Seva de MESTEACAN

La fiecare 2 sticle de seva de mesteacan dintr-un sortiment, adaugam a treia sticla gratis! Promotie Primavara 2017 in limita stocului disponibil: 2+1 GRATIS marca BirkenGold!  Comanda minima: 65 lei.
 
Seva de mesteacăn este preferată de mulți dintre noi pentru că aduce numeroase beneficii pentru sănătate. Este preferată de toți cei care țin cură de slăbire (argument: seva de mesteacăn are extraordinar de puține calorii, în medie circa 14 calorii/100 gr). Este ideală atunci când suntem într-o perioada de detoxifiere a organismului căci seva de mesteacăn ajută la eliminarea toxinelor și susține funcțiile ficatului, rinichilor, limfei. Scade colesterolul in mod natural.
Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • Seva de MESTEACAN BIO de primavara Fara adaos de zahar cu Caise 330ml
  Seva de mesteacan este naturala, nutritiva si cu foarte putine calorii. Este deosebit de hidratantă în special dacă doriți să mergeți la plajă, faceți drumeții sau sunteți sportivi. Pamantul de padure devine foarte bogat in substante nutritive in timpul iernii iar mesteacanul extrage din aces..
  Lei: 12.60
 • Seva de MESTEACAN BIO de primavara Fara adaos de zahar cu Zmeura 330ml
  Seva de mesteacan finlandez este una dintre cele mai valoroase bauturi naturale. Are numai 7 calorii la 100 ml de produs, fiind ideala pentru vitaminizare in curele de slabire sau in recuperarea dupa convalescenta.   Seva de mesteacan este un suc ce se extrage numai primavara si..
  Lei: 12.60
 • Seva de MESTEACAN BIO de Primavara PURA 330 ml
  Seva de mesteacan pura, neindulcita, pret 330 ml. Băutură naturală tradițională din sevă de mesteacăn, recoltată în primăvară.  Seva de mesteacan este un suc ce se extrage numai primavara si de aceea este deosebit de bogata in minerale din pamantul de padure in care, peste iarna..
  Lei: 12.60
 • Seva de MESTEACAN BIO de Primavara usor dulce 330 ml
  Seva de mesteacan pret 330 ml. Băutură naturală tradițională din sevă de mesteacăn, recoltată în primăvară. Produs Vegan, pasteurizat și nefiltrat! Ușor îndulcit! Are numai 10 calorii per 100 ml!    Seva de mesteacan este un suc ce se extrage numai primavara si de aceea..
  Lei: 12.64
 • Seva de MESTEACAN BIO Pur 250 ml
  Seva de mesteacan este un suc ce se extrage numai primavara si de aceea este deosebit de bogata in minerale din pamantul de padure in care, peste iarna, substantele nutritive s-au format natural, inclusiv calciu, fier, magneziu. Vitalitate direct din trunchiul mesteacănului. Cu conținut ridi..
  Lei: 14.70