Seminte de CANEPA (decorticate), DOVLEAC, IN, MAC si FLOAREA SOARELUI

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • Batoane BIO crocante cu seminte de dovleac 3x25 g
  Ingrediente: seminţe de dovleac bio 85%, miere bio 15%. Bio = din agricultură biologică certificată. Batoanele BIO crocante cu seminţe de dovleac conţin nu doar ce e mai bun din inima gustoasă a seminţelor: potasiul, fosforul, magneziul, fierul şi seleniul conţinut vă ajută să obțineți un re..
  Lei: 9.80
 • 1+1 GRATIS Seminte crocante: floarea soarelui, dovleac, hrisca prajita, in, susan prajit BIO 250 gr
  Oferta 1+1 Gratis!!! Pentru fiecare 1 bc comandata va trimitem a doua bc Gratis!    Amestecul de semințe prăjite este o gustare crocantă și consistentă, dar mai ales elicioasa si bogata in nutrienti.   Ingrediente: semințe de floarea soarelui bio, semințe de dovleac..
  Lei: 15.50
 • Boabe de SOIA - Gustare Crocanta BIO 50gr
  Boabe de soia BIO, prăjite și ușor sărate. Considerăm produsele Landgarten ca o alternativă sănătoasă și hrănitoare în comparație cu gustările și dulciurile tradiționale și convenționale. De asemenea produsele Landergarten ocupă poziţia de lider la nivel mondial în segmentul snack-urilor, subli..
  Lei: 5.90
 • MIX seminte crocante: Soia, Dovleac, Floarea Soarelui BIO
  Boabe de soia, semințe de dovleac și semințe de floarea soarelui, prăjite și ușor sărate. Pret pentru 50gr. Ingrediente: boabe de soia bio 61%, semințe de dovleac bio 19%, semințe de floarea soarelui bio 19%,sare de mare. Ingredientele provin din culturi ecologice certificate, AT-BIO-402. ..
  Lei: 4.22
 • MIX seminte crocante: Soia, Dovleac, Floarea Soarelui BIO 110 gr
  Boabe de soia, semințe de dovleac și semințe de floarea soarelui BIO, prăjite și ușor sărate. 110 gr. Ingrediente: boabe de soia 61% bio, semințe de dovleac 19% bio, semințe de floarea soarelui 19% bio, sare de mare. Din culturi ecologice certificate, AT-BIO-402. Greutate în proporții var..
  Lei: 13.45
 • Seminte de CANEPA Decorticate Bio 150gr
  sale
  Semințe de cânepă decorticate bio, preț pentru cutie cu 150gr. Seminţele de cânepă au numeroase proprietăți nutritive și aduc multe beneficii sănătății. Sunt o veritabilă sursă de proteine asimilate complet de organismul uman. Reprezintă un produs ideal în cazul vegetarienilor, înlocuind cu ..
  Lei: 17.50Lei: 19.25
  Pe baza a 1 comentarii.