Lapte Bio COCOS EcoMil indulcit cu Agave 1L Mareste

Lapte Bio COCOS EcoMil indulcit cu Agave 1L

EM121420

Nou

Laptele de cocos EcoMil Spania este delicios, natural, ecologic, sănătos, fara lactoza, fara gluten. Este indulcit natural cu sirop de agave. EcoMil este un brand premium European ce exportă în peste 50 de țări. Produsele EcoMil sunt certificate bio (organic), fără lactoză și fără ingrediente de origine animală (vegane, vegetariene).

Mai multe detalii

in stoc

13,87 lei

cu TVA

Transport 9.99 lei pentru comenzi sub 250 Lei. Comanda minima: 65 Lei. Livrare rapida 1-3 zile lucratoare.

Transport GRATUIT comenzi peste 250 Lei.
ProDietaBio Facebook magazin PRONAT

WhatsApp Pro Dieta Magazin PRONAT

EcoMil lapte bio vegan

INGREDIENTE: apă, lapte de cocos bio 8,5%, sirop de agave bio, amidon din tapioca bio, aromă naturală de cocos bio, sare de mare. BIO = ingrediente din culturi ecologice. CONȚINUT: 1 litru.
Valori nutriționale/ 100 g
Valoare energetică: 203 kJ/ 49 kcal
Grăsimi, din care: 3,3 g
acizi grași saturați: 3 g
Carbohidrați, din care: 4,6 g
zaharuri: 3,2 g
Proteine: 0,1 g
Sare: 0,04 g
Acest produs se poate separa în mod natural. Pentru omogenizare, agitați bine înainte de utilizare. Păstrați la frigider după deschidere și consumați în termen de 5 zile.

A se consuma de preferință înainte de data inscripționată pe ambalaj.

Toate produsele ECOMIL organice sunt de calitate controlate și din certificate ecologice: Consiliul Agricultură Ecologică din Murcia, a Consiliului Producției Agricole din Catalonia, Ecocert F32600 Isle Jourdain.
Preocuparea pentru mediul înconjurător și a naturii este o constantă în afaceri și se reflectă în toate procesele de produse ECOMIL, de la selectarea furnizorilor la gestionarea ambalajelor și a deșeurilor.
Produsele EcoMil sunt realizate cu ingrediente organice cultivate fără îngrășăminte chimice sau pesticide, în conformitate cu Regulamentul UE 2092/91. O selecție atentă a ingredientelor si standarde stricte de fabricație și de control al calității în toate etapele de producție sunt garantate pentru a asigura produse de calitate ECOMIL.
Pro Dieta Bio Natural Lapte

Scrieti o recenzie

Lapte Bio COCOS EcoMil indulcit cu Agave 1L

Lapte Bio COCOS EcoMil indulcit cu Agave 1L