Făina specială pentru pizza fără gluten Mareste

Făina specială pentru pizza fără gluten

HM843050

Nou

Făina specială pentru pizza fără gluten. Făina fără gluten pentru aluat de pizza este fără grâu, fără lactoză, non-alergenă, indicată pentru persoanele cu intoleranță la gluten, la lactoză sau cu afecțiunea celiacă. Se poate folosi și pentru rețete de ciabatta sau focaccia.

Mai multe detalii

16,47 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

MIX DE FAINA PENTRU PIZZA, FARA GLUTEN, 500 G HAMMER MUHLE
Fără gluten – fără grâu – fără lactoză* – ușor de preparat.
Amestecul nostru de făină fără gluten este ideal pentru pizza de toate tipurile și este potrivit și pentru ciabatta, focaccia sau tarte flambee. Puteți prepara și coace aluatul mai gros și aerisit sau subțire și crocant - decideți după gustul personal.

Rețetă pentru aluat de pizza (pentru 2 tăvi):
Puneți deoparte 3 linguri din Mix de făină pentru pizza fără gluten. Amestecați făină rămasă cu 7 g drojdie uscată și adăugați 300 ml de apă și 3 linguri de ulei de măsline. Acoperiți aluatul și lăsați să crească timp de 30 minute. Apoi frământați cu făină rămasă până când aluatul nu se mai lipește. Rulați aluatul cu un sucitor la grosimea dorită și ungeți marginile cu puțin ulei. Ungeți aluatul cu sos de roșii și presărați brânză după gust, coaceți în cuptorul preîncălzit la temperatură de 200 - 220°C temperatură de sus / jos timp de 20 – 30 minute (în funcție de grosimea aluatului).

Ingrediente: amidon de porumb, amidon de cartofi, făină de porumb, făină de orez, zahăr, sare, agent de îngroșare: gumă de guar. *=conținut rezidual de lactoză <0,1 g / 100 gr.

VALORI NUTRIȚIONALE MEDII: per 100 g
Valoare energetică 1247 kJ / 336 kcal
Grăsimi, din care: 0,5 g
- acizi grași saturați 0,1 g
Carbohidrați, din care: 80,6 g
- zaharuri 5,4 g
Fibre 2,1 g
Proteine 1,6 g
Sare 2,6 g

Condiții de păstrare: loc uscat și răcoros.
Produs în Germania de: Hammermühle GmbH.

Scrieti o recenzie

Făina specială pentru pizza fără gluten

Făina specială pentru pizza fără gluten