Suc BIO pentru Imunitate puternică 0.5 L VOELKEL IMMUNKRAFT Mareste

Suc BIO pentru Imunitate puternică 0.5 L VOELKEL IMMUNKRAFT

VK2157103343

Nou

Suc BIO pentru Imunitate puternică 0.5 L VOELKEL IMMUNKRAFT. VOELKEL - FÜR – SUC BIO PENTRU IMUNITATE PUTERNICA, 0,5 L. 100% suc de fruct. Nu lua pastile, alege sucurile pentru imunitate! Ecologic. Demeter. Vegan. Pentru necesarul zilnic de vitamina C 200ml.

Mai multe detalii

17,90 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Portocalele, morcovii, acerola, mango și alte fructe portocalii sunt surse bune de polifenoli și de vitamina C. Conform Academiei de Nutriție și Dietetică US, o deficiență de vitamina C poate afecta imunitatea, astfel încât adăugarea mai multor alimente bogate în vitamina C în dieta dvs. poate favoriza o funcție imunitară mai bună.

Ingrediente: suc de portocale**1) 35%, suc de mere**1) 31%, suc de morcov**1), 20% (suc de morcov**, suc de lămâie*), pulpă de acerola* 6%, pulpă de mango**1) 2%, suc de ghimbir**1) 0,9% (ghimbir**, suc de lămâie* din concentrat), ulei de germeni de grâu 0,1%.

* din culturi certificate ecologic

** din culturi certificate dinamic ecologic

1) ingredientele provin din comerț echitabil.

O modalitate de a introduce vitamina C în dieta dvs. este consumând suc zilnic suc de fructe și de legume. Avem tendința de a considera sucurile de citrice ca fiind deosebit de bogate în vitamina C, dar acerola, aronia, sucul de fructe de pădure sunt mai mult decât oricând esențiale pentru a preveni și trata virozele și pentru a întări sistemul imunitar.

A se agita ușor înainte de utilizare. După deschidere se păstrează la frigider și se consumă în termen de 5 zile. Produs pasteurizat. Ambalat în Germania. Producător: VOELKEL - für GmbH.

Vitamina C acționează ca un antioxidant, ceea ce înseamnă că neutralizează radicalii liberi generați de metabolismul normal al organismului și prin expunerea la stresori de mediu, inclusiv radiațiile ultraviolete și poluarea aerului. Radicalii liberi sunt particule nocive care pot deteriora celulele, țesuturile și materialul genetic dacă sunt lăsate necontrolate și, astfel, declanșează inflamații dăunătoare.

Scrieti o recenzie

Suc BIO pentru Imunitate puternică 0.5 L VOELKEL IMMUNKRAFT

Suc BIO pentru Imunitate puternică 0.5 L VOELKEL IMMUNKRAFT