Sucuri NATURALE pentru copii

Produsele Hollinger Austria https://www.hoellinger-juice.at sunt de cea mai buna calitate, cu ingrediente 100% Naturale. Băuturile răcoritoare Hollinger Austria certificate bio nu conțin arome adăugate, conservanți și coloranti. Sucurile Aureli Italia nu sunt din concentrat. Aureli oferă sucuri obtinute din fructe si legume recoltate din câmpuri cultivate ecologic, fără chimicale. De peste 50 de ani se cultiva morcovi organici de catre Aureli in Abruzzo, Fucino Italia. https://www.aurelimario.com

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • Acerola Suc BIO Pur 330 ml
  Acerola este cel mai bogat fruct in vitamina C. Renumita pentru aportul ei de vitamina C naturala, acerola este preferata de toti cei care prefera sa lupte cu racelile de sezon fara medicamente.  Din fructe de acerola recoltate și presate în stare proaspătă. Bogat în vitamina C...
  Lei: 23.40
 • Nectar bio de MERE Salbatice 1L
  Nectar de mere* 100% bio organic obţinut prin presare directă, nu din concentrat, ambalat in cutie cartonata de 1L. Fără adaos de zahăr * din agricultură ecologică. Produs pasteurizat. Agitaţi bine înainte de deschidere. A se consuma în termen de 3 zile după deschidere.   Valori nutr..
  Lei: 14.80
 • Nectar pt Copii de Coacaze Negre Hollinger Austria 200ml
  Nectar BIO de coacăze negre 25%, suc obţinut prin  presare directă (NFC – nu din concentrat). Conţinut minim de fructe 25%. Ingrediente: apă, suc de coacăze negre, zahăr. Rezultat din agricultură ecologică. Pasteurizat.  Valori nutritive: 100 ml conţine in medie Valoare ener..
  Lei: 6.70
 • Piure BIO Mere si Banane 360 gr
  Piure bio de mere si mango, ideal pentru alimentatia copiilor ori pentru a fi adaugat in deserturi de casa. Ingrediente: mere bio (80%), piure de banane bio (20%). Bio = provenite din culturi certificate ecologic. Valori nutriţionale pentru 100g: Energie: 249kJ/59 kcal; Grăsimi: ..
  Lei: 9.00
 • Piure BIO Mere si Mango 360 gr
  Piure bio de mere si mango, ideal pentru alimentatia copiilor ori pentru a fi adaugat in deserturi de casa. Ingrediente: mere bio (80%), piure de mango bio (20%). Bio = provenite din culturi certificate ecologic. Valori nutriţionale pentru 100g: energie: 229kJ/55 kcal, grăsimi: 0..
  Lei: 9.00
 • Sampanie fara alcool pentru COPII Bio Party 750 ml
  Ce spuneti de o petrecere BIO si Naturala, fara alcool, din fucte bio pentru copii! Cu suc spumos din struguri rosii cu apa minerala, o adevarata sampanie pentru copii BIO de la Hollinger Austria, 750 ml. Fără alcool, fără adaos de zahăr. Conținut de fructe: min.60%. Ingrediente: suc de..
  Lei: 23.00
 • Suc BIO din Morcovi 200 ml
  Suc din morcovi certificati BIO, 100% natural bogat în beta-caroten. Produs de AUreli Italia, 200 ml. A se agita bine înainte de consumare! 200 ml.   Ingrediente: 99% suc bio de morcovi bio, suc de lămâie din concentrat bio. BIO = provenite din culturi certificate ecolog..
  Lei: 6.30
 • Suc BIO din Morcovi 720 ml
  Suc din morcovi certificati BIO, 100% natural bogat în beta-caroten. 200 ml. A se agita bine înainte de consumare! 720 ml.   Ingrediente: 99% suc bio de morcovi bio, suc de lămâie din concentrat bio. BIO = provenite din culturi certificate ecologic.   ..
  Lei: 14.00
 • Suc BIO din Morcovi Negri 200 ml
  Stiati ca.. morcovii nu au fost portocalii la origine? Morcovii autentici sunt inchisi la culoare iar specia portocalie este intens folosita numai in ultimele secole. Desi erau cunoscuti in zona mediteraneeana inca dinainte de era crestina, abia in secolul 14 morcovii au inceput sa fie cultiv..
  Lei: 7.90
 • Suc BIO din Morcovi Negri 720 ml
  (Stoc EPUIZAT Temporar) Ingrediente: 99% suc de morcovi negri bio, suc de lămâie din concentrat bio. BIO = provenite din culturi certificate ecologic. Sticla 720 ml. Stiati ca.. morcovii nu au fost portocalii la origine? Morcovii autentici sunt inchisi la culoare iar specia portocalie este in..
  Lei: 14.40
 • Suc BIO din Morcovi si Mere 200 ml
  Suc din morcovi si mere, fructe certificate BIO, 100% natural bogat în beta-caroten. 200 ml. A se agita bine înainte de consumare!   Ingrediente: 80% suc bio de morcovi bio, 20% suc bio de mere bio. BIO = provenite din culturi certificate ecologic.   Valori nutri..
  Lei: 7.60
 • Suc BIO din Morcovi si Mere 720 ml
  Suc din morcovi si mere, fructe certificate BIO, 100% natural bogat în beta-caroten. A se agita bine înainte de consumare!   Ingrediente: 80% suc bio de morcovi bio, 20% suc bio de mere bio. BIO = provenite din culturi certificate ecologic.   Valori nutriționale ..
  Lei: 13.90