Quinoa

Quinoa

% produse

Quinoa bio este un aliment cu proprietăți nutritive valoroase. Este deosebit de bogată în proteine de foarte bună calitate și de aceea quinoa este preferată de sportivi și de toate persoanele care preferă alimentația sănătoasă.

Se afișează 1 - 5 din 5 de produse
 • Quinoa 3: alba, neagra + rosie BIO 400gr (fara gluten)
  PRN385.Z400

  Quinoa se regăsește în trei mari soiuri: roșu, alb și negru. Toate cele trei sortimente au proprietăți nutritive valoroase și aduc beneficii sănătății. Le puteți folosi pe toate cu acest mix deja creat. Ingrediente: quinoa neagră 33,3% BIO, quinoa roșie 33,3% BIO, quinoa albă 33,3% BIO. BIO = din culturi certificate ecologic. Quinoa se pregătește foarte...

  21,10 lei
 • QUINOA alba fara gluten BIO 400 gr
  Stoc epuizat temporar.
  QUINOA alba fara gluten BIO 400 gr
  DI10184.ZIP-KFL

  Quinoa bio fara gluten ambalata la 400 g. Quinoa este recomandata si copiilor care incep diversificarea (de la 7 luni) fiind foarte bogata in proteine si proprietati nutritive. Se gateste ca si orezul cu lapte sau ca meiul decorticat.

  18,11 lei
 • Quinoa fulgi BIO 250 gr
  DI12160.250

  Quinoa este un aliment cu multe beneficii pentru sanatate. Nu intotdeauna gasim insa o forma comoda de a consuma quinoa. De aceea, fulgii de quinoa bio consumati la micul dejun reprezinta cea mai la indemana modalitate de a consuma acest aliment deosebit de bogat in proprietati nutritive.

  15,61 lei
 • Quinoa neagra BIO 400gr (fara gluten)
  PRN10182

  Quinoa neagra este un aliment bogat in proprietati nutritive valoroase, proteine de calitate superioara si fibre dietetice. Quinoa se gătește foarte ușor, după rețeta orezului. Ingrediente: quinoa neagră BIO. BIO = din culturi certificate ecologic. Quinoa neagră este bogată în fibre, magneziu, vitaminele din complexul B, fier, potasiu, calciu, fosfor,...

  27,74 lei
 • Quinoa rosie BIO 400 gr
  PRN10181

  Quinoa roşie bio, pret 400 gr, fără gluten în mod natural. Quinoa este un aliment ideal atât pentru vegetarieni și vegani, dar și pentru cei care optează pentru o dietă sănătoasă și mai ales pentru copii (încă de la începutul diversificării). 

  14,74 lei