AFINE suc Neindulcit 100% Natural Bio 330ml Mareste

AFINE suc Neindulcit 100% Natural Bio 330ml

MC1370

Nou

Suc de afine BIO neîndulcit (fără zahăr adăugat) produs Medicura Germania, pret sticla bruna 330 ml. Afinele sunt extrem de bogate in vitamine şi antioxidanti si foarte sarace in calorii. Afinele au în plus si avantajul de a susține imunitatea și de a ajuta la reducerea grasimii din zona abdominala.

Mai multe detalii

in stoc

29,90 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Logo BIO EU

Afinele negre ca si cele rosii sunt un adevarat izvor de sanatate, fiind benefice pentru inima si pentru întregul sistem cardiovascular.

Bogate in antioxidanii si vitaminele C şi E, afinele protejeaza împotriva bolilor degenerative, diabetului, problemelor cardiace si a cancerului de colon. O dieta cu afine presupune consumul de suc de afine pe durata unei săptămâni (50 ml pe zi este suficient pentru un aport de vitamine si fitonutrienti care sa intareasca sistemul imunitar).

Va recomandam sucul natural de afine in loc de sirop de afine caci sucul nu are adaos de zaharuri, este 100% Natural. Ingrediente: 100% suc din afine din culturi biologice controlate. 330 ml

Medicura GermaniaFabricat in Germania de Medicura Naturprodukte AG

www.medicura.de

Cura cu suc de afine. Proprietăți nutritive și beneficii pentru sănătate.
AFINE, Vaccinum myrtillus Fam. Ericaceae. Denumiri populare: afene, afin de munte, afine negre, afinghi, asine, coacă, cucuzie, pomişoare. Afinul este apreciat de nutriționiști și de cultivatori pentru fructele sale dulci-acrişoare. Din afine se prepară suc. Aceste este deosebit de bogat în substanțe nutritive precum pigmenți (fitonutrienți sănătoși) care stimulează imunitatea. Sucul din fructe de afine negre conține tanin, pectine, mirtilină, zaharuri, provitamina A, vitaminele B1, B2, C, E, F, PP, acizi: citric, benzoic, malic, oxalic, tartric, succinic, malic, lactic, principii bacteriostatice. Flavonoidele din fructe sunt un antioxidant de excepţie, bacteri-ostatic şi antidiabetic. De asemenea conţin o serie de minerale: potasiu, fosfor, sulf, magneziu, clor, fier. Când sunt uscate, concentraţia de acid tanic şi de alte substanţe antibacteriane creşte substanţial, ceea ce explică eficienţa supei scandinave de afine uscate contra diareei.

Sucul de afine are proprietăţi astringente, antibiotice, antiseptice, bacteriostatice. Acest suc este, totodată, antidiareic, diuretic, antiseptic urinar, antiseptic intestinal, antihelintic. Este știut faptul că afinele cresc acuitatea vizuală și sunt un mijloc excelent pentru întărirea imunității organismului. Afinele sunt un antioxidant de excepţie datorită flavonoidelor.

Taninul din compoziţia fructelor are o acţiune astringentă şi reduce acţiunea substanţelor toxice şi iritante din tubul digestiv. Vitamina din sucul de afine întăreşte şi protejează pereţii vaselor de sânge, reuşind să protejeze inclusiv retina. Sucul de afine este benefic şi pentru bolnavii de gută, reumatism şi infecţii urinare.

Sucul de afine negre este diuretic, antiinflamator, antidiareic şi poate reduce riscul accidentelor coronariene, asigurând vitalitatea inimii şi creierului. Scăderea colesterolului reduce considerabil riscul apariţiei unor afecţiuni coronare, care pot duce în final la boli de inimă sau cerebrale. Vitamina C previne formarea depunerilor pe artere dar şi a apariţiei cancerului şi în plus măreşte rezistenţa la infecţii.

Pentru a trata anumite afecţiuni ale sănătății este necesar să urmăm o cură cu suc de afine negre pentru minimum 14 zile şi în medie 1 lună (200 ml suc de afine pe zi).

Scrieti o recenzie

AFINE suc Neindulcit 100% Natural Bio 330ml

AFINE suc Neindulcit 100% Natural Bio 330ml