IMUNITATE tratament de 5 zile Sucurile speciale Haus Rabenhorst, Germania Mareste

IMUNITATE tratament de 5 zile Sucurile speciale Haus Rabenhorst, Germania

HR202581

Nou

IMUNITATE tratament de 5 zile Sucurile speciale Haus Rabenhorst, Germania. Pentru sistemul imunitar multi-fructe cu zinc și vitamina C. Tratament de 5 zile pentru imunitate, se consumă câte 150 ml zilnic, iar sticla are 750 ml. Sucuri compuse din mai multe fructe combinate armonios de nutriționiști pentru a sprijini sistemul imunitar.

Vegan. Rețetă tradițională. 100% suc cu acid lactic fermentat. Suc ecologic multi-fruct cu vitamina C, compus din mai multe fructe pentru a sprijini sistemul imunitar.

Mai multe detalii

19,90 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Sistemul imunitar este apărarea organismului împotriva bolilor și a infecțiilor. Dar când cineva are un sistem imunitar slab este cel mai probabil că se va îmbolnăvi cu ușurință. Imunitatea nu poate fi construită în câteva zile, dar nici nu trebuie amânat momentul la care să începem să avem un stil de viață sănătos. 

Combatem natural răceală, gripă, viroze. Ingrediente: Suc de mere BIO, pulpă de mango BIO, pulpă de măr BIO, pulpă de acerola BIO, pudră din fruct de acerola BIO.

BIO=din culturi certificate ecologic. *=procentul valorilor de referință ale nutrienților [NRV].

Vă recomandăm o dietă echilibrată și variată și un stil de viață sănătos.

Imunitatea este esențială pentru a combate virozele și se ”construiește” zi de zi, nu trebuie să așteptăm să ne îmbolnăvim pentru a întări sistemul imunitar. Este bine să ne formăm o anume rutină zilnică, să consumăm în fiecare zi produse naturale pentru imunitate, iar DIVERSITATEA este cheia. Nu este nimic mai supărător decât să lăsăm răceala să ne țină de la treburile noastre și să nu ne putem desfășura activitățile curente. Aflați mai multe despre ingredientele pe care ar trebui să le căutați în magazinul naturist ProNat pentru a vă ajuta sănătatea și a vă îmbunătățiți sistemul imunitar.

O porție zilnică de 150 ml acoperă cantitatea de referință de vitamina C la 300%.

Vă rugăm să agitați sticla înainte de deschidere. Închideți întotdeauna flaconul deschis și păstrați-l la frigider; utilizați în termen de 5 zile.

Conținut: 0,75 l. Producător: Haus Rabenhorst, Germania.

Creșteți aportul de vitamina C și de alte antiinflamatoare naturale din sucuri naturale, nu din pastile


Afecțiunile sinusurilor pot fi rezultatul unei infecții sau al unei reacții de tip alergic, care are drept rezultat producția excesivă de mucus. Vitamina C are efecte antivirale și antibacteriene profunde când este luată până la nivelul toleranței intestinale (nivelul imediat mai mic decât cel care provoacă deranjament stomacal). De regulă, asta înseamnă cam 1 000 mg pe oră în timpul unei infecții. Vitamina C este totodată antiinflamatoare și antihistaminică naturală, calmând imediat reacțiile alergice, care contribuie adesea la problemele cronice ale sinusurilor.
Antibioticele sunt prescrise în mod nepotrivit pentru trei din patru infecții ale sinusurilor, în ciuda faptului că virușii (nu bacteriile) sunt de departe cauza cea mai frecventă a acestei afecțiuni. Dacă îți sunt prescrise antibiotice, trebuie să iei suplimente cu probiotice două săptămâni după terminarea tratamentului. Se recomandă de asemenea să creștem aportul de alte nutrimente antiinflamatoare, printre care uleiurile de pește cu omega-3, quercetina (din ceapa roșie) și bromelaina (enzimă care se găsește în ananas). Vitamina A întărește membranele sinusurilor și protejează împotriva infecțiilor. De asemenea, poate fi de folos să bem ceai de ghimbir și să evităm produsele lactate.

Scrieti o recenzie

IMUNITATE tratament de 5 zile Sucurile speciale Haus Rabenhorst, Germania

IMUNITATE tratament de 5 zile Sucurile speciale Haus Rabenhorst, Germania