Pasta de dinti cu Propolis si efect de Inalbire naturala Mareste

Pasta de dinti cu Propolis si efect de Inalbire naturala

AG2003

Nou

Pasta de dinti cu dentie pentru albire naturala si propolis 100% Naturala produsa de Argital Italia. Albirea dintilor cu chimicale poate conduce la o sensibilizare a acestora si de aceea varianta de pasta de dinti cu dentie este ideala pentru ca este complet naturala. Propolisul are proprietăți antiseptice iar dentia (cărbunele de fag) are proprietăți de albire a dinților. Pastă de dinți cu efect anti bacterian.

Mai multe detalii

in stoc

30,80 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Particularitatea acestei paste de dinți o constituie prezența unui ingredient numit Dentie, un amestec de sare de mare și cărbune vegetal.  Pastele de dinţi Argital sunt 100% naturale. Pastă de dinți cu dentie (cărbune de fag) și propolis are 75 ml. Aceste două componente, plus argila verde care stă la baza întregii game de paste de dinți de la Argital asigură o curățare completă. Pasta de dinti conţine gel de argilă verde uscată la soare şi ingrediente naturale precum extracte de plante medicinale certificate Demeter şi uleiuri esenţiale pure.

În unele ţări de ex. India, cărbunele era folosit ca remediu natural pentru albirea dinţilor fără nici un pericol pentru sănătate. Îndepărtează petele dentare şi împrospătează respiraţia.

Pastele de dinţi Argital nu conţin: conservanţi, fluoride, agenţi de spumare, zaharină.

Ingrediente: glicerină, apă, caolin, CI77268:1 (cărbune de fag și mesteacăn), sare de mare, gumă de xantan, ulei de mentă bio, ulei de anason bio, propolis, extract de smirnă, extract de dracilă, alcool. BIO = compoziția uleiurilor esențiale naturale: limonene. Ingrediente BIO: alcool. Pasta de dinti are o nuanta gri inchis datorata carbunelui vegetal.

Produsele ARGITAL sunt fabricate în Italia şi sunt certificate de: BDIH - marcă înregistrată care certifică produsele cosmetice naturale. DEMETER - marca de calitate internaţională prin care este certificat că plantele medicinale şi produsele agricole în general sunt obţinute folosind metoda biodinamică aşa cum a fost elaborată de Rudolf Steiner ICEA - institutul de certificare etică şi ambientală. LAV - marcă înregistrată a asociaţiei care apără şi respectă viaţa, sub toate formele ei. ECOCONTROL - certifică calitatea BIO şi naturală a materiilor prime folosite în procesul de producţie al cosmeticelor ARGITAL.


Gama ARGITAL Italia cuprinde cosmetice pe baza de argila verde si uleiuri esentiale. Dar ce este mai important este faptul ca Argital Italia produce cosmetice fara conservanti sintetici, doar naturali. www.argital.it

Scrieti o recenzie

Pasta de dinti cu Propolis si efect de Inalbire naturala

Pasta de dinti cu Propolis si efect de Inalbire naturala