GINKGO BILOBA extract pt Memorie, Varice, Circulatie buna Mareste

GINKGO BILOBA extract pt Memorie, Varice, Circulatie buna

PB10604

Nou

Extractul de Ginkgo biloba este recomandat ca tratament naturist pentru problemele cu memoria în declin dar și pentru o circulație sanguină bună. Ginkgo biloba sau „arborele pagodelor“ este cea mai promițătoare substanță „antiîmbătrânire“ aprobată în Germania de peste un deceniu. Ginkgo biloba previne apariția cumplitei boli numită Alzheimer. Acesta este un extract din PLANTE PROASPETE, crude.

Mai multe detalii

in stoc

45,80 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Extractul de Ginkgo biloba 100% natural si pur este realizat din plante proaspete, fiind recomandat ca tratament naturist pentru problemele cu  memoria în declin, in tratamentul naturist al migrenelor, anti alergii, precum si in tratamentul naturist al varicelor. Ginkgo biloba este un puternic antioxidant si se recomandă în creșterea performanțelor intelectuale (memorie, concentrare). El poate ameliora demența cauzată de atacuri cerebrale, previne apariția Alzheimer, ajută în tulburările de erecție, ameliorează migrenele, se recomandă în stări de anxietate, amețeli, confuzie, depresie, senilitate. 

Ginkgo biloba conține flavonoizi, aminoacizi, compuși antocianici și sistosterol. Extractele din frunzele arborelui ginkgo biloba induc o dilatație la nivelul vaselor sanguine cerebrale, ceea ce poate determina o creștere corespunzătoare a fluxului sanguin cerebral.

Dr. Packer a arătat că ginkgo biloba contracarează doi dintre cei mai virulenți redicali liberi - superoxidul și radicalul hidroxil - cei ce devastează celulele cerebrale. Tot dr. Packer a observat că ginkgo biloba neutralizează radicalul liber oxid de azot care produce vătămarea celulei cerebrale șI a vaselor sanguine.

Ginkgo biloba mărește circulația sângelui și a oxigenului către capilarele creierului, reducând astfel vâscozitatea sângelui, ceea ce îl face un formidabil stimulent cerebral. El intensifică metabolismul glucozei la nivelul creierului, ceea ce acționează în procesul de întinerire al memoriei.

PHYTO BIOPOLE – EXTRACT BIO DE GINKGO BILOBA, 50 ML

Extract proaspăt din plante ecologice. Supliment alimentar. Vegan. Produs fito-tradițional.

Ingrediente: extract hidroalcoolic (1:10) din frunzele proaspete de ginkgo BIO (Ginkgo biloba L., 0,93% glicozide flavonoide); apă c.s.

BIO = ORGANIC = din culturi certificate ecologic.

Mod de utilizare:

15 picături, diluate în 1/2 pahar de apă, de 2-3 ori pe zi.

Agitați bine sticluța înainte de utilizare. 15 picături sunt echivalente a 0,50 ml.

Aport                                15 picături                      45 picături

glicozide flavonoide       3 mg                                9 mg

Alc. 48% Vol (se poate evapora în lichide, ceai cald).

Condiții de păstrare: păstrați protejat de umiditate, căldură și lumină. Datorită originii naturale a extractului utilizat, acesta poate prezenta particule în suspensie care nu afectează calitatea produsului.

Avertisment: Acest produs este un supliment alimentar și nu trebuie utilizat ca înlocuitor al unei diete echilibrate. Este important să urmați o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. Respectați doza stabilită în modul de utilizare. Nu lăsați produsul la îndemâna copiilor.

Conținut: 50 ml (Sticlă cu picurător). Producător: DIETETICOS INTERSA S.A. Spania.

Scrieti o recenzie

GINKGO BILOBA extract pt Memorie, Varice, Circulatie buna

GINKGO BILOBA extract pt Memorie, Varice, Circulatie buna