Alune de Padure

Sorteaza dupa:
Arata:
Arata: Lista Tabel
 • Alune BIO uscate la soare 250 gr
  Alune bio (ecologice) uscate la soare, fiind prin aceasta un produs raw vegan de cea mai buna calitate. Cu gustul lor ușor dulceag sunt ideale nu doar ca gustare în pauzele de peste zi ci și ca ingredient în preparate dulci sau picante. Fructele, alături de nuci și sâmburi aduc un aport impor..
  Lei: 45.00
 • Alune de padure BIO 100gr
  Alunele de padure au un gust delicios si nu contin colesterol. Sunt bogate in proteine de calitate si minerale. Alunele de padure abunda si in grasimi sanatoase, vitamine și săruri minerale. Conțin vitamine, calciu, fier, fosfor și potasiu.  Ingrediente: alune de pădure BIO. Din c..
  Lei: 13.30
 • Alune de padure natur 100gr
  (Stoc epuizat temporar) Alunele de padure sunt un aliment deosebit de hrănitor si nu contin colesterol. Sunt recomandate chiar si persoanelor care tin dieta pentru ca dau usor senzatia de satietate si sunt bogate in proteine de calitate. Alunele de padure abunda si in grasimi sanatoase, vitamine ..
  Lei: 13.00
 • Faina (pudra) de ALUNE de Padure Bio prajite 100gr
  Făina (pudră) de alune de pădure Bio prăjite este recomandată pentru rețete sănătoase și ca adaos în lapte pentru copii. Vă prezentăm mai jos și rețeta de Ciocolată tip Nutella dar de casă, ideală pentru copii și adulți totodată. Pudra de alune de pădure are importante proprietăți nutritive și po..
  Lei: 27.80
 • Lapte BIO de Alune de Padure fara zahar 1L
  Laptele din alune de padure fara zahar adaugat este un deliciu natural, vegetarian, fara colesterol. Alunele de padure au proprietati nutritive valoroase si un gust delicios. Laptele de alune de padure este ideal si la dieta caci are putine calorii, numai 34 la 100 ml. Bautura vegetala d..
  Lei: 16.80