PADUCEL extract Inima Sanatoasa / Tratament Menopauza Mareste

PADUCEL extract Inima Sanatoasa / Tratament Menopauza

PB10602

Nou

Extractul de paducel poate creste capacitatea muschiului inimii de a contracta si de a pompa sângele în organism, contribuie la dilatarea arterelor coronare, ceea ce duce la o mai bună irigare a inimii si la reducerea consumului de oxigen de către miocard. Printre beneficiile aduse de extractul de paducel mentionam si faptul ca diminuează tensiunea arterială.

Mai multe detalii

in stoc

50,40 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Paducelul are o actiune tonică asupra muschiului inimii. In plus, păducelul reduce simptomele de menopauza

Denumirea științifică pentru păducel este Crataegus monogyma, Crataegus laevigata, Crataegus oxyacantha. Denumiri populare pentru păducel sunt: gherghinar, mălai moale, mărăcine alb. Păducelul este de fapt un arbust rămuros, ghimpos, cu frunze mici și flori albe. Înflorește primăvara în lunile aprilie-mai. Fructele au culoarea roșie. Păducelul crește în zone dechise și libere, în special la marginea pădurilor, pe dealuri. Cel mai cunoscut păducel este cel cu denumirea științifică Crataegus monogyma.

Culegătorii de plante medicinale recoltează de la arbustul de păducel în special florile dar și vârfurile de flori, frunzele, fructele și chiar coaja ramurilor tinere. Păducelul conține câteva substanțe active importante, respectiv steroli, colină, trimetilamină, ulei volatil, derivați flavonici, glucozide, lonurină, acid triterpenic. Acesta din urmă, acidul triterpenic are o mare importanță și utilizare medicinală, fiind benefic în special în suferințele cardiovasculare. Acest compus ajută la tratarea bolilor inimii pe fond nervos, a hipertensiunii arteriale, tahicardiei, tulburărilor neuro-vegetative și insomniilor. Mai mult decât atât, ca tratament naturist, extractul lichid de păducel regularizează circulația sângelui, atât în plan central, cât și la nivel periferic. Mai mult, păducelul previne producerea accidentelor cerebrale, combate obezitatea, poate reduce tulburările de la menopauză.

Paducelul sub forma de extract 100% natural inlătură oboseala după masă, creste permeabilitatea vaselor sanguine, ajută la dilatarea bronhiilor, contribuie la scăderea colesterolului, reduce problemele care apar în perioada de menopauză.

În ultimii ani, păducelul a devenit una dintre cele mai studiate plante, datorită bogătiei de substante active. Cercetarile in domeniu arata ca in paducel regasim acid crategic, acid ursolic, flavonoizi, baze purinice, steroli vegetali, ulei volatil, taninuri, pectine, vitaminele B si C, colină, glucoză, fructoză, ceară, substante minerale, crom si seleniu.PHYTO BIOPOLE – EXTRACT BIO DE PADUCEL, 50 ML

Extract proaspăt din plante ecologice

Supliment alimentar

Vegan

Produs fito-tradițional

Ingrediente: extract hidroalcoolic (1:10) din fructe proaspete de păducel BIO (Crataegus oxyacantha L., 0,10% în procianidine exprimate în clorură de cianidină); apă c.s. BIO = ORGANIC = din culturi certificate ecologic.

Mod de utilizare: 15 picături, diluate în 1/2 pahar de apă, de 2-3 ori pe zi.

Agitați bine sticluța înainte de utilizare. 15 picături sunt echivalente a 0,50 ml.

Aport                                                                    15 picături                      45 picături

procianidine exprimate în clorură de cianidină           0,49 mg                          1,47 mg

Alc. 58,2% Vol. Datorită originii naturale a extractului utilizat, acesta poate prezenta particule în suspensie care nu afectează calitatea produsului.

Avertisment: Acest produs este un supliment alimentar și nu trebuie utilizat ca înlocuitor al unei diete echilibrate. Este important să urmați o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. Respectați doza stabilită în modul de utilizare. Nu lăsați produsul la îndemâna copiilor.

Conținut: 50 ml (Sticlă cu picurător). Producător: DIETETICOS INTERSA S.A. Spania

Scrieti o recenzie

PADUCEL extract Inima Sanatoasa / Tratament Menopauza

PADUCEL extract Inima Sanatoasa / Tratament Menopauza