SIROP BIO 6+1 Fructe Organice Austria

1 + 6 = 7, ceea ce înseamnă o parte de sirop și șase părți de apă pentru a savura delicioasul gust de fructe. Desigur, se poate amesteca dupa plăcerea fiecaruia. Siropul este alegerea perfecta pentru familii, deoarece aceasta înseamnă de 6 ori mai putin suc de transportat acasa. Pentru toți cei pasionati, siropul organic de la Höllinger Austria poate fi folosit si pentru pentru cocktailuri, înghețată și alte delicatese culinare. Bucurați-vă!

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • COACAZE NEGRE si LAMAIE Sirop Bio 0,7L
  Sirop de coacaze negre si lamaie realizat fără coloranţi sau conservanţi. Minim 28% suc de fructe coacaze negre si lamaie. Ingrediente: zahăr din trestie, apă, suc de coacăze negre (24%), din suc de coacăze negre concentrat, suc de lămâie (4%) din suc de lămâie concentrat, acidifiant: ac..
  Lei: 28.92
 • FLORI de SOC sirop BIO 0,7l
  Sirop bio din flori de soc. Fără coloranţi sau conservanţi Ingrediente: zahăr din trestie bio, apă, extract din flori de soc bio, acidifiant: acid malic, arome naturale. BIO = din culturi certificate biologic.   Produs pasteurizat. A se păstra la rece după deschidere. Nu..
  Lei: 25.93
 • RODII, Aronia si flori de Hibiscus Sirop Bio 1:7 0,5L
  Sirop de rodie cu ingrediente naturale din agricultura ecologică. Folosiți diluat 1:7 cu apă proaspătă. Dulce si delicios, potrivit si pentru cocktails, limonade, pentru salată de fructe, iaurt și înghețată precum și pentru prăjituri sau insiropare blaturi de tort.  Sirop de rod..
  Lei: 26.50
 • ZMEURA si LAMAIE Sirop Bio 0,7L
  Siropul de zmeura si lamaie poate fi baza unei limonade delicioase si sanatoase. In sucul creat puteti adauga si dvs cateva felii proaspete de lime. Rapid, interesant, gustos, sanatos - iata sucul creat chiar de dvs! Fără coloranţi sau conservanţi. Minim 14% suc de fructe.   Ingredie..
  Lei: 28.92
 • ZMEURA Sirop Bio 0,7L
  Siropul de zmeura este la indemana in orice familie, o varianta sanatoasa a sucurilor din comert. Fără coloranţi sau conservanţi. Minim 13% suc de fructe.   Ingrediente: zahăr din trestie, apă, suc de zmeură BIO (10%) din suc de zmeură concentrat, suc de soc din suc de soc BIO concen..
  Lei: 28.92