Nou Energizant Natural Bio cu MURE, ZMEURĂ + VANILIE, MATCHA, GUARANA, COFEINĂ Mareste

Energizant Natural Bio cu MURE, ZMEURĂ + VANILIE, MATCHA, GUARANA, COFEINĂ

VK2358660028

Nou

Băuturile energizante BIO cu cofeină și guarana cresc tot mai mult în popularitate pentru că oferă energie fără efecte adverse, ba chiar vitaminizează organismul! Băuturile energizante cu ingrediente organice au crescut enorm în popularitate în ultimii ani. O băutură energetică conține stimulanți precum cofeina pentru o mai mare concentrare mentală și rezistență fizică. Deși inițial erau folosite pentru a îmbunătăți performanța sportivă sau rezistența la volan, energizantele BIO pot fi folosite în varii situații: la plajă, în drumeții, dimineața în loc de cafea, seara la club, etc. 

Mai multe detalii

7,90 lei

cu TVA

973f59da7c51bdb539c6097d85a9becc.jpg
7a864518b06a711455a2baddf996056c.jpg
1ce1ede8b3337fb0057741e83906997c.jpg

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.

Băuturile energetice (ED) sunt băuturi utilizate pentru a stimula energia, a crește performanța fizică, a crește vigilența și păentru a ne mobiliza dimineața, dar și pentru a ridica starea de spirit. Consumul de băuturi energizante crește, în special în rândul adulților tineri și sportivilor, iar de la apariția energizantelor naturale precum DAISHO VOELKEL GERMANIA nu mai avem griji, pentru că acestea au 100% ingrediente naturale, deci susținem și sănătatea.

Energizantele conțin doze mari de cafeină și alți stimulanți legali.

Energizante naturale bio, beneficii pentru sănătate

Energizantele DAISHO made in Germany previn deshidratarea, furnizează carbohidrați, electroliți și cofeină.

Băuturile energizante DAISHO sunt băuturi care conțin cofeină în mod natural în combinație cu alte ingrediente care îmbunătățesc energia. Fac parte din categoria băuturi funcționale și pot fi consumate înainte sau în timpul activității intense.

Câte energizante putem consuma zilnic?

Există multe sortimente în această categorie a băuturilor enerhizante, pentru toate gusturile și preferințele!

Potrivit Clinicii Mayo, este sigur ca adultul sănătos tipic să consume în total 400 mg de cofeină pe zi. Acest lucru a fost confirmat de un grup al Autorității Europene pentru Siguranța Alimentelor, care concluzionează, de asemenea, că un aport de cofeină de până la 400 mg pe zi nu ridică probleme de siguranță pentru adulți. Conform ESFA, aceasta este echivalentă cu 4 căni de cafea (90 mg fiecare) sau 2 1/2 cutii standard (250 ml) de băutură energetică (160 mg fiecare / 80 mg pe porție). 

Cele mai multe efecte ale băuturilor energizante asupra performanței cognitive, cum ar fi creșterea atenției și a vitezei de reacție, se datorează în principal prezenței cofeinei și guaranei. Alte studii atribuie aceste îmbunătățiri ale performanței efectelor ingredientelor combinate. Băuturi energizante aduc, de obicei, o rezistență musculară crescută și rezistență la efort intens.

Recomandări energizante naturale

Energie naturală! Dacă ai nevoie de un impuls de energie, acum poți alege gama DAISHO cu conținut ridicat de cofeină și guarana. Amestecul unic și 100% natural de plante, fructe și guarana oferă energie pentru întreaga zi. Impactul stimulant al energiei naturale din guarana este unul treptat, pe parcursul a mai multe ore, spre deosebire de cofeina conținută în boabele de cafea care are un vârf dar apoi își pierde repede intesitatea.

Ingrediente energizant natural

DAISHO BLOOD - BAUTURA RACORITOARE BIO ENERGIZANTA 80MG COFEINA, 250ML VOELKEL
Bautură răcoritoare energizantă cu cafeină, cu ceai verde (matcha) si guarana, cu un continut de fructe de 6%. Conținut ridicat de cofeină.
Nu este recomandat copiilor și femeilor însărcinate sau care alăptează (32 mg cofeină  / 100 ml).
Ingrediente: apă, struguri dulci BIO, extract de vanilie BIO 4% (apă, pulbere de vanilie BIO), suc de afine BIO 2%, suc de zmeură BIO 2%, suc de mure BIO 2%, suc de lămâie concentrate BIO, pulbere de ceai verde (matcha) BIO 0,05%, pulbere de guarana BIO 0,05%, cofeină naturală din cafea ecologică BIO, acid carbonic. BIO = din culturi certificate ecologic. Agricultură UE/non-UE.
Produs natural ecologic. Depuneri de matcha se pot forma pe baza dozei. Înainte de consumare înclinați doza cu capul în jos de 2 ori și deschideți cu atenție! Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros.

Valori nutriționale

VALORI NUTRIȚIONALE MEDII: per 100 ml

Valoare energetică 141 kJ/ 33 kcal

Grăsimi, din care: 0,5 g

- acizi grași saturați 0,1 g

Carbohidrați, din care: 8,3 g

- zaharuri 8,0 g

Proteine 0,5 g

Sare 0,01 g

Cofeină 32 mg / 100 ml

Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros. Producător: Attila Hildmann Empire GmbH.

Scrieti o recenzie

Energizant Natural Bio cu MURE, ZMEURĂ + VANILIE, MATCHA, GUARANA, COFEINĂ

Energizant Natural Bio cu MURE, ZMEURĂ + VANILIE, MATCHA, GUARANA, COFEINĂ