Nou Laptisor de MATCA cu vitamine REALGIN-C 10 fiole Mareste

Laptisor de MATCA cu vitamine REALGIN-C 10 fiole

PB20009

Nou

Lăptișorul de matcă și vitaminele aduc foarte multe beneficii pentru sănătate. Preț fiole de lăptișor de matcă. Cura de 10 zile cu 10 fiole este foarte simplu de urmat. Este un tratament naturist cu lăptișor de matcă ideal pentru reducerea durerii inflamatorii, pentru regenerarea celulelor și sistem imunitar mai puternic. Ginsengul combinat cu lăptișor de matcă ajută memoria, buna funcționare a creierului și ne protejează de bolile degenerative asociate cu vârsta.

Mai multe detalii

73,30 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Beneficii aduse de lăptișorul de matcă și vitamine

Oferă energie și crește vitalitatea - Vitamina C contribuie la reducerea oboselii și la metabolizarea normală a energiei de către organism. Aminoacizii, acizii grași și compușii fenolici din compoziția lăptișorului de matcă au proprietăți antioxidante, ceea ce favorizează reducerea inflamațiilor și a stresului oxidativ. În plus, mai multe studii de laborator arată că lăptișorul de matcă are capacitatea de a reduce substanțele chimice pro-inflamatorii eliberate de celulele sistemului imunitar, conform Institutului Național de Sănătate din SUA. 

Lăptișorul de matcă este combinat cu ginseng pentru a susține buna funcționare a creierului.

Datorită efectelor antioxidante și regenerante deținute, ginsengul combinat cu lăptișorul de matcă susțin, de asemenea, și funcțiile creierului în toată complexitatea lor. Acest tratament naturist protejează țesutul nervos, îmbunătățesc memoria și ajută la îndepărtarea unor depozite chimice de la nivelul creierului care au fost asociate cu apariția bolii Alzheimer. 

  • Fără conservanți.
  • Fără gluten.
  • Supliment alimentar.
  • Fără alcool.
  • Tolerat de diabetici.

INGREDIENTE: fructoză lichidă, lăptișor de matcă, vitamina C, apă, extract din rădăcină de ginseng (Panax ginseng C.A. Meyer), 30% conținut minim de ginsenozide.

CONȚINUT  1 FIOLĂ  VNR*

Vitamina C  80 mg  100%

Lăptișor de matcă  300 mg ---

Extract de ginseng  50 mg  ---

*VNR = valorile nutriționale de referință.

Studii de specialitate au arătat faptul că laptisorul de matca reprezintă singura sursă de acid 10 HDA existentă. Acidul 10 HDA este un ingredient activ al lăptişorului ce îi conferă, alături de alte substanţe, proprietăţi antibacteriene, antifungice şi antivirale puternice.

De asemenea, lăptișorul de matcă are toate vitaminele din complexul B (B1, B2, B3, B5, B6, B7, B8, B9 şi B12), dar şi antioxidanţi, 17 aminoacizi, dintre care 8 acizi esenţiali pe care organismul uman nu îi poate produce, o serie de minerale, cum ar fi: potasiu, calciu, sodiu, zinc, fier, cupru, mangan, magneziu şi fosfor, proteine, într-un procent de 12% – 15%, lipide, glucide, grăsimi, enzime.

MOD DE ADMINISTRARE: consumați o fiolă pe zi. Pentru tratamente în curs, intercalați 10 zile de repaus la 40 zile de tratament. Poate fi diluat în jumătate de pahar de apă sau suc.
CONDIȚII DE PĂSTRARE: a se păstra ferit de umiditate, căldură și lumină.
Nu s-au utilizat conservanți sau stabilizatori în producția acestui produs, iar materiile prime utilizate au trecut prin controale stricte de calitate.
AVERTISMENT: acest produs este un supliment alimentar. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
CONȚINUT: 200 ml (20 fiole a 10 ml fiecare).
NUMĂR DE INREGISTRARE: Serviciul public federal Belgia NUT/PL/AS 1548/85
TERMEN DE VALABILITATE: a se vedea data inscripționată pe ambalaj.
PRODUCĂTOR: Dieteticos Intersa, S.A. Spania

Scrieti o recenzie

Laptisor de MATCA cu vitamine REALGIN-C 10 fiole

Laptisor de MATCA cu vitamine REALGIN-C 10 fiole