Migdale: LAPTE

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • Faina de MIGDALE Bio 120 gr
  Făină de migdale bio, fără coajă. Fără gluten. Migdalele sunt foarte bogate în proteine și de aceea făina de migdale poate fi incadrata la categoria pudrei proteice. Făina de migdale este ideală și pentru rețeta de macarons de casă. Vă prezentăm mai jos și câteva rețete cu făină de migdale fără g..
  Lei: 17.49
 • Lapte BIO de Migdale Clasic 1L
  Lapte de migdale BIO fara gluten, fara lactoza. Are numai 34 calorii per 100 ml. Cerealele integrale de dimineata vor fi combinate cu lapte de cereale (orz, orez, hrisca, ovaz, quinoa, soia) sau lapte de migdale. Combinatia este mult mai sanatoasa si de multe ori mai savuroasa! Va recomandam..
  Lei: 15.00
 • Lapte Bio de Migdale cu Cacao si Agave, fara zahar 1L
  sale
  Un gust delicios, lapte tip ciocolata lichida cu putine calorii, fara zahar, fara gluten, fara lactoza. Lapte bio din migdale cu ciocolata - produs vegetarian, vegan, de post, bogat in vitaminele A, B12 si vitamina D. Poate fi oferit si copiilor datorita gustului delicios. Laptele de migdale nu a..
  Lei: 15.84Lei: 19.80
 • Lapte BIO de Migdale cu CALCIU 1L
  sale
  Lapte de migdale BIO imbogatit cu calciu si indulcit cu sirop de agave. Are numai 46 calorii per 100 ml. Cerealele integrale de dimineata vor fi combinate cu lapte de cereale (orz, orez, hrisca, ovaz, quinoa, soia) sau lapte de migdale. Combinatia este mult mai sanatoasa si de multe ori mai ..
  Lei: 17.12Lei: 21.40
 • Lapte BIO de Migdale fara lactoza indulcit cu Agave 1L
  sale
  Laptele de migdale este un substitut natural pentru laptele de vaca. Poate fi folosit ca atare dar si la gatit sau copt. Este o alternativa sanatoasa pentru cei cu intoleranta la lactoza sau cu alergii la produsele din soia. Are si o textura bogata si cremoasa cu un indice glicemic mic. Are un co..
  Lei: 17.28Lei: 21.60
 • Lapte BIO de Migdale Natur Neindulcit Fara Zaharuri 1L
  sale
  Lapte BIO de migdale neindulcit, fara zaharuri. Organic 100% fara nici un fel de aditivi. Laptele de migdale poate fi un substitut natural pentru laptele de vaca. Il putem folosi ca atare, alaturi de cereale dar si la gatit sau copt. Este o alternativa sanatoasa pentru cei cu intoleranta la lacto..
  Lei: 15.60Lei: 18.80