Masca pentru fata tip Scrub cu argila de Sicilia 250ml Mareste

Masca pentru fata tip Scrub cu argila de Sicilia 250ml

AG2105

Nou

Argital Scrub este o masca pentru fata naturala cu ulei de migdale dulci care are capacitatea de a reînnoi eficient dar cu multă delicateţe epiderma feţei. Acţiunea măştii se datorează gelului de argilă verde de Sicilia şi irisului. Producător: Argital Spa Italia.

Mai multe detalii

in stoc

31,80 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Uleiul pur de migdale dulci are proprietati benefice pentru ten, hrăneşte şi protejează noul strat de epidermă în timp ce extractul de petale de trandafiri roşii şi uleiul esenţial pur de trandafiri echilibrează pielea şi îi conferă o mireasmă unică şi inconfundabilă.

Mod de întrebuinţare Aplicaţi masca Argital Scrub pe faţă cu degetele; întindeţi pe întreaga faţă şi masaţi timp de câteva minute prin mişcări circulare în sensul acelor de ceasornic (1). Lăsaţi să acţioneze câteva minute. Clătiţi faţa cu apă călduţă. (1)Mişcările circulare chiar şi de mică intensitate, dacă sunt aplicate corect, sunt eficiente pentru îmbunătăţirea circulaţiei lichidelor în ţesuturi.

Ingrediente: apă, glicerină, extract de trandafiri de mai, ulei de migdale dulci, potassium palmitoyl hydrolized wheat protein glyceril, stearate cetearyl alcohol, rădăcină de iris florentina, Solum Fullonum, cetyl alcohol, ulei de trandafiri de mai*, extract de smirnă, extract de dracilă. *compoziţia uleiurilor esenţiale naturale: benzyl alcohol, citronellol, eugenol, farnesol, geraniol.

Scrub - mască facială - 250 ml - Argital Italia


Gama ARGITAL Italia cuprinde cosmetice pe bază de argilă verde și uleiuri esențiale. Dar ce este mai important este faptul ca Argital Italia produce cosmetice fara conservanti sintetici, doar naturali. www.argital.it

Scrieti o recenzie

Masca pentru fata tip Scrub cu argila de Sicilia 250ml

Masca pentru fata tip Scrub cu argila de Sicilia 250ml