete conținute în suplimentele alimentare ale linie PHYTO-BIOPOLE sunt obținute folosind diferite metode de extracție care ne permit să atingem o CALITATE MAXIMĂ A DIFERITELOR COMPONENTE.

Recoltarea este efectuată la timpul specific ideal pentru fiecare plantă tradițională iar extractele sunt obținute prin macerarea directă a plantei proaspete (flori, rădăcini, semințe...) în bioalcool, cu o presare ulterioară pentru obținerea sucului proaspăt din plante. Macerarea plantelor proaspete păstrează structura moleculară a fitonutrienților și garantează toată bogăția și valoarea unei producții anuale sezoniere, rezultând extracte de calitate cu valoare aromatică și energetică excepțională, cu mare biodisponibilitate pentru organism.

Producător: DIETETICOS INTERSA S.A. Spania. Certificat de notificare seria AB nr. 2108.

Nota 
2020-06-19

Varice tratament

Mi l-a recomandat medicul în Spania. Mă bucur să îl găsesc și aici. Eu am picioarele afectate, am făcut injecții care mi-au anulat toate varicele, iar acum folosesc pentru prevenire și tratament. Recomand.

 • 1 din 1 persoane au considerat aceasta recenzie utila.

Scrie-ti parerea! !

Scrieti o recenzie

Castane sălbatice extract pentru o bună circulație sanguină

Castane sălbatice extract pentru o bună circulație sanguină