Propolis pt Tratament dureri în gât și respirație neplăcută (antibacterian) Mareste

Propolis pt Tratament dureri în gât și respirație neplăcută (antibacterian)

AP11018

Nou

Propolisul este antibacterian natural și de aceea este recomandat ca spray pentru pulverizare in cavitatea bucală. Propolis spray este un bun tratament naturist impotriva aftelor bucale, durerilor in gat, gingiilor inflamate, remediu respirație neplăcută. Propolis spray pentru tratament dureri în gât și respirație neplăcută (antibacterian) preț 20 ml. Are un gust plăcut și este îmbogățit cu ulei esențial de eucalipt și de cimbru.

Mai multe detalii

49,90 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Propolisul este antibacterian natural și de aceea este recomandat ca spray pentru pulverizare in cavitatea bucală. Propolis spray este un bun tratament naturist impotriva aftelor bucale, durerilor in gat, gingiilor inflamate, halenei (respirație neplăcută), bolii parodontale si a cariilor dentare! 

Propolisul este cel mai puternic medicament 100% natural antiinfecţios cunoscut. Amestec de substanţe de consistenţa răşinii, culese de pe cel puţin 20 de specii de arbori, propolisul este pentru stup o adevărată barieră de protecţie. Proprietăţile acestui preparat natural distruge nu mai puţin de 21 de bacterii, 9 specii de ciuperci parazite, 30 de tipuri de virusuri cu varietăţile lor. » » Puteti citi mai multe informatii despre propolis in articolul dedicat « «

Propolisul este un „cocktail” de substanţe vindecătoare, adunat din mugurii şi de pe scoarţa plopilor, a mestecenilor, a castanilor, a sălciilor, a frasinilor, a aninilor şi ale unor specii de pomi fructiferi. Cum ştiu albinele să dozeze acest elixir, să-l combine şi să-i dea în final o compoziţie unitară, aşa încât diferitele tipuri de propolis culese din diverse regiuni ale lumii să aibă proprietăţi practic similare, este o enigmă.

Ingrediente: apă, glicerină (agent de încărcare), extract de propolis, bioethanol, extract de erysimum (Erysimum oficinale L.), polisorbat 80 (emulsificator), ulei esențial de eucalipt (Eucalyptus globulus L), ulei esențial de cimbru (Thymus vulgaris L.), sorbat de potasiu (conservant), acid citric.

Cu sigiliu de siguranță. Mod de utilizare: aplicați 1-2 pulverizări, de la 4 la 5 ori pe zi. Agitați înainte de utilizare. Condiții de păstrare: a se păstra ferit de umiditate, căldură și lumina directă a soarelui.

Avertizare: Acest produs este un supliment alimentar. Urmați doza indicată în instrucțiunile de utilizare. Suplimentele alimentare nu trebuie considerate ca înlocuitori ai unei alimentații echilibrate și a unui stil de viață sănătos. 

A nu le lăsa la îndemâna copiilor mici. Conținut net: 20 ml. Numărul de înregistrare (Serviciul public federal, Belgia) PL 1548/40. Producător: Dieteticos Intersa.

Scrieti o recenzie

Propolis pt Tratament dureri în gât și respirație neplăcută (antibacterian)

Propolis pt Tratament dureri în gât și respirație neplăcută (antibacterian)