Pasta de Dinti cu Echinacea și Calciu Fara Fluor LAVERA 75 ml Mareste

Pasta de Dinti cu Echinacea și Calciu Fara Fluor LAVERA 75 ml

BG304238

Nou

Pasta de dinți Lavera îngrijire completă fără fluor, cu echinacea bio și calciu oferă o protecție completă de 5 ori*. Recomandată pentru copii și pentru întreaga familie.

Formula extrem de eficientă, fără fluor, cu calciu protejează în mod fiabil dinții. COMPLEXUL VERDE pentru PREVENȚIE: Echipa de cercetare Lavera Naturkosmetik a dezvoltat o formulă extrem de eficientă, fără fluor, care conține o compoziție unică de ingrediente active pe bază de calciu care protejează dinții.

Mai multe detalii

in stoc

17,30 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Protecție de 5 ori cu echinacea bio și calciu.

Protecție integrală de 5 ori* - FĂRĂ FLUOR, beneficii:

- îndepărtează ușor placa;
- protejează împotriva cariilor dentare;
- protejează împotriva formării tartrului;
- protejează împotriva problemelor gingivale;
- respirație proaspătă.

UTILIZAREA FLUORULUI în pasta de dinți

Lavera dorește să lămurească de ce oferă câteva paste de dinți cu fluor și de ce o exclude în mod specific din unele dintre celelalte formule de pastă de dinți.
Mulți ani de experiență pe piața produselor de îngrijire naturale demonstrează că un număr mare de clienți își doresc produse care conțin fluor, în timp ce mulți alții au luat o decizie conștientă de a evita această substanță. Părinții, de exemplu, caută deseori alternative la pastele de dinți fluorizate în cazul în care copiii lor sunt alergici sau sunt deosebit de sensibili. Lavera oferă o serie de produse diferite pentru îngrijirea danturii, pentru a răspunde nevoilor individuale ale cât mai multor clienți. De aceea, Lavera oferă produse de îngrijire dentară atât cu fluor, cât și fără.

De Lavera nu include fluor în pasta de dinți cu gel pentru copii?

Mulți părinți sunt îngrijorați că cei mici ingerează o cantitate pre mare de fluor atunci când înghit pasta de dinți. Musculatura gurii bebelușilor și copiilor nu este complet dezvoltată încă, motiv pentru care înghit pasta de dinți mai des decât copiii mai mari și adulții. Copiii sub trei ani înghit adesea până la 60% din pasta de dinți.
Acesta este motivul pentru care Lavera Naturkosmetik oferă pasta de dinți adaptată specificului lor. 
Ingrediente: Sorbitol, Aqua (apă), Silicat hidratat, carbonat de Calciu, Xylitol, Glicerină, suc din frunze de Aloe Vera (Aloe Barbadensis)**, Coco-Sulfat de Sodiu, extract de Pălăria Soarelui (Echinacea Purpurea)**, extract din flori de Gălbenele (Calendula Officinalis)**, extract din frunze de Salvie (Salvia Officinalis)**, extract din rădăcină de lemn dulce (Glycyrrhiza Glabra)**, gumă de Xanthan, Maris sal (sare de la Mare Moartă), Mentol, Aromă***, Limonene***.
**=Ingrediente provenite din agricultură ecologică certificată
***=uleiuri esențiale naturale
Conținut: 75ml
Producător: Lavera GmbH &Co.KG
Produs în Germania

Scrieti o recenzie

Pasta de Dinti cu Echinacea și Calciu Fara Fluor LAVERA 75 ml

Pasta de Dinti cu Echinacea și Calciu Fara Fluor LAVERA 75 ml