Fulgi Bio din DROJDIE Inactiva (NUTRITIVA) 150 gr Mareste

Fulgi Bio din DROJDIE Inactiva (NUTRITIVA) 150 gr

DI54040

Nou

Drojdia inactivă (nutritivă) mai este numita “proteina vegetarienilor”. Conține 18 aminoacizi și 15 minerale. Fulgii de drojdie nutritivă inactivă BIO au un conținut bogat de vitamine B (inclusiv B12), care ajuta la mentinerea unui nivel echilibrat de stres, previn boli si ajuta la sanatatea pielii. Fulgii de drojdie uscata mai contin magneziu și enzime benefice intestinelor.

Mai multe detalii

in stoc

26,97 lei

cu TVA

973f59da7c51bdb539c6097d85a9becc.jpg
7a864518b06a711455a2baddf996056c.jpg
1ce1ede8b3337fb0057741e83906997c.jpg

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.

Fulgii de drojdie inactivă intră în categoria proteinelor complexe. Mai multe informații despre drojdia inactivă nutritivă, beneficiile pentru sănătate și rețete puteți citi și pe site-ul prodieta.ro. Se recomandă cel mult 4 linguri de drojdie inactivă nutritivă pe zi.
Logo BIO EU
Drojdia nutritivă are un gust plăcut, asemănător brânzei, de aceea este folosită de către vegani ca înlocuitor al acesteia. Câteva lingurițe de drojdie nutritivă adăugate mâncărurilor vor intensifica aroma ingredientelor prezente în aceste preparate. Câteva idei de servire: Pot fi presărați pste orice salate, pizza, paste, tocănițe, piure, pilaf, popcorn, smoothie-uri, supe, etc. Drojdia nutritivă este folosită în fabricarea felurilor de mâncare vegane cu „brânză”, precum sos nacho și „mac 'n' cheese”. În ciuda denumirii distinctive neapetisante și a aspectului neatrăgător, fulgii de drojdie nutritivă pot constitui o aegere ideală în materie de nutriție și gust. Fulgii de drojdie nutritivă au o aromă de nuci și brânză (asemănătoare parmezanului) și furnizează o varitate largă de vitamine, minerale și proteine de care aproape oricine (de la entuziasmații adepții ai dietei paleo până la vegani) se poate bucura.
Ce este drojdia inactivă (nutritivă)? Drojdia nutritiv inactivă este un organism unicelular, o tulpină a bacteriei Saccharomyces Cerevisiae. Această drojdie este deosebit de bogată în substanțe nutritive, respectiv complexul de vitamine B (mai puțin vitamina B12), acid folic, seleniu, zinc și proteine.
Drojdia nutritivă crește pe melasă și are un gust plăcut (spre deosebire de drojdia de bere care rezultă în urma procesului de fermentare a berii, împrumutând un gust amărui). Este spălată și uscată cu căldură pentru a fi dezactivată. Fiind “inactivă”, drojdia nu are puterea de a crește, deci nu se folosește în patiserie sau în produsele de panificație.
ECOLOGIC / BIO ORGANIC / VEGETARIA / VEGAN / LACTO-VEGETARIAN
Conține: fulgi de drojdie ecologică.
Origine: Germania
Rețeta de maioneză vegetală: 100 gr caju hidratat, sucul de la o lămâie, fulgi de drojdie inactivă și ulei după gust. Toate ingredientele sunt puse într-un blender cu viteză mare. Maioneza va semăna foarte mult la gust cu cea clasică. Spre deosebire de maioneza cu ou, cea vegetală nu are deloc colesterol și ajută la detoxifierea organismului. Caju va fi ținut cu câteva ore înainte în apă, apoi clătim și scurgem apa. Uleiul poate fi de măsline, avocado, canola (rapiță), cocos.
Câteva idei despre rețete cu fulgi de drojdie nutritivă inactivă puteți regăsi în revista online prodieta.ro

Scrieti o recenzie

Fulgi Bio din DROJDIE Inactiva (NUTRITIVA) 150 gr

Fulgi Bio din DROJDIE Inactiva (NUTRITIVA) 150 gr