% REDUCERI %

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • Batoane BIO crocante cu Arahide 3x25 g
  Arahidele contin grasimi monosaturate datorita carora nu trebuie sa ne ingrijoram pentru probleme de sanatate sau obezitate caci arahidele sunt bogate in fibre, care ajuta la digestia alimentelor. De asemenea, arahidele au foarte multe substante nutritive precum vitamina B3, triptofan, acid ..
  Lei: 8.70
 • Ceai de CRACIUN Yogi Tea BIO
  sale
  Ceaiul cu ambalaj special de Craciun Yogi Tea este un cadou desavarsit! Savoarea ingredientelor delicioase ne incalzeste inima tuturor.   Pentru un ambient fermecător. Yogi Tea sărbătorește cel mai așteptat moment din an cu un amestec ayurvedic din ierburi și mirodenii, care includ, ..
  Lei: 11.89Lei: 14.86
 • Ulei de Cocos Extravirgin (cu aroma specifica) 500ml
  sale
  Ulei de cocos ecologic extravirgin, pret pentru cutie de 500 ml. Calitate PREMIUM. Certificarea de Ecologic este echivalentă cu Bio sau Organic. Uleiul (untul) de cocos are miros și gust specific, fiind ideal pentru deserturi sau consum ca atare. Este obținut prin macinarea miezului de cocos..
  Lei: 37.80Lei: 43.51
 • 1+1 GRATIS Burgeri BIO Vegetarieni cu Leurda simplu de preparat 275 gr
  Oferta 1+1 Gratis!!! Pentru fiecare 1 bc comandata va trimitem a doua bc Gratis!    Amestec ecologic cu cereale, leurdă și legume pentru Burgeri, foarte simplu și rapid de preparat, ideal pentru alimentația vegană. Conținut: 275 g. Pentru circa 16 Burgeri. Con..
  Lei: 14.90
 • 1+1 GRATIS Burgeri BIO Vegetarieni cu Rosii si Cimbru simplu de preparat 275 gr
  Oferta 1+1 Gratis!!! Pentru fiecare 1 bc comandata va trimitem a doua bc Gratis!    Amestec ecologic cu cereale, legume si condimente delicioase pentru Burgeri, foarte simplu și rapid de preparat, ideal pentru alimentația vegană. Conținut: 275 g. Pentru circa 16 Burgeri...
  Lei: 12.20
 • 1+1 GRATIS Fulgi crocanti deliciosi cu cacao bio 250 gr
  Oferta 1+1 Gratis!!! Pentru fiecare 1 bc comandata va trimitem a doua bc Gratis!    Fulgii crocanți cu cacao de la Bohlsener Mühle sunt potriviți pentru întrega familie. Se pot consuma: simplu, doar cu lapte, amestecat cu musli sau alte cereale, între mesele principale sau pentr..
  Lei: 14.60