Vitamina D suc de fructe ROTBACKCHEN VITAL Cura de 9 zile Mareste

Vitamina D suc de fructe Formula germană ROTBACKCHEN VITAL Cura de 9 zile

HR201654

Nou

Vitamina D este esențială pentru susținerea sistemul imunitar și pentru a păstra oasele sănătoase. CURA DE 9 zile este ușor de urmat! Această modalitate de a suplimenta Vitamina D3 cu formula germană din suc de fructe este foarte comodă și NATURALĂ! Este o formulă ideală pentru adulți, adolescenți și mai ales pentru copii.

Mai multe detalii

38,40 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Supliment alimentar NATURAL cu Vitamina D3.

Ingrediente: suc de mere, nectar de mango, struguri albi, ananas, suc de portocale, nectar de acerola, suc din fructul pasiunii, Vitamina D3.

Vă recomandăm o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dietă echilibrată și variată. A nu se depăși doza zilnică recomandată. Nu lăsați la îndemâna copiilor mici.

Informații nutriționale           per porția zilnică (50 ml)                     % valorilor de referință*

Vitamina D3                              10 μg                                                      200%

*=procentul valorilor de referință ale nutrienților [NRV].

Mod de administrare: Înainte de utilizare, agitați bine sticla. A se păstra la frigider după deschidere și a se consuma în decurs de 3 săptămâni.

O sticlă de Rotbackchen Vital „Vitamina D”  conține 9 porții a 50 ml.

Garanția calității Rotbackchen. Valorile de Vitamina D, dozate cu grijă

Suc pur de fructe bazat pe fructe presate de înaltă calitate. Fără adaos de conservanți, coloranți și potențiatori de arome. Fără alcool, gluten și lactoză. Vegan

Doza zilnică recomandată:

2 x 25 ml (zilnic) = 50 ml (porție pe zi)

Doza zilnică recomandată pentru adolescenți și copii cu vârsta peste 4 ani: 2x 25 ml zilnic.

Care este rolul vitaminei D?

Aceasta poate fi descrisă ca o moleculă miraculoasă necesară pentru numeroase funcții din organism. Vitamina D e la fel de bună pentru sistemul nervos ca pentru schelet, pe care-l consolidează, luptând împotriva fragilizării oaselor. În plus, asigură echilibrul hormonal și îmbunătățește absorbția mineralelor și a altor elemente esențiale în intestin. Vitamina D activă întărește și sistemul imunitar și contribuie la lupta împotriva inflamației, protejându-ne de toate afecțiunile enume-
rate în continuare.
• Diverse forme de cancer
• Scleroză în plăci
• Diabet
• Tot felul de afecțiuni reumatice
• Depresie
• Psoriazis
• Oase fragile (osteoporoză)
• Infecții
• Demență
• Flebită la picioare

Rezultatele cercetării științifice sunt categorice! În cadrul unui studiu efectuat în sudul Suediei, au fost urmărite 29 000 de femei timp de 20 de ani pentru a le compara obiceiul de expunere la soare și prezența diverselor boli, precum și procentajul de mortalitate. S-a dovedit că femeile care au evitat cel mai mult soarele au fost afectate de diabet și de tromboză și au prezentat, pe parcursul acestor 20 de ani, un risc de mortalitate de două ori mai mare decât cele care s-au expus la soare. Absența expunerii la soare este considerată astfel ca factor de risc de boli cardiovasculare și de deces prematur la fel de mare ca tutunul, sedentarismul sau excesul de greutate. Dacă nu vă expuneți zilnic la soare, atunci un supliment natural cu vitamina D este absolut necesar.
Într-un alt studiu, cercetători, în special de la Institutul Karolinska din Stockholm, au analizat datele a mai bine de patru milioane de pacienți din 13 țări. În funcție de cât de însorite erau, țările au fost clasate în două categorii: foarte însorite, ca Spania, Australia, Singapore, și puțin însorite, ca Suedia și alte țări nordice și Canada. Concluzia a fost că locuitorii țărilor foarte însorite prezentau un risc mult mai mic de a face diverse forme de cancer, în special gastric, intestinal, renal și de vezică urinară, de prostată, mamar și pulmonar; riscul a fost cu peste 50% mai mic. Acest rezultat impresionant se explică tocmai prin acțiunea soarelui, care stimulează secreția de vitamina D în organism.

Vitamina D și alimentația. Întrucât razele UVB sunt oprite de filtrul atmosferic când soarele este mai aproape de orizont, numai în cele șase luni de vară, din aprilie-mai până în august-septembrie, putem secreta vitamina D în cantitate suficientă. Altfel spus, pe parcursul celor șase luni de anotimpuri reci, cei care locuiesc la latitudini nordice nu pot s-o secrete natural datorită soarelui. Carența de vitamina D face să scadă speranța de viață, căci este una dintre cele mai grave. Prin urmare, pentru menținerea sănătății, se recomandă un aport suplimentar din această vitamină în perioada de toamnă, iarnă, primăvară. Dacă respectăm doza recomandată și mai ales în formula germană de suc, nu există risc de intoxicație. 
Conținut: 450 ml. Producător: Haus Rabenhorst, Germania.

Scrieti o recenzie

Vitamina D suc de fructe Formula germană ROTBACKCHEN VITAL Cura de 9 zile

Vitamina D suc de fructe Formula germană ROTBACKCHEN VITAL Cura de 9 zile