Migdale: LAPTE

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • Faina de MIGDALE Bio 120 gr
  Făină de migdale bio, fără coajă. Fără gluten. Migdalele sunt foarte bogate în proteine și de aceea făina de migdale poate fi incadrata la categoria pudrei proteice. Făina de migdale este ideală și pentru rețeta de macarons de casă. Vă prezentăm mai jos și câteva rețete cu făină de migdale fără g..
  Lei: 17.49
 • Lapte BIO de Migdale Clasic 1L
  Lapte de migdale BIO fara gluten, fara lactoza. Are numai 34 calorii per 100 ml. Cerealele integrale de dimineata vor fi combinate cu lapte de cereale (orz, orez, hrisca, ovaz, quinoa, soia) sau lapte de migdale. Combinatia este mult mai sanatoasa si de multe ori mai savuroasa! Va recomandam..
  Lei: 15.00
 • Lapte BIO de Migdale cu CALCIU 1L
  Lapte de migdale BIO imbogatit cu calciu si indulcit cu sirop de agave. Are numai 46 calorii per 100 ml. Cerealele integrale de dimineata vor fi combinate cu lapte de cereale (orz, orez, hrisca, ovaz, quinoa, soia) sau lapte de migdale. Combinatia este mult mai sanatoasa si de multe ori mai ..
  Lei: 17.12
 • Lapte BIO de Migdale cu Vanilie si Agave 1L
  Lapte de migdale BIO cu vanilie indulcit cu sirop de agave. Are numai 53 calorii per 100 ml. Migdalele si laptele de migdale sunt recomandate la unison de catre nutritionisti! Cerealele de dimineata nu trebuie combinate cu lapte de vaca (lapte de origine animala in general). Nutritionistii ne ate..
  Lei: 12.80
 • Lapte BIO de Migdale fara lactoza indulcit cu Agave 1L
  Laptele de migdale este un substitut natural pentru laptele de vaca. Poate fi folosit ca atare dar si la gatit sau copt. Este o alternativa sanatoasa pentru cei cu intoleranta la lactoza sau cu alergii la produsele din soia. Are si o textura bogata si cremoasa cu un indice glicemic mic. Are un co..
  Lei: 14.90
 • Lapte BIO de Migdale Natur Neindulcit Fara Zaharuri 1L
  sale
  Lapte BIO de migdale neindulcit, fara zaharuri. Organic 100% fara nici un fel de aditivi. Laptele de migdale poate fi un substitut natural pentru laptele de vaca. Il putem folosi ca atare, alaturi de cereale dar si la gatit sau copt. Este o alternativa sanatoasa pentru cei cu intoleranta la lacto..
  Lei: 15.60Lei: 18.80
 • Lapte BIO de Migdale Neindulcit Fara Zaharuri cu CALCIU 1L
  Lapte BIO de migdale neindulcit fara zaharuri cu CALCIU 1L. Laptele de migdale poate fi un substitut natural pentru laptele de vaca. Il putem folosi ca atare dar si la gatit sau copt. Este o alternativa sanatoasa pentru cei cu intoleranta la lactoza sau cu alergii la produsele din soia. Are o tex..
  Lei: 14.90
 • Lapte BIO de Migdale Pudra 400 gr
  Laptele de migdale pudra este foarte usor de transportat si poate fi consumat intr-un timp mai indelungat decat cel lichid. Mod de preparare: Dizolvați 2 până la 3 linguri din conținut într-un pahar de apă caldă sau rece, depinzând de gust. Ori 13 g de pulbere în 100g de apă. Se mai poate folosi ..
  Lei: 66.20
 • Lapte BIO de Orez cu Migdale 1L
  Lapte, băutură organică din orez și migdale. Beneficii esentiale aduse de acest tip de bautura naturala: este fără gluten, 100% vegetală, are conținut redus de sare si nu are deloc colesterol. Este ideală pentru băut sau adaos la cereale si alternativa perfectă la produse lactate sau din soia. Fă..
  Lei: 12.50
 • Lapte BIO de Orez cu Migdale 200 ml
  Lapte, băutură organică din orez și migdale cutie mica de 200 ml. Beneficii esentiale aduse de acest tip de bautura naturala: este fără gluten, 100% vegetală, are conținut redus de sare si nu are deloc colesterol. Este ideală pentru băut sau adaos la cereale si alternativa perfectă la produse lac..
  Lei: 4.50
 • Migdale albe BIO fara coaja 100 gr
  Migdalele albe pot fi consumate ca atare sau macinate fin pentru a obtine pudra, faina fina de migdale. Migdalele bio curățate cu grijă sunt un ingredient apreciat în prăjituri, fiind materia primă de bază pentru faina de migdale si macarons, pentru deliciosul lapte de migdale și pentru marțipan...
  Lei: 17.50
 • Smantana vegetala din COCOS pt gatit BIO 200 ml
  Smantana vegetala din lapte de cocos este ideala pentru retete vegetariene, de post, fara colesterol. Smantana de cocos poate fi folosita in orice reteta de feluri principale sau desert ori cafea. Are numai 150 calorii per 200 ml produs si poate fi utilizata chiar si alaturi de pastele din ko..
  Lei: 7.60