Migdale INTREGI si Samburi de CAISE

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • Migdale BIO crude Decojite jumatati 100gr
  Migdale Bio crude decojite jumatati 100 gr. Migdalele fara coaja sunt ideale si pentru a pregati lapte de migdale bio autentic, de casa. Produsul nu conține organisme  modificate genetic și nu este iradiat. Jumătăți de migdale decojite provenite din culturi certificate ecologic. Migdalele r..
  Lei: 22.90
 • Migdale albe BIO fara coaja 100 gr
  Migdalele albe pot fi consumate ca atare sau macinate fin pentru a obtine pudra, faina fina de migdale. Migdalele bio curățate cu grijă sunt un ingredient apreciat în prăjituri, fiind materia primă de bază pentru faina de migdale si macarons, pentru deliciosul lapte de migdale și pentru marțipan...
  Lei: 20.50
 • Migdale BIO FULGI pt Decor si Musli 100 gr
  sale
  Orice desert de casa poate fi decorat cu fulgi de migdale. Arata frumos, acopera imperfectiunile glazurii si sunt naturali, ideali atat pentru copii cat si pentru adulti. Beneficiile nutritive ale fulgilor de migdale sunt net superioare altor decoruri. Fulgii de migdale pot fi adaugati si in cere..
  Lei: 12.95Lei: 20.20
 • Migdale BIO Naturale 12-14MM 100 gr
  Migdale certificate eco, bio. 12-14MM. Delicioase şi hrănitoare, migdalele sunt gustarea perfectă. Bogate în nutrienţi sănătoşi, migdalele stimulează imunitatea, protejând totodata inima şi creierul. Migdalele sunt bogate în vitamina E, vitamine din complexul B, acizi graşi Omega 6, magneziu, pot..
  Lei: 17.60
 • Migdale Gigant BIO Prajite 100 gr
  Migdale gigant certificate eco, bio. Delicioase şi hrănitoare, migdalele prajite sunt gustarea perfectă. Migdalele sunt bogate în vitamina E, vitamine din complexul B, acizi graşi Omega 6, magneziu, potasiu, fosfor, zinc, seleniu, fier, calciu, acid folic, proteine  şi fibre. In..
  Lei: 18.70
 • Migdale Naturale mari Spania "LARGUETA" 100gr
  Migdale Naturale mari  "LARGUETA" din Spania 100gr. Pot fi consumate ca atare ori putem face lapte din migdale după rețeta de mai jos. Flavonoidele din coaja de migdale in combinatie cu vitamina E din mijlocul alb cresc puterea antioxidanta a migdalelor, arata un studiu publicat in Jour..
  Lei: 14.30
 • Migdale Sparte (pt Desert sau Musli) BIO 150 gr
  Migdalele sparte sunt ideale pentru desert sau pentru a fi presărate în salate, musli, diverse aperitive ori deserturi raw vegan. Migdale bio sparte. Bio = din culturi certificate ecologic.  Migdalele dulci reprezintă un ingredient des utilizat în bucătăria tradițională mediteraneană, fi..
  Lei: 31.70
 • Mix de nuci, migdale, alune, caju, stafide 100gr
  Amestec de nuci, o sursă valoroasă de vitamine şi minerale pentru stimularea memoriei. Ingrediente: stafide 56% (99,6% stafide, ulei de floarea soarelui), mix nuci (nuci braziliene 12%, caju 8%, nuci 8%, alune 4%), sâmburi migdale 12% (decojite 6%, cu coajă 6%).  Valori nutriționale/ 100..
  Lei: 10.30
 • Samburi de caise 50gr
  Sâmburii de caise reprezintă miezul extras din seminţele de caisă. Specialiştii folosesc aceşti sâmburi pentru a fabrica ulei de caise sau alte produse medicamentoase. Sâmburii de caisă au un conținut bogat în vitamina A, C, vitamine din complexul B şi cel mai important sâmburele de caisă ..
  Lei: 4.90