Nou Paste bio fără gluten CASERECCE BIO Felicia Italia 250 gr Mareste

Paste bio fără gluten CASERECCE BIO Felicia Italia 250 gr

MA21BD103

Nou

Paste bio fără gluten. Timp de fierbere 8-10 min. Formulate special pentru persoanele cu intoleranță la gluten sau cu boala celiacă. Alimente speciale garantat fără gluten Felicia Italia. Ingrediente: 50% făină de porumb BIO, 38% făină de orez brun BIO, 12% făină de orez.

BIO=din culturi certificate ecologic. Agricultură UE / non-UE. Andriani S.p.A. este lider mondial în producția de paste fără gluten de peste 15 ani. Alegeți un producător care are o linie de producție special dedicată produselor fără gluten, așa încât să nu există riscul de contaminare. 

Mai multe detalii

8,90 lei

cu TVA

973f59da7c51bdb539c6097d85a9becc.jpg
7a864518b06a711455a2baddf996056c.jpg
1ce1ede8b3337fb0057741e83906997c.jpg

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.

Fabrica Andriani S.p.A. Italia are o fabrică dedicată produselor fără gluten și de aceea puteți alege în condiții de deplină siguranță pastele Felicia sau Biori!
Fie că aveți o alergie alimentară sau doriți pur și simplu să vă schimbați rutina obișnuită a pastelor, pastele cu porumb și orez brun reprezintă o alegere perfectă. Aroma lor subtilă și textura compactă se asortează bine cu legumele trase ușor la tigaie în ulei de măsline, cu sosul tradițional de roșii sau cu smântâna și cu sosurile albe. Din punct de vedere nutrițional, pastele cu porumb si orez brun sunt bogate în vitamine și minerale esențiale pentru sănătate.
Pastele cu porumb și orez brun nu sunt alimente cu conținut scăzut de carbohidrați. De fapt, majoritatea caloriilor din pastele cu cereale integrale provin din carbohidrați. În ciuda popularității dietei cu conținut scăzut de carbohidrați, carbohidrații nu sunt răi, în special din alimente precum pastele de orez brun, dacă sunt nerafinate și au fibre dietetice în componența lor. Adăugarea de paste din cereale integrale cu mai multe fibre la dieta dvs. este bună pentru sistemul cardio-vascular și pentru sistemul digestiv.

Andriani S.p.A. este considerată printre cele mai importante afaceri din domeniul alimentației inovatoare, cu o fabrică dedicată în întregime produselor fără gluten. Aici se produce o gamă completă de paste fără gluten, cu gust unic, obținute dintr-o varietate de ingrediente fără gluten, precum: orez brun, porumb, quinoa, hrișcă, amarant, linte, mazăre și multe altele.

Andriani Italia sunt furnizori în peste 30 de țări din întreaga lume. Regăsim produsele Androani în Italia, Statele Unite ale Americii, Canada, Franța, Regatul Unit, Spania și Scandinavia.

Toate tipurile de materii prime sunt în mod natural fără gluten (cereale, pseudo-cereale, leguminoase, cereale antice) procesate într-o inegalabilă siguranță alimentară și calitate tehnologică. Sunt folosite sisteme de ultimă generație pentru a garanta o calitate tehnologică constantă.

Principalele game de produse: Gluten Free Felicia și Pasta Biori.

Cerealele organice utilizate de Andriani S.p.A. pentru produsele sale sunt deosebit de bogate în amidon și au o digestibilitate ridicată.
Mâncarea italiană autentică are la bază ingrediente de cea mai bună calitate! Dieta mediteraneană pune pastele la baza piramidei alimentare, încurajându-ne să le folosim chiar zilnic. Cerealele organice sunt cultivate fără a utiliza pesticide și fără OMG - organisme modificate genetic. Sunt ideale pentru cei care iubesc să mănânce sănătos și să protejeze mediul.


Orezul brun este mult mai nutritiv decât cel alb deoarece păstrează nutrienții de care este lipsit orezul alb, cum ar fi vitaminele, mineralele și antioxidanții. Dacă aveți alergie la gluten, nu puteți mânca alimente care au în compoziție grâu, orz și secară. Glutenul este o proteină care se găsește în boabe precum grâu, orz și secară. Multe persoane sunt alergice sau au intoleranțe la gluten și prezintă reacții ușoare până la severe precum dureri de stomac, diaree, balonare și vărsături. În plus, persoanele cu anumite boli autoimune au recomandarea medicală de a urma o dietă fără gluten. Din fericire, orezul brun este în mod natural lipsit de această proteină adesea problematică, ceea ce face să reprezinte o alegere sigură pentru cei care nu pot sau nu aleg să consume gluten. Făina de porumb și de orez se combină foarte bine pentru a obține paste fără gluten de o calitate premium.

Mod de preparare: Aduceți 1L de apă la fierbere. Adăugați 100g de paste Felicia ecologice și fierbeți după timpul recomandat. Scurgeți bine și serviți cald cu garnitura preferată.

Informații nutriționale per 100 g RI%

Valoare energetică 1504 kJ / 355 kcal 18*

Grăsimi, din care 2,3 g 3*

acizi grași saturați 0,8 g 4*

Carbohidrați, din care 76 g 29*

zaharuri 0,5 g <1*

Fibre 2,2 g

Proteine 6,8 g 14*

Sare <0,01 g <1*

*RI%= valori nutriționale de referință pentru un adult (8400 kJ / 2000 kcal).

Conţinut: 250 gr. Condiții de păstrare: într-un loc uscat și răcoros. Producător: Molino Andriani S.r.l., Italia.

Rețetă de paste fără gluten: Caserecce cu piure de fasole și ciuperci.
Număr de porții: 4 persoane

Timp de preparare: 20 minute

Dificultate: ușor

Ingrediente necesare:

Caserecce ecologice din făină de orez și porumb 250g, piure de fasole 200 g, ardei iute 200 g, cuperci de pădure 200 g, ardei 300 g, măghiran (după gust), usturoi (după gust), ulei de măsline extravirgin.

Preparare:

1. Tăiați ardeii, ciupercile și usturoiul.

2. Se toarnă totul într-o tigaie cu ulei și se adaugă măghiranul.

3. Pregătiți un piure de fasole și așezați-l pe fundul farfuriei.

4. Tăiați ardeiul iute în fâșii.

5. Gătiți și scurgeți pastele „al dente”.

6. Adăugați pastele în tigaie cu ingredientele preparate, amestecați și așezați conținutul în farfurie peste piureul de fasole.

7. Decorați cu ardei iute crud.

Scrieti o recenzie

Paste bio fără gluten CASERECCE BIO Felicia Italia 250 gr

Paste bio fără gluten CASERECCE BIO Felicia Italia 250 gr