Energizant Natural Bio cu ANANAS, MANGO + MATCHA, GUARANA, COFEINĂ Mareste

Energizant Natural Bio cu ANANAS, MANGO + MATCHA, GUARANA, COFEINĂ

VK2360160028

Nou

Energizantele DAISHO made in Germany previn deshidratarea, furnizează carbohidrați, electroliți și cofeină. Antioxidanții naturali din energizantele BIO Daisho sunt importanți pentru sănătate deoarece neutralizează molecule potențial dăunătoare numite radicali liberi. Aceste molecule pot interacționa cu părți ale celulelor dvs. și pot provoca daune legate de îmbătrânire, boli de inimă, cancere și alte boli. Un energizant complet natural aduce, așadar, numai beneficii sănătății.

Mai multe detalii

7,90 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT
ProDietaBio PRONAT Magazin Instagram
WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Băutură energizantă integral naturală, pe bază de sucuri de fructe bio și acțiune sinergică între guarana, ceai verde matcha și cofeină. Fructele exotice ananas, mango, banane, lime vă încântă simțurile și vă aduc o stare de bunădispoziție.

Care sunt beneficiile aduse de combinația de fructe cu guarana, matcha și cofeină?

Cofeina o cunoaștem cu toții, dar guarana este un ingredient relativ nou. Guarana este o plantă braziliană originară din bazinul Amazonului. Cunoscută și sub numele de Paullinia cupana, este o plantă apreciată pentru fructele sale. Un fruct matur de guarana are aproximativ dimensiunea unei fruct de cafea. Seamănă cu ochiul uman, cu o coajă roșie care înglobează o sămânță neagră acoperită de alb. Extractul de guarana se face prin procesarea semințelor în format de pudră. Guarana conține o gamă impresionantă de stimulanți, cum ar fi cofeina, teofilina și teobromina. De asemenea, guarana are antioxidanți benefici sănătății, precum taninuri și catechine. Astăzi, 70% din guarana produsă este utilizată de industria băuturilor răcoritoare și energice, în timp ce restul de 30% este transformat în pudră pentru shake-urile sportivilor. Ceaiul verde matcha și cofeina vin în completare pentru un maximum de energie pe o perioadă îndelungată!

Energizante naturale bio, beneficii pentru sănătate

Studiile au descoperit că proprietățile antioxidante ale guaranei pot combate creșterea celulelor deviante și pot reduce riscul bolilor de inimă și îmbătrânirea pielii.

Guarana este cel mai cunoscut ingredient natural în băuturile energice populare. Este o sursă excelentă de cofeină care vă ajută să vă mențineți concentrarea și energia mentală. De fapt, semințele de guarană pot conține de patru până la șase ori mai multă cafeină decât boabele de cafea. Cofeina funcționează blocând efectele adenozinei, un compus care vă ajută creierul să se relaxeze. Se leagă de receptorii adenozinei, împiedicându-i activarea. Studiile arată că persoanele care au luat un supliment de vitamine conținând guarana s-au simțit mai puțin obosite în timp ce au finalizat mai multe teste, în comparație cu cei care au luat un placebo. Guarana poate reduce oboseala mentală, fără efecte secundare semnificative.

Câte energizante putem consuma zilnic?

O băutură energetică conține stimulanți precum cofeina pentru o mai mare concentrare mentală și rezistență fizică. Deși inițial erau folosite pentru a îmbunătăți performanța sportivă sau rezistența la volan, energizantele BIO pot fi folosite în varii situații: la plajă, în drumeții, dimineața în loc de cafea, seara la club, etc. Există multe sortimente în această categorie de băuturi, pentru toate gusturile și preferințele!

Potrivit Clinicii Mayo, este sigur ca adultul sănătos tipic să consume în total 400 mg de cofeină pe zi. Acest lucru a fost confirmat de un grup al Autorității Europene pentru Siguranța Alimentelor, care concluzionează, de asemenea, că un aport de cofeină de până la 400 mg pe zi nu ridică probleme de siguranță pentru adulți. Conform ESFA, aceasta este echivalentă cu 4 căni de cafea (90 mg fiecare) sau 2 1/2 cutii standard (250 ml) de băutură energetică (160 mg fiecare / 80 mg pe porție). 

Cele mai multe efecte ale băuturilor energizante asupra performanței cognitive, cum ar fi creșterea atenției și a vitezei de reacție, se datorează în principal prezenței cofeinei și guaranei. Alte studii atribuie aceste îmbunătățiri ale performanței efectelor ingredientelor combinate. Băuturi energizante aduc, de obicei, o rezistență musculară crescută și rezistență la efort intens.

Ingrediente energizant natural

DAISHO TIGER - BAUTURA RACORITOARE BIO ENERGIZANTA 80MG COFEINA, 250ML VOELKEL
Bautură răcoritoare energizantă cu cafeină, cu ceai verde (matcha) si guarana, cu un continut de fructe de 16%. Conținut ridicat de cofeină.
Nu este recomandat copiilor și femeilor însărcinate sau care alăptează (32 mg cofeină  / 100 ml).
Ingrediente: apă, suc de ananas BIO 10%, struguri dulci BIO, piure de mango  BIO 3%, piure de banana  BIO 2%, suc de lime  BIO, suc de lămâie concentrat BIO, cofeină naturală din cafea ecologică BIO, aromă naturală de cocos BIO, pulbere de guarana BIO 0,015%, pulbere de ceai verde (Matcha) BIO 0,015%, acid carbonic. BIO = ORGANIC = din culturi certificate ecologic. Agricultură UE/non-UE
Produs natural ecologic. Depuneri de matcha se pot forma pe baza dozei. Înainte de consumare înclinați doza cu capul în jos de 2 ori și deschideți cu atenție!
Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros. Producător: Attila Hildmann Empire GmbH.

Valori nutriționale

VALORI NUTRIȚIONALE MEDII: per 100 ml

Valoare energetică 150 kJ/ 36 kcal

Grăsimi, din care: 0,5 g

- acizi grași saturați 0,1 g

Carbohidrați, din care: 8,8 g

- zaharuri 8,7 g

Proteine 0,5 g

Sare 0,01 g

Cofeină 32 mg / 100 ml

Producător: Attila Hildmann Empire GmbH.

Scrieti o recenzie

Energizant Natural Bio cu ANANAS, MANGO + MATCHA, GUARANA, COFEINĂ

Energizant Natural Bio cu ANANAS, MANGO + MATCHA, GUARANA, COFEINĂ