Nou Fasole Adzuki bio 500 gr Mareste

Fasole Adzuki bio 500 gr

PRN13160

Nou

Fasolea adzuki este recomandată pentru rețete savuroase, interesante, nutritive. Adzuki este un tip de fasole cu boabe mici, de culoare maro-roșiatică, cu gust cremos care seamănă cu cel al nucilor. Este folosită, cu precădere, în bucătăria asiatică atât în supe, cât și în deserturi.

Mai multe detalii

19,17 lei

cu TVA

973f59da7c51bdb539c6097d85a9becc.jpg
7a864518b06a711455a2baddf996056c.jpg
1ce1ede8b3337fb0057741e83906997c.jpg

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.

Ingrediente: fasole adzuki din culturi certificate ecologic. Fasolea azuki este bogată în magneziu, potasiu, fier, zinc, cupru, mangan, acid folic, calciu și complexul de vitamine B. Conține puține calorii și grăsimi, este mai ușor de digerat decât alte tipuri de fasole și este adesea folosită în diete. Mai mult, este o sursă excelentă de proteine devenind un ingredient esențial în stilul de viață vegetarian, dar și de fibre solubile care ajută la scăderea colesterolului rău din sânge și stimularea digestiei. Denumire științifică: Vigna angularis.

Un studiu apărut într-o publicaţie americană de specialitate, „Journal of Lipid Research”, arată că la cei care consumă această legumă s-a observat o scădere a nivelului colesterolului rău. Wendy Esko, bucătar şi instructor în macrobiotică, a declarat că Adzuki are efect diuretic şi că tonifică rinichii. „Recomandăm această fasole, pentru că rinichii sunt organele care preiau resturile nocive din corp, pentru a le elimina”, a explicat ea, adăugând că, atunci când este consumată, Adzuki ajută la curăţarea vezicii şi ţine la distanţă infecţiile renale.

Produsul nu este și nu conține organisme modificate genetic.

Conținut: 500 gr. Păstrare: loc uscat și răcoros. Termen de valabilitate: vezi data inscripționată pe ambalaj. Țara de origine: China. Azuki, cunoscuta si sub numele de fasole rosie, Adzuki, sau Aduki, este una  dintre cele mai apreciate specii de fasole, datorita proprietatilor sale nutritive ridicate. Se cultiva preponderent in China si Japonia, dar mai ales in insula de nord a Japoniei, Hokkaido.

Scrieti o recenzie

Fasole Adzuki bio 500 gr

Fasole Adzuki bio 500 gr