Somn Linistit si Relaxare Nervoasa

Somn Linistit si Relaxare Nervoasa

% produse
Se afișează 1 - 6 din 6 de produse
 • Ceai Relaxant cu Flori de Tei, Musetel si Macese Ceai Relaxant cu Flori de Tei, Musetel si Macese
  Stoc epuizat temporar.
  Ceai Relaxant cu Flori de Tei, Musetel si Macese
  YT480404

  Ceaiul Calmant Yogi Tea conţine un amestec de flori de tei, muşeţel şi fenicul într-o plăcere dulce şi senzuală. Ceai Bio Relaxant Original Yogi Tea. Flori de tei, muşeţel şi măceşe. Preț cutie 17 pliculeţe a 1,8 g pentru mai multă savoare, ambalate individual/ 30,6 g.

  16,50 lei
 • Ceai Somn Linistit cu Fenicul, Musetel, Valeriana,...
  YT480608 - Bedtime

  Ceai pentru un Somn Linistit Bedtime Yogi cu Fenicul, Musetel, Valeriana, Lavanda Bio. Un somn profund şi linistit calmează şi echilibrează viaţa. Gustul dulce al ceaiului de seară Yogi Tea, obţinut dintr-un amestec cu fenicul, muşeţel şi valeriană vă va relaxa înainte de a adormi. Vise plăcute!

  16,50 lei
 • Lavanda BIO 50 gr, flori pt ceai, infuzii, relaxare
  BG225458

  Lavanda este considerata a fi "cel mai frumos mirositor medicament natural". Lavanda sau levantica este celebra in intreaga lume pentru proprietatile ei terapeutice atunci cand vine vorba de relaxare, frumusete dar si de vindecarea multor afectiuni. Ingrediente: lavandă bio. BIO = din culturi certificate ecologic. Origine: Austria. Pret 50 gr flori lavanda.

  18,60 lei
 • ROINITA - Tratament Insomnie, Stress, Oboseala
  SB6511

  Roinita este un tratament naturist excelent pentru antistress, calmeaza starile tensionate si pe cele cauzate de anxietate si are puterea de a crea o stare de buna dispozitie in caz de oboseala. Roiniţa, cunoscută şi sub numele de melissa este una din cele mai folosite plante medicinale din lume. Extract lichid obținut prin presare la rece de...

  44,00 lei
 • Sirop bio din flori de LAVANDA 0.5L
  Disponibil In Stoc
  Sirop bio din flori de LAVANDA 0.5L
  HL287788

  Sirop bio din flori de LAVANDA 0.5L de la Hollinger Austria. Lavanda este aromată și relaxantă. Siropul este ideal pentru limonade elegante, cocktailuri savuroase, prajituri. NATURAL: Fără coloranţi sau conservanţi. Sirop ecologic din flori de lavandă. Ingrediente: zahăr BIO, apă, acidifianți: acid citric, aromă naturală de lavandă, extract din flori de...

  29,80 lei
 • SUNATOARE Bio - Calm & Echilibru Natural
  SB591

  Sunătoare extract lichid (obtinut prin presarea la rece a plantelor medicinale) Johanniskraut produs Schoenenberger Germania. Extractul de sunătoare are un efect calmant, ajută în depresii, anxietate, reduce transpiratia, îmbunătăteste activitatea hepato-biliară, contribuie la echilibrarea persoanelor hiperactive.

  44,00 lei