Alimente BIO pentru copii mici si mari

Tehnologia de productie a alimentelor bio pentru copii este foarte simpla: gustul natural se pastreaza folosind cantitati mici, cu timp scurt de preparare. Produsele naturale bio nu contin aditivi sau alte trucuri chimice.

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • Ananas BIO in suc propriu 350 gr
  Bucăți de ananas ecologic îndulcit cu suc propriu. Fara zahar adaugat! Produs vegan. Este recomandat si pentru copii mici (fiind de calitate BIO, organic si fara zahar adaugat) dar si pentru orice desert de casa. Ingrediente: ananas bio, suc de ananas bio. Bio = din culturi ecologice con..
  Lei: 18.00
 • Baton cu Fructe ARONIA Bio/Eco 40 gr
  Batoanele cu fructe de Aronia sunt ideale pentru o nutriție echilibrată indiferent de vârstă. Sunt ideale si pentru copii, fiind deosebit de bogate in vitamine din fructe. Ambalate in mod practic, pot fi tot timpul la indemana pentru o gustare bogata in vitamine si minerale, mai ales in sezonul r..
  Lei: 10.80
 • Bio Ursuleţi pentru copii (jeleuri naturale fara gelatina) 100 g
  (STOC EPUIZAT TEMPORAR) Jeleuri BIO in forma de ursuleti. Dulce natural pentru copii. Cu suc de fructe: mere, portocale, lamai, zmeura, ananas, coacaze. Un dulce sanatos pentru copii, jeleuri delicioase naturale! Fără gelatină!  Produs din culturi biologice controlate.  ..
  Lei: 10.60
 • Biscuiti bio cu ciocolata cu lapte De-Rit Choco Duo`s 150 g
  Gust ideal de la De Rit Organics Postbus, Olanda. Ambalaj practic: 150 g / 3x2 biscuiți. 25% ciocolată cu lapte Ingrediente: făină de grâu BIO [conține gluten], ciocolată cu lapte BIO 25% (zahăr brut din trestie BIO, unt de cacao BIO, lapte praf integral BIO, masă de cacao..
  Lei: 17.80
 • Biscuiti BIO cu Ciocolata fara faina de grau, fara gluten 125 gr
  Biscuiti BIO fără gluten cu ciocolată amăruie (Bio). Fără faina de grau si fara gluten.   INGREDIENTE: zahăr de trestie bio, amidon de porumb bio, unt de palmier nehidrogenat bio, ciocolată amăruie bio 16% (masă de cacao bio, zahăr de trestie bio, unt de cacao bio, pulbere de ca..
  Lei: 14.80
 • Biscuiti BIO cu Ciocolata si Alune de Padure SOMMER 150gr
  Biscuiti bio din faina de alac integral cu ciocolata amaruie si alune, certificati Demeter, 150gr, SOMMER Germania. Ingrediente: făină integrală de alac BIO* (43%), zahăr brut din trestie BIO*, ulei de palmier nehidrogenat BIO, ciocolată amăruie BIO (9%, masă de cacao BIO, zah..
  Lei: 13.10
 • Biscuiti BIO cu Ciocolata si Portocale SOMMER 150 gr
  Biscuiti din faina Bio de Alac cu ciocolata si portocale SOMMER 150gr, certificati DEMETER. Biscuiti vegani (de post), ideali pentru intreaga familie, mai ales pentru copii. Ii puteti da copiilor ca pachetel la scoala sau la gradinita, in parc, in calatorii sau ca gustare alaturi de fructe. Ingre..
  Lei: 12.50
 • Biscuiti BIO cu Cocos si Vanilie Bourbon SOMMER 150gr
  Biscuiti din faina Bio de Alac cu cocos si vanilie autentica Bourbon (nu esenta sintetica) SOMMER 150gr. Biscuiti vegani (de post), ideali pentru intreaga familie, mai ales pentru copii. Ii puteti da copiilor ca pachetel la scoala sau la gradinita, in parc, in calatorii sau ca gustare alaturi de ..
  Lei: 13.20
 • Biscuiti BIO cu Migdale si Castane SOMMER 150gr
  Biscuiti din faina Bio de Alac cu migdale si castane SOMMER 150gr. Biscuiti vegani (de post), ideali pentru intreaga familie, mai ales pentru copii. Ii puteti da copiilor ca pachetel la scoala sau la gradinita, in parc, in calatorii sau ca gustare alaturi de fructe. Ingrediente..
  Lei: 14.90
 • Biscuiti BIO cu Morcovi, fara zahar SOMMER 150 gr
  Biscuiti din faina Bio de Alac cu morcovi, fara zahar adaugat SOMMER 150gr. Sunt indulciti numai cu fructe, cu caise, stafide si portocale. Biscuiti vegani (de post), ideali pentru intreaga familie, mai ales pentru copii. Ii puteti da copiilor ca pachetel la scoala sau la gradinita, in parc, in c..
  Lei: 13.70
 • Biscuiti BIO cu mult Unt si lapte 200 gr
  Biscuiti BIO cu mult Unt 200 gr. Produs în Germania. Ingrediente: făină de grau alac BIO 57%, zahăt brut din trestie BIO, unt BIO 15%, amidon din cartofi BIO, lapte praf integral BIO, agent de creștere: (piatră de vin, bicarbonat de sodiu, amidon din porumb BIO), bicarbon..
  Lei: 14.00
 • Biscuiti BIO cu Nuci Braziliene si Quinoa SOMMER 150gr
  Biscuiti bio din faina de alac integral cu nuci braziliene si quinoa 150gr, SOMMER Germania. Ingrediente: făină de alac BIO (39%), zahăr brut din trestie BIO, ulei de palmier nehidrogenat BIO, nuci braziliene BIO (9%), quinoa BIO (5%), cacao degresată BIO, sare de ma..
  Lei: 15.40