UNT de arahide, migdale, nuci

Metodele tradiționale de producție folosite de compania Jean Herve sunt aceleasi de la inceput: uscarea alunelor de padure si migdalelor este încă la foc de lemne iar uscarea si deshidratarea fructelor la temperatură foarte scăzută. Acestea sunt procese speciale, care au construit reputația Jean Herve și a contribuit la dezvoltarea brandului în toată Franța dar și în Europa. https://www.jeanherve.fr

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • Crema dulce de CASTANE Bio (produs autentic din Franta!) 380 gr
  Crema dulce de Castane Bio este un produs autentic din Franta, mai precis sud-vestul Frantei in Andiran! Ingrediente: castane bio 46%, apă, zahăr din trestie de zahăr bio, vanilie bio. Ingrediente ce provin din culturi certificate ecologic. Valori nutriționale medii pentru 100g: Ener..
  Lei: 33.65
 • Tahin Pasta de SUSAN Bio 225 gr
  (Stoc epuizat temporar) Tahin, pasta de susan bio pret 225 grame. Pasta din seminte de susan certificate bio, organic,  este bogată în seleniu şi calciu, magneziu, fier și fibre! 25% proteine, 10% fibre. De ce este asadar pasta de susan tahini atat de cunoscuta si folosita in intreaga lu..
  Lei: 21.20
 • Tahin Pasta de SUSAN Bio 500 gr
  De ce pasta de susan tahini este atat de cunoscuta si folosita in intreaga lume? Pentru ca in loc sa ne administram o pastila de multiminerale si multivitamine, putem apela la alimente deosebit de bogate nutritional, asa cum este cazul susanului! Aceasta pasta din seminte de susan certificate bio..
  Lei: 38.90
 • Tahini Pasta de SUSAN Bio 250gr
  Tahini 100% semințe de susan bio, din agricultura organică! Nu conține gluten! Semințele de susan necojite sunt prăjite fără ulei și apoi măcinate până se obține o pastă fină. Pasta nu conține emulgatori astfel încât la depozitarea îndelungată poate să apară o peliculă de ulei la suprafață. Amest..
  Lei: 19.80
 • Unt (pasta) de MIGDALE BIO Neindulcit 250 gr
  Pasta unt de migdale bio neindulcit poate fi folosită în multe moduri: în milkshake-uri, prăjituri, cookie-uri și deserturi sau pur si simplu se poate servi tartinată pe pâine. Produs de înaltă calitate, din migdale ecologice, decojite blând,  prăjite fără grăsimi, prelucrate fără ingr..
  Lei: 55.80
 • Unt de Arahide Bio indulcit American Style 250 gr
  Unt Bio de arahide prăjite fără ulei ce contine 89% arahide Bio. Unt de arahide organic American Style ce nu conține gluten! Arahidele, prin conținutul ridicat de proteine, au valori nutriționale ridicate și fac parte din alimentele cele mai bogate în magneziu. Arahidele sunt prăjite fără ulei. G..
  Lei: 19.80