Ceai special de CRACIUN Yogi Tea BIO 26.4gr Mareste

Ceai special de CRACIUN Yogi Tea BIO 26.4gr

YT311807

Nou

Ceai special de Crăciun de la Yogi Tea Germania. Cu o tradiție îndelungată în prepararea ceaiului autentic, Yogi Tea are cerere în fiecare an pentru aceste pachete ediție specială, unicat!
Yogi sărbătorește cel mai festiv anotimp cu un amestec de ceai delicios din coji de cacao și o atingere de hibiscus rafinat cu condimente de Crăciun, cum ar fi scorțișoara, cuișoare și anason stelat. Relaxați-vă și lăsați-vă purtați într-o atmosferă de vacanță cu o minunată ceașcă de ceai Yogi.

Mai multe detalii

Stoc epuizat temporar

11,46 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Ingrediente: coji de cacao Bio (33%), hibiscus Bio (16%), scorțișoară Bio (15*), lemn dulce Bio, ghimbir Bio, cuișoare Bio, cardamom Bio, piper negru Bio, anason stelat Bio, nucșoară Bio, ulei esențial de portocale Bio, anason Bio, cicoare prăjită Bio, nucșoară Bio.  Bio = din culturi certificate ecologic.
Conținut: 12 plicuri a 2,2g fiecare
Produs în Germania de Yogi Tea GmbH
 
Scorţişoară
Scorţişoara este una dintre cele mai prețioase plante din lume și se consideră că a fost folosită în China în jurul anului 3.000 î.Hr. precum condiment și plantă medicinală. Scorţişoara are un gust aromat și dulce și conține taninuri, precum și uleiuri esențiale valoroase.
 

Lemn Dulce
Lemnul dulce a fost folosit încă din antichitate pentru proprietățile sale medicinale și este unul dintre cele 50 de plante de bază folosite în medicina tradițională chineză. Acesta este mai dulce decât zahărul și are un gust ușor, dulce-amar și aromat. Lemnul dulce a fost desemnat Planta Medicinală a Anului în 2012 datorită numeroșilor nutrienți valoroși.
 
 
 
Anason stelat
Aşa după cum îi spune şi numele, anasonul stelat este o bijuterie vegetală, de o frumuseţe rar întâlnită între condimente. Fructele de anason apartin unui copac veşnic verde, care ajunge până  la 8 metri înălţime şi trăieşte 100 de ani. Anasonul are o formă stelară, cu  raze asimetrice şi o culoare roşu lemnosă, ce aminteşte de lemnul de acaju. Din interiorul stelei se întrevăd seminţele cafeniu sidefate.
 
Ghimbir
Ghimbirul a fost folosit în Extremul Orient, mai mult de 3.000 de ani, ca şi condiment, dar şi ca plantă medicinală. Are un gust fructat, înţepător și conține uleiuri esențiale și minerale importante, precum și diverse vitamine.
 
Cuişoare
Cuişoarele sunt mugurii de flori ai copacului de cuişoare. Acestea fac parte din familia Myrtaceae și au o aromă intensă, picantă, caracteristici care le-au condus spre asemănarea cu aurul în China antică și Egipt.
 
Anason Yogi Tea
Anason
Această plantă anuală înflorește în Asia și în părțile de sud-est ale Mării Mediterane; fructul său cu gust dulce a fost adorat de oameni de mii de ani. Seminţele de anason erau folosite drept jertfă zeilor; în zilele noastre sunt folosite în prăjituri, preparate de Crăciun și ca o plantă delicioasă în multe din ceaiurile YOGI TEA.
 
Cicoare (prăjită)
În Germania, cicoarea este, de asemenea, cunoscută sub numele de "Wegwarte" care înseamnă "Privitor de pe marginea drumului". Petalele acestei plante, care face parte din familia Daisy și este nativă pentru Europa, Nord-Vest Africa și Asia de Vest, se deschid doar pentru o singură zi. Rădăcinile sale au un gust aromat și picant, care seamănă cu gustul de cafea.
 

Scrieti o recenzie

Ceai special de CRACIUN Yogi Tea BIO 26.4gr

Ceai special de CRACIUN Yogi Tea BIO 26.4gr