Suc BIO din SFECLA ROSIE 700 ml Mareste

Suc BIO din SFECLA ROSIE 700 ml

VK2118700142

Nou

Suc de sfecla rosie BIO lactofermentat preț sticla de 700 ml pentru o cura de 5 zile daca alegem sa consumam 140 ml zilnic. Sucul de sfecla rosie are numeroase proprietati nutritive si aduce beneficii majore pentru sanatate. Beneficiile sunt in special pentru detoxifierea ficatului si reglarea tensiunii arteriale, scaderea colesterolului si trigliceridelor in mod natural. Produs BIO de la Voelkel Germania. Sloganul lor este: De pe câmp direct în sticlă! De ce lactofermentat? Pentru că are probiotice (precum au murăturile autentice) care ajută sănătatea sistemului gastro-intestinal!

Mai multe detalii

in stoc

16,60 lei

cu TVA

973f59da7c51bdb539c6097d85a9becc.jpg
7a864518b06a711455a2baddf996056c.jpg
1ce1ede8b3337fb0057741e83906997c.jpg

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.

Cu un gust dulceag si o culoare minunata, sucul de sfecla rosie lactofermentat ne poate tine departe de cele mai crunte boli precum cele hepatice sau cardiovasculare. Circulatia sangelui este mult imbunatatita printr-un consum constant de suc de sfecla rosie, astfel ca daca dorim sa avem o inima sanatoasa, este recomandat sa includem aceasta leguma in dieta zilnica. Specialistii sustin ca un consum moderat si constant de suc de sfecla poate preveni formarea varicelor, prin imbunatatirea circulatiei sangelui.
100% suc obținut din suc de sfeclă roșie lacto-fermentat și suc de acerola. Din culturi certificate dinamic ecologic (Demeter). Certificatul DEMETER indica un plus de calitate BIO. Materii prime achiziționate în conformitate cu standardele ecologice și Fairtrade (www.biofairverein.de). Produs vegan.
Ingrediente: suc de sfeclă roșie**¹, suc cu pulpă de acerola* 1%.
*= din culturi certificate ecologic.
**= din culturi certificate dinamic ecologic.
¹= fermentat cu acid lactic.
*= conține zaharuri în mod natural.
A se agita ușor înainte de deschidere. După deschidere se păstrează în frigider și se consumă în termen de 5 zile. Produs pasteurizat. Produs în Germania.
Sfecla rosie este cunoscută de ani de zile ca fiind „protectoarea” ficatului. Mai mult, noile studii arată că sfecla roşie este una dintre cele mai benefice legume pentru intregul organism. Acest “super-aliment” reprezintă o sursă excelentă de vitamina B, folaţi, mangan şi potasiu. In plus, este o sursă bună de fibre, vitamina C, magneziu, fier, cupru şi fosfor. Sucul de sfecla rosie ofera energie si vitalitate in mod natural. Un usor „efect secundar” al sucului de sfeclă este faptul că urina ar putea prinde o tentă roşiatică însă acest lucru nu este un motiv de îngrijorare.
 
Beneficii aduse de sucul de sfecla rosie:
- Betacianina contribuie la eliminarea toxinelor din organism şi la prevenirea apariţiei cancerului!
- Sfecla contine ingrediente active care contribuie la regenerarea celulelor ficatului si impiedica dezvoltarea bolilor hepatice. Sucul de sfecla rosie este un detoxifiant excelent pentru ficat, benefic inclusiv pentru tratament de ficat gras.
- Sucul de sfecla rosie abundă în vitamine precum B1, B2, B2, C şi acid folic, extrem de benefice pentru sanatatea intregului organism.
- Prin conţinutul crescut de potasiu sucul de sfecla rosie ajută la întărirea muşchiului inimii.
- Sucul de sfeclă roşie este recunoscut pentru efectul de scădere a tensiunii arteriale şi pentru ca previne atacurile de inimă şi bolile cardiovasculare.
 
Producător: Voelkel GmbH, Germania. Produs în Germania.

Scrieti o recenzie

Suc BIO din SFECLA ROSIE 700 ml

Suc BIO din SFECLA ROSIE 700 ml