SIROP BIO 6+1 Fructe Organice Austria

1 + 6 = 7, ceea ce înseamnă o parte de sirop și șase părți de apă pentru a savura delicioasul gust de fructe. Desigur, se poate amesteca dupa plăcerea fiecaruia. Siropul este alegerea perfecta pentru familii, deoarece aceasta înseamnă de 6 ori mai putin suc de transportat acasa. Pentru toți cei pasionati, siropul organic de la Höllinger Austria poate fi folosit si pentru pentru cocktailuri, înghețată și alte delicatese culinare. Bucurați-vă!

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • COACAZE NEGRE si LAMAIE Sirop Bio 0,7L
  Sirop de coacaze negre si lamaie realizat fără coloranţi sau conservanţi. Minim 28% suc de fructe coacaze negre si lamaie. Ingrediente: zahăr din trestie, apă, suc de coacăze negre (24%), din suc de coacăze negre concentrat, suc de lămâie (4%) din suc de lămâie concentrat, acidifiant: ac..
  Lei: 28.92
 • FLORI de SOC sirop BIO 0,7l
  Sirop bio din flori de soc. Fără coloranţi sau conservanţi Ingrediente: zahăr din trestie bio, apă, extract din flori de soc bio, acidifiant: acid malic, arome naturale. BIO = din culturi certificate biologic.   Produs pasteurizat. A se păstra la rece după deschidere. Nu..
  Lei: 28.00
 • RODII, Aronia si flori de Hibiscus Sirop Bio 1:7 0,5L
  Sirop de rodie cu ingrediente naturale din agricultura ecologică. Folosiți diluat 1:7 cu apă proaspătă. Dulce si delicios, potrivit si pentru cocktails, limonade, pentru salată de fructe, iaurt și înghețată precum și pentru prăjituri sau insiropare blaturi de tort.  Sirop de rod..
  Lei: 26.50
 • Sirop BIO cu GHIMBIR 30% si LAMAIE 22% 250ml
  Sirop BIO cu GHIMBIR 30% si LAMAIE 22% 250ml. Ideal pentru ceai, limonada, suc. Ingrediente: trestie de zahăr BIO, suc de ghimbir BIO 30% (ghimbir BIO 95%, apă de izvor, suc de lămâie BIO), suc de lămâie BIO 22%. BIO = din culturi certificate ecologic. Valori nutriţionale ..
  Lei: 17.50
 • ZMEURA Sirop Bio 0,7L
  Siropul de zmeura este la indemana in orice familie, o varianta sanatoasa a sucurilor din comert. Fără coloranţi sau conservanţi. Minim 13% suc de fructe.   Ingrediente: zahăr din trestie, apă, suc de zmeură BIO (10%) din suc de zmeură concentrat, suc de soc din suc de soc BIO concen..
  Lei: 29.00