Matcha pulbere ceai verde Japonez original 30gr Mareste

Matcha pulbere ceai verde Japonez original 30gr

AR13569

Nou

Matcha pulbere ceai verde Japonez original. Matcha este un tip special de ceai verde tip pulbere, cultivat și produs în Japonia. Arche Matcha pulbere fină de ceai verde japonez, pret 30 g. Frunzele de ceai verde sunt umbrite de soare în ultimele săptămâni de creștere, fapt ce determină creșterea conținutului de clorofilă și se obține o culoare verde superbă. 

Mai multe detalii

in stoc

89,00 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Apoi, frunzele sunt atent măcinate pentru a produce o pulbere fină. Pudra de matcha poate fi apoi utilizată pentru a prepara un ceai verde spumant bogat în antioxidanți sau în rețete precum deserturi, creme sau guacamole. Caffe latte matcha, limonadă matcha, macarons matcha, tort matcha - iată câteva dintre cele mai trendy reinterpretări asociate cu matcha care fac furori pe Instagram și în cafenelele din Japonia dar și în cele occidentale. Ceaiul matcha stimulează metabolismul, vigilența, reglează glicemia.

Cele mai delicate părți ale frunzelor de ceai verde sunt atent pulverizate pentru a obține această pudră bogată și unică. Ceaiul matcha are o culoare verde vibrantă și un gust fin acidulat.
Produs Traditional Japonez.
Ingrediente: pulbere fină de ceai verde japonez matcha BIO, din culturi certificate ecologic.
Ceai Matcha
Mod de preparare: Încorporați un vârf de liguriță de pudră matcha într-o contitate de 150-200 ml apă adusă la temperatura de fierbere și apoi răcită la 60 grade Celsius.
Folosiți o măturică de bambus pentru a bate viguros timp de câteva secunde până se formează o spumă consistentă, cremoasă și fină.
Recomandăm să degustați ceaiurile în infuzii variate.
Conținut: 30 g
Condiții de păstrare: într-un loc uscat și răcoros.
Producător: Arche Naturprodukte GmbH

Scrieti o recenzie

Matcha pulbere ceai verde Japonez original 30gr

Matcha pulbere ceai verde Japonez original 30gr