MESTEACAN

MESTEACAN

% produse
Seva de mesteacăn este preferată de mulți dintre noi pentru că aduce numeroase beneficii pentru sănătate.
- Este preferată de toți cei care țin cură de slăbire (argument: seva de mesteacăn are extraordinary de puține calorii, în medie circa 14 calorii/100 gr)
- Este ideală atunci când suntem într-o perioada de detoxifiere a organismului căci sev...
Seva de mesteacăn este preferată de mulți dintre noi pentru că aduce numeroase beneficii pentru sănătate.
- Este preferată de toți cei care țin cură de slăbire (argument: seva de mesteacăn are extraordinary de puține calorii, în medie circa 14 calorii/100 gr)
- Este ideală atunci când suntem într-o perioada de detoxifiere a organismului căci seva de mesteacăn ajută la eliminarea toxinelor și susține funcțiile ficatului, rinichilor, limfei.
- Seva de mesteacăn este ideală în perioadele de caniculă sau pe plajă. Acționează ca un energizant (fiind 10% natural spre deosebire de sucurile din comerț) fiind bogată în enzyme, vitamine, minerale.
- Ajută la prevenirea cariilor dentare. Seva de mesteacăn conține în mod natural un zahăr numit xylitol (se mai găsește și în prune spre exemplu) care nu lasă bacteriile din gură să se dezvolte, așa cum este din păcate cazul zahărului.
- Seva de mesteacăn este eficientă în lupta cu celulita și de aceea femeile în mod special preferă să se hidrateze vara exclusiv cu sevă de mesteacăn, înlocuind alte tipuri de sucuri sau băuturi. Având proprietăți diuretice, seva de mesteacăn ajută la eliminarea acidului uric, toxinelor și mai ales excesului de apă din organism!
- Scade colesterolul. Saponinele ce se regăsesc în mod natural în seva de mesteacăn se leagă de acizii biliari formând micelii și conducând către eliminarea naturală a colesterolului rău.
- Seva de mesteacăn susține sănătatea ficatului și a rinichilor. Seva de mesteacăn poate ajuta foarte mult ficatul în funcția sa de detoxifiere a organismului. Elimină toxinele pe care numai ficatul le poate procesa, printre acestea numărându-se alcoolul, grăsimile saturate şi pesticidele. Rinichii pot beneficia de pe urma consumului de sevă de mesteacăn, eliminând şi filtrând substanţele nefolositoare de-a lungul tractului urinar. Aceasta elimină deşeurile pe care numai rinichii le pot procesa, precum sarea, acidul uric, fosfaţii, anumite medicamente, ureea şi amoniacul. Acest lucru ajută la detoxifierea în profunzime a corpului şi poate duce chiar la slăbire.
- Seva de mesteacăn este un foarte bun tonic fizic și psihic și ajută sănătatea întregului organism. Acest lucru se datorează faptului că seva de mesteacăn concentrează toate substanțele nutritive necesare creșterii arborelui: carbohidrați, aminoacizi, vitamina C, minerale ( calciu, magneziu, mangan, zinc, fosfor, sodiu, fier ). 
 
Seva de mesteacăn este recoltată timp de câteva săptămâni, în anotimpul primăvara. Seva de mesteacăn este axtrasă numai în acest anotimp, atunci când arborii de mesteacăn sunt bogați în substanțe nutritive și se pot regenera foarte ușor. Seva de mesteacăn este pasteurizată, nediluată, cu un conținut mic de calorii. Nu este realizată din concentrate și nici nu are adaos de zahăr. Este un produs organic (bio), vegetarian, cu beneficii pentru sănătate, fitness, frumusețe, vitalitate.
Mai putin
Mai mult
Se afișează 1 - 7 din 7 de produse

MESTEACAN