Smantana vegetala din Migdale pt gatit BIO 200 ml Mareste

Smantana vegetala din Migdale pt gatit BIO 200 ml

EM192314 - FDC

Nou

Smantana vegetala din migdale este ideala pentru toti cei care doresc sa manance simplu, gustos, fara colesterol. Gama CUISINE Ecomil aduce aceste creme tip smântână care pot înlocui cu succes smântâna clasică. Are numai 97 calorii per 100 ml produs si poate fi utilizata chiar si alaturi de pastele din konjac pentru slabire. Smantana din migdale poate fi folosita in orice fel de retete in aceasi maniera in care foloseati inainte smantana din lapte de origine animala. Fie ca este vorba despre retete cu paste, ciulama, alaturi de mamaliga, in deserturi sau chiar la cafea.

Mai multe detalii

in stoc

8,00 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

Produs BIO vegan, înlocuitor ideal pentru smântâna clasică. 
Logo BIO EU
INGREDIENTE: apă, migdale bio 7%, ulei de floarea soarelui bio, stabilizator: gumă arabică, gumă de xantan, sare de mare, arome naturale de naturale bio.  Bio = din culturi ecologice.
CONȚINUT: 200 ml UHT
Valori nutriționale/ 100 g
Valoare energetică: 406 kJ/ 97 kcal
Grăsimi, din care: 8,9 g
-acizi grași saturați: 0,8 g
Carbohidrați, din care: 2 g
-zaharuri: <0,5 g
Proteine: 1,5 g
Sare: 0,04 g
 
Păstrați la frigider după deschidere și consumați în termen de 5 zile.
 
Producător: Nutriops S.L. Spania EcoMil.
EcoMil lapte bio veganEcoMil este un brand premium European ce exportă în peste 50 de țări. Produsele EcoMil sunt certificate bio (organic), fără lactoză și fără ingrediente de origine animală (vegane, vegetariene).
Toate produsele ECOMIL organice sunt de calitate controlate și din certificate ecologice: Consiliul Agricultură Ecologică din Murcia, a Consiliului Producției  Agricole din Catalonia, Ecocert F32600 Isle Jourdain.
Preocuparea pentru mediul înconjurător și a naturii este o constantă în afaceri și se reflectă în toate procesele de produse ECOMIL, de la selectarea furnizorilor la gestionarea ambalajelor și a deșeurilor.
Produsele EcoMil sunt realizate cu ingrediente organice cultivate fără îngrășăminte chimice sau pesticide, în conformitate cu Regulamentul UE 2092/91. O selecție atentă a ingredientelor si  standarde stricte de fabricație și de control al calității în toate etapele de producție sunt garantate pentru a asigura produse de calitate ECOMIL.
 
Pro Dieta Naturala

Scrieti o recenzie

Smantana vegetala din Migdale pt gatit BIO 200 ml

Smantana vegetala din Migdale pt gatit BIO 200 ml