Alimente BIO pentru copii mici si mari

Tehnologia de productie a alimentelor bio pentru copii este foarte simpla: gustul natural se pastreaza folosind cantitati mici, cu timp scurt de preparare. Produsele naturale bio nu contin aditivi sau alte trucuri chimice.

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • Ananas BIO in suc propriu 350 gr
  Bucăți de ananas ecologic îndulcit cu suc propriu. Fara zahar adaugat! Produs vegan. Este recomandat si pentru copii mici (fiind de calitate BIO, organic si fara zahar adaugat) dar si pentru orice desert de casa. Ingrediente: ananas bio, suc de ananas bio. Bio = din culturi ecologice con..
  Lei: 18.00
 • Baton cu Fructe ARONIA Bio/Eco 40 gr
  Batoanele cu fructe de Aronia sunt ideale pentru o nutriție echilibrată indiferent de vârstă. Sunt ideale si pentru copii, fiind deosebit de bogate in vitamine din fructe. Ambalate in mod practic, pot fi tot timpul la indemana pentru o gustare bogata in vitamine si minerale, mai ales in sezonul r..
  Lei: 10.80
 • Bio Ursuleţi pentru copii (jeleuri naturale fara gelatina) 100 g
  (STOC EPUIZAT TEMPORAR) Jeleuri BIO in forma de ursuleti. Dulce natural pentru copii. Cu suc de fructe: mere, portocale, lamai, zmeura, ananas, coacaze. Un dulce sanatos pentru copii, jeleuri delicioase naturale! Fără gelatină!  Produs din culturi biologice controlate.  ..
  Lei: 10.60
 • Biscuiti bio cu ciocolata cu lapte De-Rit Choco Duo`s 150 g
  Gust ideal de la De Rit Organics Postbus, Olanda. Ambalaj practic: 150 g / 3x2 biscuiți. 25% ciocolată cu lapte Ingrediente: făină de grâu BIO [conține gluten], ciocolată cu lapte BIO 25% (zahăr brut din trestie BIO, unt de cacao BIO, lapte praf integral BIO, masă de cacao..
  Lei: 17.80
 • Biscuiti BIO cu Ciocolata fara faina de grau, fara gluten 125 gr
  Biscuiti BIO fără gluten cu ciocolată amăruie (Bio). Fără faina de grau si fara gluten.   INGREDIENTE: zahăr de trestie bio, amidon de porumb bio, unt de palmier nehidrogenat bio, ciocolată amăruie bio 16% (masă de cacao bio, zahăr de trestie bio, unt de cacao bio, pulbere de ca..
  Lei: 14.80
 • Biscuiti BIO cu unt fara gluten fara lactoza 175 gr
  (Stoc EPUIZAT Temporar) Biscuiti cu unt, fara lactoza, fara gluten BIO HAMMER MÜHLE, preț 175 gr. Biscuiți recomandați în special pentru copii și pentru persoanele cu intoleranță la gluten.   Biscuiți organici cu unt fără gluten, fără lactoză, fără grâu!   Ing..
  Lei: 18.60
 • Biscuiti BIO cu Unt si Amarant 50 gr
  Biscuiții cu amarant BIO cunoscut și sub denumirea de "cereala incașilor" îndulciți cu miere de cea mai bună calitate și 14% unt, sunt o gustare deosebită între mese atât pentru adulți cât și pentru copii. Ingrediente: făină integrală de grâu bio, miere bio 14%, unt bio 14%, sirop de..
  Lei: 4.80
 • Biscuiti BIO din Ovaz cu seminte de CHIA si zahar de mesteacan 125 gr
  Biscuiti BIO din Ovaz cu seminte de CHIA si zahar de mesteacan 125 gr. Produs Vegan. Îndulcit cu xilitol care este un zahar natural extras din mesteacan, nu din sfecla sau trestie. Conține zaharuri naturale. Ingrediente: făină de grâu BIO, făină de ovăz BIO (25%), xilitol ..
  Lei: 16.00
 • Biscuiti cu faina Integrala BIO si Multa Miere! 250 gr
  Biscuiti ideali pentru copii si pentru intreaga familie pentru ca au faina integrala, multa miere (30%) si ingrediente exclusiv bio.  Ingrediente: făină integrală de grau alac bio 38%, miere bio 30%, făină integrală de ovăz bio, grăsime de palmier nehidrogenată bio, făină de alac bi..
  Lei: 11.80
 • Biscuiti cu Grau Alac si FRUCTE BIO si Miere 250 gr
  Biscuiti cu Grau Alac si FRUCTE BIO 250 gr produsi de Bohlsener MühleGmbH & Co. KG Germania. Îndulciți cu miere! Ingrediente: făină integrală de grau alac bio 41%, fulgi de ovăz integrali bio, ulei de palmier bio, sirop de orez bio, fructe bio 13% (pudră de mere bio, suc concentrat ..
  Lei: 11.80
 • Biscuiti cu Grau Alac, Cacao si Miere. Ingrediente exclusiv BIO. 250 gr
  Biscuitii preferati ai copiilor au ingrediente exclusiv bio. Ingrediente: făină integrală de grau alac bio 56%, miere bio 17%, ulei de palmier bio, sirop de orez bio, făină integrală de ovăz bio, cacao bio 2, agent de creștere: bicarbonat de sodiu, sare de mare, vanilie Bourbon bio. BIO = din cul..
  Lei: 11.80
 • Biscuiti cu Vanilie BIO 250 gr
  Ingrediente: făină din grâu bio tip 1050, zahăr din trestie nefarinat bio, ulei de palmier bio, vanilie bourbon bio <0,1%, sare de mare. BIO = din culturi certificate ecologic DE-ÖKO-001. Provenite din agricultură UE/NON-UE Poate conține urme de: migdale, nuci, susan, soia, lapte,..
  Lei: 15.60