Pret redus! GRAVIOLA suc pachet 12 x 250ml cu Reducere Mareste

GRAVIOLA suc pachet 12 x 250ml cu Reducere

PRN201pachet12x250

Nou

Suc de graviola la ofertă pachet 12 x 250ml cu reducere cel mai bun preț. Graviola este un fruct bogat în substanţe acetogenine cu rol în întărirea sistemului imunitar. Ingredientele active din Graviola sunt un grup de substante numite Acetogenine Annonaceous care sunt gasite doar in familia de plante Annonaceae. Graviola (Annona muricata) are aceste 82 de Acetogenine diferite (in 10 tipuri distincte). Produsul este100% Natural din fructe graviola.

Mai multe detalii

Stoc epuizat temporar

240,00 lei

cu TVA

300,00 lei cu TVA

-20%

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Suc Graviola pachet 12 x 250ml cu Reducere. Graviola este un fruct bogat in vitaminele C, B, fibre si 82 de substanţe acetogenine diferite care pot oferi un sprijin substantial in lupta cu bolile care afectează imunitatea organismului, pentru întarirea sistemului imunitar, în mentinerea unei stari excelente de sanatate, dar si în ameliorarea si potentiala vindecare a multor afectiuni. Graviola este agent anti-microbian cu un spectru larg, fiind recomandata ca supliment naturist împotriva infectiilor bacteriene si fungice. Ajuta la combaterea parazitilor interni si viermilor, la reglarea tensiunii arteriale, poate combate stresul si tulburarile nervoase.

Cum se administreaza sucul de graviola?
Se recomanda ca o sticla de 250 ml sa fie consumata in 3 zile (prin urmare o treime de sticla zilnic) intre mese.
Acesta este un suc natural din fructe, nu este catalogat ca medicament, de aceea nu are prospect de adminstrare.

Substanţele acetogenine din planta graviola sunt studiate pentru efecte antitumorale, anticancerigene.

Efectele benefice ale extractului de graviola pot fi multiple:
· antibacterian;
· antihelmintic (poate combate viermii intestinali);
· anticanceros;
· anticonvulsivant (epilepsii);
· antidepresiv;
· antifungic (poate impiedica dezvoltarea ciupercilor, micozelor cutanate);
· antimicrobian;
· antiparazitic (teniile, limbricii, oxiurii, giardia);
· antispasmic;
· antitumoral;
· antiviral (impotriva virusurilor gripale);
· astringent (pentru combaterea secretiilor organice exagerate);
· depresant cardiac ( poate reduce ritmul cardiac si contractilitatea miocardului);
· hipotensiv;
· vasodilatator (poate mari diametrul vaselor sangvine prin relaxarea fibrelor musculare netede din peretii lor, ceea ce are drept rezultat sporirea afluxului de sânge)
· citotoxic (are efect toxic asupra unor celule);
· febrifug;
· sedative (poate produce o linistire a starilor de excitatie psihica sau motorie);
· stimulent digestiv.
Sucul de Graviola marca COREX este obtinut din concentrat de suc pur de graviola: dupa recoltare fructele se storc iar sucul rezultat este in mare parte deshidratat, obtinandu-se un concentrat. In felul acesta se poate transporta mai usor la fabrica de imbuteliere, unde se recompune cu apa.Fructul graviola creste in Vietnam. Sucul este ambalat de Corex Slovacia.
Poate fi recomandat ca in timpul terapiei antitumorale sa consumati si samburi de caise caci acestia au un continut ridicat de Vitamina B17.
Aceste informații sunt numai în scop informativ. Site-ul NU este destinat să ofere sfaturi medicale. Înainte de a urma orice tratament, cititorul trebuie să solicite sfatul medicului. Aceste informații nu înlocuiesc sfatul medicului.
În majoritatea cazurilor, cancerul este cauzat de o multitudine de factori. Așadar, pentru ca prevenția să fie eficientă, trebuie respectat faptul că procesul îmbolnăvirii de cancer este multi-factorial. Dacă o persoană are cancer sau se află într-o etapă timpurie cu risc de cancer, cum ar fi celule precanceroase, factorii de prevenție trebuie aplicați într-un mod mai agresiv. De exemplu, folosindu-se cantități mai ridicate de nutrimente anticancer și practicându-se o evitare strictă a tuturor promotorilor de dezvoltare a cancerului, cum ar fi produsele lactate.
Dacă în prezent te afli în tratament pentru cancer, te rog să verifici dacă suplimentele recomandate aici sunt compatibile cu tratamentul. La fel de indicat este să primești sfaturi de la un terapeut nutriționist, deoarece, pentru diferite tipuri de cancer, trebuie luați în calcul factori cauzatori diferiți. De asemenea, următoarele sfaturi generale sunt utile pentru oricine dorește să-și minimizeze riscurile.

Diminuați expunerea la substanțe carcinogene

Fără îndoială că un factor semnificativ care contribuie la cancer este expunerea crescută la carcinogene. Deși este imposibil să le evităm pe toate, poți să faci multe schimbări de regim alimentar și de stil de viață care-ți pot scădea substanțial expunerea. Pentru mulți factori, cum ar fi fumatul, acțiunea necesară este clară: interdicție totală! În cazul carcinogenelor alimentare, consumul de alimente organice îți minimizează instantaneu expunerea la erbicide și pesticide. Se vor evita produsele din carne procesată (cârnați, șuncă, bacon și alimente afumate) care pot conține nitrați. Orice aliment ars sau rumenit - ceea ce înseamnă că a fost oxidat - mărește încărcătura carcinogenă a mâncării. Același lucru se aplică și la mâncărurile de tip fast-food: cartofii prăjiți, burgerii fripți, peștele fript și pizza crocantă. Realitatea este că orice produs care este crocant, rumenit sau ars, gătit sau procesat la temperaturi ridicate ne poate dăuna. Ideea de bază este să mâncați mai mult alimente crude și prăjite superficial (metoda stir-fry, în care se gătește cu o cantitate foarte mică de ulei plus puțină zeamă de supă) sau alimente fierte, în locul alimentelor gătite la temperaturi foarte ridicate.
Mai mult, se recomandă minimizarea consumului oricăror produse grase ambalate în materiale plastice moi, inclusiv mâncărurile preambalate deoarece unele substanțe chimice care mențin flexibilitatea plasticului trec ușor din ambalaj în alimentul gras (de exemplu, brânza).
Alte carcinogene puternice provin din poluare, de exemplu gazele produse de mașini, radiațiile și chiar ceea ce aplicăm pe piele sau folosim acasă. În ceea ce privește expunerea la radiații, există materiale radioactive care apar în mod natural în aer, în alimente și în apă. Cu cât suntem expuși la mai multe forme de radiații (de exemplu, la lumina solară, la telefoanele mobile), cu atât crește probabilitatea de generare a radicalilor liberi care dăunează celulelor din organism. În afară de efectele luminii solare, cea mai mare sursă naturală de radiații este radonul, un gaz produs în mod natural, prezent în anumite zone din motive geologice. Dacă bănuiești că locuiești într-o zonă cu conținut ridicat de radon, verifică acest lucru la oficiul local de protecția mediului și ai grijă să ai o locuință bine ventilată.
Lumina soarelui este necesară 30 de minute pe zi, dar evită expunerile lungi ale pielii neprotejate. În ceea ce privește cosmeticele și produsele pentru curățenia casnică, multe magazine naturiste pun în vânzare alternative care au o încărcătură chimică mai mică decât cele pe care le găsim în mod curent în comerț.
Creșteți aportul de antioxidanți.

Antioxidanții sunt substanțe care elimină sau fac inofensivi agenții oxidanți potențiali dăunători din organism, creați asemenea „gazelor de eșapament“ când celulele organismului transformă hrana în energie. Dintre toți factorii alimentari, creșterea aportului de fructe și legume asigură cea mai bună protecție împotriva cancerului, iar anumite alimente par să aibă în mod deosebit proprietăți protectoare. Printre acestea se numără morcovii; unele studii au arătat că un morcov pe zi poate reduce riscul de cancer cu o treime. Tomatele au proprietăți similare cu morcovii, sunt bogate în nutrimente antioxidante. Cele mai multe cercetări s-au făcut cu privire la cantitățile de vitamine A, C și E din alimente. Deși acestea sunt importante în tratarea cancerului, există literalmente sute de compuși activi în plante, cunoscuți sub denumirea colectivă de fitonutrimente. Mulți dintre aceștia sunt antioxidanți cu proprietăți de protecție la cancer.
Alții, precum salvestrolii, gestionează puterea mecanismelor de apărare ale naturii. Proprietatea esențială a salvestrolilor este că sunt inerți inițial. Se activează doar în interiorul celulelor canceroase, pe care le opresc din funcționare sau le suprimă. Deși unii salvestroli pot fi obținuți prin consumarea unor cantități mari de fructe și legume organice, de ulei de măsline extra virgin și de sucuri nefiltrate, este dificil să extragi cantități suficiente numai din mâncare. Întrucât concentrația salvestrolilor din alimente variază enorm, pentru obținerea unor cantități mai mari va trebui să luați suplimente. Acestea pot fi o formulă de antioxidanți care să conțină salvestroli sub forma sucului de graviola, resveratrolului sau un supliment cu vitamina C conținând extracte de soc negru și de afine, ambele fiind surse bogate de salvestroli.
Fitonutrimentele sunt deosebit de utile în contracararea deteriorărilor produse în organism de substanțele oxidante (radicalii liberi).
căpșunelor) vei găsi și nivelurile cele mai ridicate de antioxidanți. 

Îmbunătățiți potențialul de detoxificare a ficatului.

Una dintre principalele linii de apărare ale organismului este capacitatea sa de a elimina substanțele chimice dăunătoare. Un ficat compromis fie ca urmare a supraexpunerii la toxine, fie din cauza unui dezechilibru intern te face mai sensibil la carcinogene. Evitați cât mai mult posibil alcoolul, zahărul și alimentele procesate și prăjite la temperaturi înalte. Cu cât aveți o dietă bună, cu un aport ridicat de nutrimente antioxidante și fibre, cu atât ficatul va fi mai eficient. Deosebit de importante sunt alimentele care favorizează activitatea ficatului, cum ar fi ceapa, usturoiul, anghinarea, năsturelul de apă și rucola. Usturoiul este deosebit de important. El protejează împotriva formării tumorilor, inclusiv a metastazelor și totodată inhibă creșterea tumorilor deja formate, întărind sistemul imunitar și detoxificând ficatul. Aceste efecte pot fi obținute mâncând un cățel sau doi de usturoi pe zi. Potența usturoiului scade prin gătire, așa că e chiar mai bine să-l zdrobești și să-l pisezi înainte de a-l mânca. 
Tot în ajutorul ficatului vin și di-indolilmetanul (DIM) și indol-3-carbonolul (l3C), substanțe din legumele crucifere care ajută la detoxificarea estrogenilor în exces și a chimicalelor disruptoare de hormoni, cum ar fi compușii PCB, dioxinele, precum și unele erbicide și pesticide. Se recomandă o porție de legume crucifere pe zi poate fi vorba de broccoli, varză de Bruxelles, varză, conopidă, kale, ridichi sau muștar. Curcuma și-a dovedit proprietățile de inhibitor al dezvoltării cancerului. De asemenea, anihilează o gamă largă de carcinogene. Adăugarea acestui condiment în mâncare vă ajută atât ficatul, cât și sistemul imunitar. Curcuma bio de cea mai bună calitate poate fi achiziționată din site-ul nostru.

Întăriți sistemul imunitar. Sistemul imunitar este însărcinat cu identificarea celulelor precanceroase și scoaterea lor din acțiune. Dacă sistemul imunitar este slăbit, celulele canceroase se pot înmulți. Anumite lucruri au un efect dăunător asupra sistemului imunitar, printre ele numărându-se fumatul, zahărul, cafeaua, alcoolul, stresul, o atitudine negativă, somnul deficitar și lipsa luminii naturale. Stresul, zahărul și stimulentele nu doar afectează negativ sistemul imunitar, ci secătuiesc organismul de vitaminele B, vitale pentru sistemul imunitar de apărare al organismului. Pe lângă vitaminele B, sistemul imunitar depinde de o mulțime de alte nutrimente. Cele mai importante sunt vitaminele A, C, D și E, seleniul și zincul. Vitamina D este și ea vitală pentru o imunitate puternică. Oamenii din emisfera nordică sunt aproape toți deficitari, mai ales iarna, deoarece vitamina D este produsă de piele în prezența luminii solare. Cele mai bune surse alimentare sunt peștele gras și ouăle, dar pentru a atinge nivelurile optime este nevoie de suplimente.

Scrieti o recenzie

GRAVIOLA suc pachet 12 x 250ml cu Reducere

GRAVIOLA suc pachet 12 x 250ml cu Reducere