Seminte de CANEPA Decorticate Bio 250 gr Mareste

Seminte de CANEPA Decorticate Bio 250 gr

PRN14192Z

Nou

Semințe decorticate de cânepă BIO, de origine Elveția. Conţine: 100% semințe de cânepă BIO decorticate . BIO = din culturi certificate ecologic. Semințele de cânepă sunt apreciate de sportivi și de persoanele pasionate de nutriție pentru că, alături de quinoa, sunt surse de proteine complete.

Mai multe detalii

in stoc

27,90 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

- Semințele de cânepă sunt extrem de hrănitoare și bogate în grăsimi sănătoase, proteine și diverse minerale.
- Semințele de cânepă sunt bogate în acizi grași esențiali. Acestea au un raport de 3: 1 dintre omega-6 și omega-3.
- Ele sunt, de asemenea, o foarte bună sursă de proteine. Sunt considerate o sursă completă de proteine, ceea ce înseamnă că oferă toți aminoacizii esențiali. Aminoacizii esențiali nu sunt produși în organism și trebuie să fie obținuți din dietă. Sursele complete de proteine sunt foarte rare în regnul plantelor. Quinoa este un alt exemplu de sursă completă de proteine pe bază de plante. Semințele de cânepă conțin cantități semnificative de aminoacizi metionină și cisteină, precum și niveluri foarte ridicate de arginină și acid glutamic.
- Gradul de digestibilitate al proteinei de cânepă este, de asemenea, foarte bun, mai bun decât proteina din mai multe semințe, nuci și leguminoase.
- Conțin cantități mari de vitamina E, fosfor, potasiu, sodiu, magneziu, sulf, calciu, fier și zinc.
- Semințele de cânepă sunt o sursă importantă de arginină și acid gama-linolenic care au fost asociate cu un risc redus de boli de inimă.
- Semințele de cânepă conțin cantități mari de fibre, atât solubile, cât și insolubile, ceea ce aduce beneficii sănătății digestive.
Valori nutriționale medii per 100g
Grasimi 49,0 g
din care acizi grasi saturati 5,0 g
Carbohidrati 15,0 g
din care zaharuri 2,0 g
Fibre 2,0 g
Proteine 8,0 g
Sare 0,00 g
Valorile nutriționale sunt supuse variațiilor specifice produselor naturale. Produsul nu este obținut cu organisme modificate genetic. Produsul este în conformitate cu legislația UE în materie de produse alimentare și este cultivat și procesat în conformitate cu legislația UE privind produsele ecologice. Păstrare: într-un loc uscat și răcoros. Origine: Elveția.

Scrieti o recenzie

Seminte de CANEPA Decorticate Bio 250 gr

Seminte de CANEPA Decorticate Bio 250 gr