Paste bio fără gluten BAVETTE BIO Felicia Italia 250 gr Mareste

Paste bio fără gluten BAVETTE BIO Felicia Italia 250 gr

MA19BD103

Nou

Paste bio fără gluten. Timp de fierbere 8-10 min. Formulate special pentru persoanele cu intoleranță la gluten.

Ingrediente: 50% făină de porumb BIO, 38% făină de orez brun BIO, 12% făină de orez.

BIO=din culturi certificate ecologic. Agricultură UE / non-UE.

Mod de preparare: Aduceți 1L de apă la fierbere. Adăugați 100g de paste Felicia ecologice și fierbeți după timpul recomandat. Scurgeți bine și serviți cald cu garnitura preferată.

Mai multe detalii

8,90 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Informații nutriționale per 100 g RI%

Valoare energetică 1504 kJ / 355 kcal 18*

Grăsimi, din care 2,3 g 3*

acizi grași saturați 0,8 g 4*

Carbohidrați, din care 76 g 29*

zaharuri 0,5 g <1*

Fibre 2,2 g

Proteine 6,8 g 14*

Sare <0,01 g <1*

*RI%= valori nutriționale de referință pentru un adult (8400 kJ / 2000 kcal).

Conţinut: 250 gr. Condiții de păstrare: într-un loc uscat și răcoros. Producător: Molino Andriani S.r.l., Italia.

Andriani S.p.A. este considerată printre cele mai importante afaceri din domeniul alimentației inovatoare, cu o fabrică dedicată în întregime produselor fără gluten. Aici se produce o gamă completă de paste fără gluten, cu gust unic, obținute dintr-o varietate de ingrediente fără gluten, precum: orez brun, porumb, quinoa, hrișcă, amarant, linte, mazăre și multe altele.

Andriani S.p.A. este lider mondial în producția de paste fără gluten de mai bine de 15 ani. Începând cu a doua jumătate a anului 2016 am început și producția de amestec de făină specială, precum amestecul de făină pentru prăjituri și pentru produsele coapte. Andriani Italia sunt  furnizori în peste 30 de țări din întreaga lume. Regăsim produsele Androani în Italia, Statele Unite ale Americii, Canada, Franța, Regatul Unit, Spania și Scandinavia.

Toate tipurile de materii prime sunt în mod natural fără gluten (cereale, pseudo-cereale, leguminoase, cereale antice) procesate într-o inegalabilă siguranță alimentară și calitate tehnologică. Sunt folosite sisteme de ultimă generație pentru a garanta o calitate tehnologică constantă.

Principalele game de produse: Gluten Free Felicia și Pasta Biori.

Cerealele organice utilizate de Andriani S.p.A. pentru produsele sale sunt deosebit de bogate în amidon și au o digestibilitate ridicată. 
Mâncarea italiană autentică are la bază ingrediente de cea mai bună calitate! Dieta mediteraneană pune pastele la baza piramidei alimentare, încurajându-ne să le folosim chiar zilnic. Cerealele organice sunt cultivate fără a utiliza pesticide și fără OMG - organisme modificate genetic. Sunt ideale pentru cei care iubesc să mănânce sănătos și să protejeze mediul.


Orezul brun este mult mai nutritiv decât cel alb deoarece păstrează nutrienții de care este lipsit orezul alb, cum ar fi vitaminele, mineralele și antioxidanții. Dacă aveți alergie la gluten, nu puteți mânca alimente care au în compoziție grâu, orz și secară. Glutenul este o proteină care se găsește în boabe precum grâu, orz și secară. Multe persoane sunt alergice sau au intoleranțe la gluten și prezintă reacții ușoare până la severe precum dureri de stomac, diaree, balonare și vărsături. În plus, persoanele cu anumite boli autoimune au recomandarea medicală de a urma o dietă fără gluten. Din fericire, orezul brun este în mod natural lipsit de această proteină adesea problematică, ceea ce face să reprezinte o alegere sigură pentru cei care nu pot sau nu aleg să consume gluten. Făina de porumb și de orez se combină foarte bine pentru a obține paste fără gluten de o calitate premium.

Scrieti o recenzie

Paste bio fără gluten BAVETTE BIO Felicia Italia 250 gr

Paste bio fără gluten BAVETTE BIO Felicia Italia 250 gr