SALVIE Probleme Gastro-Intestinale, Metabolism Mareste

SALVIE Probleme Gastro-Intestinale, Metabolism

SB598

Nou

Cuvântul salvie din latină este deosebit de sugestiv pentru că înseamnă a salva, a vindeca. Extractul de salvie are proprietăti benefice, diminueaza transpiratia, atenuează procesele fermentative din intestin si favorizează eliminarea gazelor. Extractul de salvie este util si celor ce doresc sa slăbească. Extractul de salvie este de ajutor și în tratamentul bolii de reflux gastroesofagian.

Mai multe detalii

Stoc epuizat temporar

44,00 lei

cu TVA

973f59da7c51bdb539c6097d85a9becc.jpg
7a864518b06a711455a2baddf996056c.jpg
1ce1ede8b3337fb0057741e83906997c.jpg

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.

Salvia este una din cele mai bine studiate plante de leac din lume, fiind folosita in medicina de mai bine de 2500 de ani.

Frunzele de salvie contin un ulei volatil concentrat in substante terpenice, tuionă, salven, sabinol, taninuri, principii amare, glicozide, polifenoli si răsini. Extractul de salvie stimulează secretia de bilă a ficatului, calmează sistemul nervos, ajută la reducerea glicemiei, ameliorează stările neplăcute generate de aparitia si instalarea menopauzei, ameliorează durerile abdominale, ajută la curătarea mucoaselor si reduce procesul inflamator al acestora, stimulează sistemul imunitar, are un efect antibacterial, activează procesele metabolice si ajută în afectiunile reumatice.

Mod de administrare al extractului de salvie: pentru adulti si copii peste 12 ani, se recomandă câte 10 ml de două ori pe zi, cu 30 de minute înainte de masă. Salvia este folosita si in cosmetica si este considerata foarte eficienta in tratamentul acneei. Extractul de salvie este folosit extern, se aplică sub formă de comprese în cazul unui ten seboreic.

Supliment alimentar obtinut prin presare la rece - 200 ml. Atentie: A nu se administra copiilor sub 12 ani si femeilor în perioada de sarcină si alăptare. A se agita înainte de folosire. După desigilare, sticla se va păstra la frigider. A nu se depăsi doza zilnică recomandată.

PRODUCATOR: Walther Schoenenberger Pflanzensaftwerk GmbH & Co. KG, Hutwiesenstrasse 14, D-71106 Magstadt, Germania

Unicitatea produselor Schoenenberger consta in faptul ca plantele NU sunt diluate, nu sunt uscate, nu au extrase alcoolice si nu contin nici un fel de aditivi sau conservanti. Toate ingredientele raman in forma lor naturala.

Studii recente realizate in Bulgaria confirma efectul antiviral de combatere a infectiilor gripale, al salviei. In plus, salvia reduce febra, reduce secretiile in exces de pe caile respiratorii, calmeaza durerile de cap si musculare provocate de infectiile cu virusi gripali.

Scrieti o recenzie

SALVIE Probleme Gastro-Intestinale, Metabolism

SALVIE Probleme Gastro-Intestinale, Metabolism