CIMBRU extract Tratament Tuse, Raceli, Bronsite, Gripa Mareste

CIMBRU extract Tratament Tuse, Raceli, Bronsite, Gripa

PB11083

Nou

Daca tusea este provocata de un microb, extractul de cimbru are calitatea de a curăța căile respiratorii. Cimbrul extract lichid din plante proaspete ce cresc în câmpuri certificate ecologic Spania. Extractul de cimbru este recomandat pentru tratamentul naturist al racelilor si cresterea imunitatii copiilor si adultilor! Cimbrul este deosebit de eficient in tratamentul naturist al tusei si bronsitei atat la adulti cat si la copii.

Mai multe detalii

in stoc

48,00 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Cimbrul și cimbrișorul continuă să fie ierburile cele mai frecvent recomandate in Europa pentru tratamentul naturist în caz de tuse și congestia tractului respirator superior. Comisia Germană E ( grup de experți ) a aprobat cimbrul ca tratament pentru simptome de bronșita, tuse convulsivă și inflamația mucoaselor tractului respirator superior. Experții au recomandat utilizarea de timol (extras din cimbru) în tratamentul actinomicozei, onicolizei și paronichiei datorită proprietăților sale antifungice .

Cimbrul contine ulei volatil, tanin, flavonoide, principii amare (serpilină), acizi (ursolic, oleanolic, cafeic, rozmarinic). Cimbrul are efect curativ in laringite, traheite, gripa, bronsite, infectii respiratorii si tuse. Extractul de cimbru îmbunătăteste activitatea aparatului respirator, calmează spasmele respiratorii, favorizeaza procesul de crestere la copii, ameliorează alergiile la gluten si soia, regenereaza ficatul, imbunatateste digestia, contribuie la intarirea sistemului nervos, ajuta in eliminarea parazitilor intestinali, intareste sistemul imunitar, ajuta in infectiile urinare, are o actiune benefica asupra pielii. 

CARE ESTE DIFERENȚA DINTRE CIMBRU ȘI CIMBRIȘOR?

Cimbrul de cultura și cimbrișorul, cel care se dezvoltă în flora spontană, sălbatic, au aceeași compoziție și aceleași proprietăți curative. Desigur, ar fi de dorit ca fiecare dintre noi să aibă posibilitatea să-și culeagă singur cimbrișorul din zonele nepoluate în care crește pe suprafețe întinse.

Thymolul si carvacrolul, doua substanțe active din compoziția cimbrului, au efect antimicrobian, dezinfectant și expectorant, ceea ce-l recomandă în afecțiuni respiratorii precum tusea uscata, laringita, bronșita și astmul.

PHYTO BIOPOLE – EXTRACT BIO DE CIMBRU, 50 ML, Extract proaspăt din plante ecologice. Supliment alimentar. Vegan. Produs fito-tradițional.
Ingrediente: extract hidroalcoolic (1:10) din vârfuri de cimbru BIO proaspăt înflorite (Thymus vulgaris L. 0,0065% acid rozmarinic). BIO =din culturi certificate ecologic.
Mod de utilizare:
15 picături, diluate în 1/2 pahar de apă, de 2-3 ori pe zi.
Agitați bine sticluța înainte de utilizare. 15 picături sunt echivalente a 0,50 ml.
Aport                    15 picături           45 picături
Acid rozmarinic   32.8 mcg            98.4 mcg
Alc. 40% Vol (se evaporă dacă puneți extractul în ceai cald).
Condiții de păstrare: păstrați protejat de umiditate, căldură și lumină. Datorită originii naturale a extractului utilizat, acesta poate prezenta particule în suspensie care nu afectează calitatea produsului.
Avertisment: Acest produs este un supliment alimentar și nu trebuie utilizat ca înlocuitor al unei diete echilibrate. Este important să urmați o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. Respectați doza stabilită în modul de utilizare. Nu lăsați produsul la îndemâna copiilor.
Conținut: 50 ml (Sticlă cu picurător). Producător: DIETETICOS INTERSA S.A. Spania

Scrieti o recenzie

CIMBRU extract Tratament Tuse, Raceli, Bronsite, Gripa

CIMBRU extract Tratament Tuse, Raceli, Bronsite, Gripa