Promo! CHLORELPURE Clorela cu Mentă și Lămâie DETOX de metale 500 ml Mareste

CHLORELPURE Clorela cu Mentă și Lămâie DETOX de metale 500 ml

PB11100

Nou

Tratament naturist cu clorela, remediu natural pentru detoxifiere de metale. Băutura pe bază de chlorella este special elaborată de Intersa Labs Spania pentru detoxifierea organismului de metale grele. Chlorella este o algă cu un conținut foarte ridicat de clorofilă care ajută la regenerea celulară.

Mai multe detalii

79,20 lei

cu TVA

99,00 lei cu TVA

-20%

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

CHLORELPURE Clorela cu Mentă și Lămâie DETOX de metale 500 ml. Numărul intoxicatiilor cu metale grele a crescut foarte mult în ultimele decenii. Aceste intoxicatii cu metale sunt cauza majora a dezechilibrelor hormonale, cancerelor, disfunctiilor tiroidiene, tulburarilor neurologice, alergiilor alimentare si depresiei. Sucul tratament pentru detoxifiere cu clorela are proprietatea de a trece prin corp si de a atrage metalele grele care sunt apoi eliminate impreuna. Chlorella este o algă bogata in clorofila care promoveaza miscarea intestinelor și tranzitul toxinelor. Deoarece mercurul este eliminat in mare parte prin scaun, aceasta alga este recomandata in detoxifierea de metale grele.

Ce sunt metalele grele? Metalele grele sunt elemente chimice care, într-o măsură mai mare sau mai mică, fac parte din compoziția lucrurilor care ne înconjoară, de la scoarța Pământului până la organismul uman: cupru, fier, cobalt, mangan, zinc, aluminiu, plumb, arsenic și altele. Problemele apar atunci când se acumulează în exces în corpul nostru și încep să ne otrăvească puțin câte puțin. 

Cum ajung metalele în organism? Acestea sunt prezente peste tot în jurul nostru, sub diferite forme. Din această cauză, ajungem adesea să ne întrebăm cum să eliminăm metalele grele din corp. Iată unde le putem găsi, spre exemplu, în tevi de plumb, pește (somon, ton, peștele sabie), termometre cu mercur (dacă se sparg), becuri electrice economice (dacă se sparg), vase de gătit din aluminiu sau care conțin metale grele, pesticide, produse de curățenie sau cosmetice, benzină, tutun, aditivi alimentari, apa din apropierea fabricilor, a minelor sau a depozitelor de deșeuri. 

Care este baza tratamentului de detoxifiere de metale grele? Tratamentul naturist pentru eliminarea metalelor grele se bazează pe clorela. Aceste alge au un efect detoxifiant foarte puternic datorită conținutului ridicat de clorofilă. Acestea reprezintă ingredientul de bază al tratamentului.

CHLORELPURE Clorela cu Mentă și Lămâie DETOX 500 ml este util pentru detoxifierea organismului de metale.  Alegeți acest produs cu chlorella, mentă, lămâie și vitamina B2 pentru vitaminizare și detoxifierea organismului de metale. CHLORELPURE + BĂUTURĂ DETOXIFIANTA CU AROMA DE MENTA SI LAMAIE (METAL DETOX), 500 ML

BENEFICII PENTRU SĂNĂTATE aduse de DETOX Metale grele cu Clorela

  • Riboflavina (vitamina B2) contribuie la menținerea normală a mucoaselor și a pielii
  • efect sinergic
  • bogat în fibre NUTRIOSE (fibre probiotice), care ajută la detoxifierea organismului de metale și la asimilarea nutrienților esențiali
  • are efect sinergic, fibrele probiotice NUTRIOSE ajută la absorția nutrienților prezenți in algel Chlorella

INGREDIENTE: apă, glicerină (stabilizator), NUTRIOSE (fibre solubile de porumb parțial hidrolizate), pudră de chlorella vulgaris, acid citric (acidifiant), gumă arabica și gumă de Xantan (agent de îngroșare), sorbat de Potasiu (conservant), aromă de mentă, aromă de lamâie, vitamina B2.

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE PER

25ml

50ml

%VRN

Fibre

1,5g

3,0g

-

Pudră de Chlorella (Chlorella Vulgaris)

0,750g

1,5g

-

Vitamina B2

0,21 mg

0,42 mg

30%

NRV=valori nutriționale de referință (NRV)

MOD DE UTILIZARE Chlorella DETOX:

  • adulți: 20 ml zilnic (10 ml dimineața și 10 ml seara)
  • copii 3-8 ani: 10 ml zilnic (5 ml dimineața și 5 ml seara)

Program intensiv de 23 de zile pentru adulti: 8 zile (25+25ml)+15 zile (10+10ml). Se iau 2 măsuri de 25 ml zilnic, timp de 8 zile. Continuati să luați 10 ml de 2/zi până se termină sticla. Adăugați la doză jumătate de pahar de apă sau suc. Repetați acest program de trei ori pe an, odată cu schimbarea anotimpului.

AVERTISMENT: acest produs este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viată sănătos. Nu depășiți doza zilnică recomandată. A nu se lasa la îndemâna copiilor.

CONDIȚII DE PĂSTRARE: departe de umiditate, căldură și lumină.
PRODUCĂTOR: Intersa Labs, S.L. SPANIA

Scrieti o recenzie

CHLORELPURE Clorela cu Mentă și Lămâie DETOX de metale 500 ml

CHLORELPURE Clorela cu Mentă și Lămâie DETOX de metale 500 ml