Ulei de cocos BIO pentru masaj și bronz perfect 250 ml Mareste

Ulei de cocos BIO pentru masaj și bronz perfect 250 ml

PRN6774

Nou

Ulei de cocos care grăbește bronzul. Ulei de cocos BIO pentru masaj și bronz perfect preț 250 ml. Pentru un plajă, bronz & masaj perfect! Conține: ulei de cocos extravirgin. Hidratează foarte bine pielea și astfel aceasta nu va mai face pete, nu se va mai rida sau coji.

Mai multe detalii

18,50 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Iată care sunt avantajele dacă folosești uleiul de cocos pentru bronz:

- mai puțină cojire după statul la soare: din cauza căldurii și a faptului că își pierde din umezeală, pielea ajunge să se cojească și să se usuce foarte tare. Uleiul de cocos hidratează în profunzime, nu doar la suprafață, ceea ce înseamnă că vei avea o piele lucioasă și apetisantă, fără cojițe sau crăpături. În plus, se formează o barieră de grăsimi saturate la suprafața pielii, care nu permit pierderea umezelii.

- te ajută să te bronzezi mai repede și să capeți o culoare mai frumoasă: partea bună este că va trebui să stai mult mai puțin în soare decât dacă te dai cu crema obișnuită pentru protecție solară. Uleiul de cocos activează mai repede melanina de sub piele, dând acea culoare arămie frumoasă într-un timp mult mai scurt. Dacă vrei să te bronzezi fără să îți pui sănătatea în pericol, este recomandat să petreci sub 3 ore în soare, apoi să stai la umbră câteva ore sau chiar până a doua zi. Dacă te dai cu ulei de cocos și petreci câte 20 de minute în soare, luând pauze între reprizele de bronzat, vei obține mult mai repede culoarea mult dorită.

- nu blochează absorbția de vitamina D: după cum probabil știi, această vitamină este produsă de corp atunci când acesta este expus la soare, dar se pare că produsele menite să blocheze razele UV împiedică și capacitatea pielii de a absorbi vitamina, ceea ce face foarte rău pielii și întregului organism.

Cum să folosești uleiul de cocos pentru bronz.

Pentru ca uleiul de cocos să te protejeze cum trebuie de razele UV, prima oară trebuie să aplici o cantitate mai mare, după care să reaplici cantități mai mici o dată la 10 minute, masând până intră în piele. Totodată, este bine să știi că uleiul de cocos nu te poate proteja 100% de razele UV, așa că nu este indicat să te expui exagerat de mult la acestea. 

Foarte important este să nu cumperi orice ulei de cocos, ci să apelezi la cel nerafinat sau virgin. Uleiurile rafinate nu funcționează la fel de bine, pentru că nu conțin acizi grași. În plus, ele nu au nici beneficiile menționate mai sus și pot contribui la arderea pielii, în loc să o protejeze. 

Încearcă și tu uleiul de cocos pentru bronz! Origine: Filipine. 

Scrieti o recenzie

Ulei de cocos BIO pentru masaj și bronz perfect 250 ml

Ulei de cocos BIO pentru masaj și bronz perfect 250 ml