Alimente BIO pentru copii mici si mari

Tehnologia de productie a alimentelor bio pentru copii este foarte simpla: gustul natural se pastreaza folosind cantitati mici, cu timp scurt de preparare. Produsele naturale bio nu contin aditivi sau alte trucuri chimice.

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • Seminte de Chia 350gr
  (Stoc epuizat temporar) Semintele de chia sunt cea mai noua recomandare a nutritionistilor. Prestigioasa emisiune TV “Doctor Oz” a promovat aceste seminte de chia si de atunci vanzarile de chia au crescut spectaculos. Alaturi de semintele de in, semintele de chia sunt unele dintre cele mai putern..
  Lei: 13.50
 • Ananas BIO in suc propriu 350 gr
  Bucăți de ananas ecologic îndulcit cu suc propriu. Fara zahar adaugat! Produs vegan. Este recomandat si pentru copii mici (fiind de calitate BIO, organic si fara zahar adaugat) dar si pentru orice desert de casa. Ingrediente: ananas bio, suc de ananas bio. Bio = din culturi ecologice con..
  Lei: 18.80
 • Baton cu Fructe ARONIA Bio/Eco 40 gr
  Batoanele cu fructe de Aronia sunt ideale pentru o nutriție echilibrată indiferent de vârstă. Sunt ideale si pentru copii, fiind deosebit de bogate in vitamine din fructe. Ambalate in mod practic, pot fi tot timpul la indemana pentru o gustare bogata in vitamine si minerale, mai ales in sezonul r..
  Lei: 9.50
 • Bio Ursuleţi pentru copii (jeleuri naturale fara gelatina) 100 g
  Ursuleti bio naturali pentru copii cu morcovi si soc. Un dulce sanatos pentru copii, jeleuri delicioase naturale! Fără gelatină!  Produs din culturi biologice controlate.  Ingrediente: sirop de porumb, zahăr din trestie, curcuma (turmeric), concentrat de morcovi, concentra..
  Lei: 8.97
 • Biscuiti BIO cu Ciocolata fara faina de grau, fara gluten 125 gr
  Biscuiti BIO fără gluten cu ciocolată amăruie (Bio). Fără faina de grau si fara gluten.   INGREDIENTE: zahăr de trestie bio, amidon de porumb bio, unt de palmier nehidrogenat bio, ciocolată amăruie bio 16% (masă de cacao bio, zahăr de trestie bio, unt de cacao bio, pulbere de ca..
  Lei: 14.80
 • Biscuiti BIO cu unt fara gluten fara lactoza 175 gr
  Biscuiti cu unt, fara lactoza, fara gluten BIO HAMMER MÜHLE, preț 175 gr. Biscuiți recomandați în special pentru copii și pentru persoanele cu intoleranță la gluten.   Biscuiți organici cu unt fără gluten, fără lactoză, fără grâu!   Ingrediente: făină de mălai, zah..
  Lei: 18.60
 • Biscuiti cu faina Integrala BIO si Multa Miere! 250 gr
  Biscuiti ideali pentru copii si pentru intreaga familie pentru ca au faina integrala, multa miere (30%) si ingrediente exclusiv bio.  Ingrediente: făină integrală de grau alac bio 38%, miere bio 30%, făină integrală de ovăz bio, grăsime de palmier nehidrogenată bio, făină de alac bi..
  Lei: 10.90
 • Biscuiti cu Grau Alac si FRUCTE BIO si Miere 250 gr
  Biscuiti cu Grau Alac si FRUCTE BIO 250 gr produsi de Bohlsener MühleGmbH & Co. KG Germania. Îndulciți cu miere! Ingrediente: făină integrală de grau alac bio 41%, fulgi de ovăz integrali bio, ulei de palmier bio, sirop de orez bio, fructe bio 13% (pudră de mere bio, suc concentrat ..
  Lei: 10.90
 • Biscuiti cu Grau Alac, Cacao si Miere. Ingrediente exclusiv BIO. 250 gr
  Biscuitii preferati ai copiilor au ingrediente exclusiv bio. Ingrediente: făină integrală de grau alac bio 56%, miere bio 17%, ulei de palmier bio, sirop de orez bio, făină integrală de ovăz bio, cacao bio 2, agent de creștere: bicarbonat de sodiu, sare de mare, vanilie Bourbon bio. BIO = din cul..
  Lei: 10.90
 • Biscuiti cu Vanilie BIO 250 gr
  (Stoc epuizat temporar) Ingrediente: făină din grâu bio tip 1050, zahăr din trestie nefarinat bio, ulei de palmier bio, vanilie bourbon bio <0,1%, sare de mare. BIO = din culturi certificate ecologic DE-ÖKO-001. Provenite din agricultură UE/NON-UE Poate conține urme de: migdale, n..
  Lei: 11.90
 • Bomboane din FRUCTE BIO Ananas + Mango (Fara Zahar) 120gr
  Fructe in forma de bomboane sau bomboane din fructe? Ideale pentru copii si adulti totodata. Acasa, la serviciu, ca pachetel de gradinita sau scoala. Au cu cel putin 100 calorii mai putin decat bomboanele standard! Dulce sanatos, bio, natural, fara nici un pic de zahar adaugat.  ..
  Lei: 21.00
 • Bomboane din FRUCTE BIO Curmale + Mere (Fara Zahar) 120gr
  Fructe modelate in forma de bomboane, ideale pentru copii si adulti totodata. Au cu cel putin 100 calorii mai putin decat bomboanele standard! Acasa, la serviciu, ca pachetel de gradinita sau scoala. Dulce sanatos, bio, natural, fara nici un pic de zahar adaugat.  Ingrediente: curma..
  Lei: 21.00